Voodoo symbol

Forsvar mot astralangrep

Selv her på øya, vugge av haitisk voodoo, smiler mange mennesker når jeg snakker om hekseri. Du kommer ikke til å tro det, ikke sant? Massens utroskap er en brønnorkestrert beskyttelse for svarte mages. Selv de som jeg kunne, om noen få minutter og 7000 km unna, uten smerter, tror ikke at man kan forårsake smerte på noen gjennom hekseri. Storytelling. Gruppehypnose. Det er ikke engang verdt å prøve å overbevise noen.

Jeg fant på Google mye informasjon om svart magi. For eksempel brukerhåndboken for å sende noen. Men jeg tror at tingen - som alle vet - kan dukken og pinnene bare fungere hvis trollmannen har alliert seg med en dårlig hensikt til mennesket. Og det er også det som bringer problemer til en nybegynner. Hvis han uvitende har fanget en ånd, vil han få innflytelse i sitt liv, om det manifesterer seg på en eller annen måte.

Alle har potensial til å jobbe med astralstyrker, men våre blokkeringer reduserer våre evner. Noen som praktiserer svart magi fra en lærebok, kan komme til noe med sine mentale representasjoner, men den som virkelig ønsker å skade, trenger noe annet. Han må alliere seg med de mørke kreftene.

Tilsynelatende er den mørkeste kraften vi har, Reptos. Seth Coronado, en tidligere slave av mental kontroll, skriver: "Når vi går imot sataniske mål, ledet sporet oss alltid til en eller flere Reptos. Det ser ut som om de er de som opprettet satanismen. Under en meditasjon oppdaget Karin og jeg en underjordisk nest av Reptos og Haipti, som vi kunne identifisere som energikilden til haitisk voodoo. Selv om begrepet "energikilde" ikke er veldig nøyaktig, fordi energien faktisk er trukket av overflatepopulasjonen. Og det er fortsatt noen som lurer på hvorfor Haipti er blant de fattigste landene?

Voodoo er ikke det samme som svart magi. Voodoo er en religion, og kan også helbrede. Men så vidt jeg forstår, er denne religionen basert på kontakt med enheter. Og der er Reptos alltid bak. Dominikerne utviklet en magi til dem, som de kaller "Santeria", men de lånte mye fra voodoo.

I pasientene som kom hjem til meg her på øya, var den vanligste årsaken til problemer eller sykdommer hekseri. Noen ganger kunne jeg skille det i form av et symbol, noen ganger så jeg også "ordrefest", eller trollmannen selv. Når hekseriet ble oppdaget, ble det raskt slettet og pasienten ble umiddelbart bedre. Årsakene til hekseri var for det meste penger og sjalusi.

Vi bruker også magi, uten noe skrubbe, i virksomheten. For eksempel:

En tysk, en 35 år gammel hotellleder, trakk lystene til et annet hotell. Et par måneder senere, alvorlig skadet som et resultat av en sportsulykke, var han i koma. En dag våknet han opp som å være en ung pizzapolo på 19 år gammel. Noen venner ringte meg for hjelp. Etter oppløsning av hekseri, var han i stand til å bli seg igjen.

En gammel kvinne ble fratatt alle sine handlinger mens hun prøvde (og forsøkte fortsatt) å gripe landet hennes.

En trollmann hadde tatt fra en ung kvinne nesten all sin vital energi. Hun hadde bedt ham om å hjelpe ham med å utvikle sin klarsynskapsgave, men han ville ikke lykkes med hans evner. Hun kom til meg med sin siste styrke. Etter møtet var hun igjen full av energi. Hun sa at det var på høy tid, hun ville ikke ha levd veldig lenge.

(Jeg plasserer i samme kategori et voodoo-angrep mot meg, som jeg beskriver i avsnittet "bidrag".)

Det er en hvis fot har blitt rått som følge av magi. Andre blir galne og vandrer i naturen, andre dør bare ved et uhell.

Den vanligste bruken av magi på øya er den ene kvinnene spør en veiviser for å knytte en mann til dem. Det er enda mange europeere og amerikanere som utnytter denne muligheten. Det kan bare være sann kjærlighet, ikke sant? Du vet, jeg har kjent med dem, disse bundet mennene. En av dem, som jeg godt vet, oppdaget at hans venn fra Haiti hadde hjulpet henne med å stjele bilen sin. Hun hadde faktisk også en venn fra Haiti, til hvem hun hadde sendt nøklene. Denne mannen hadde oppdaget alt, uten tvil mulig, men han kunne ikke ha skilt fra henne.

Illuminati er svart magi. Jo høyere de er, desto mer er de bundet til de svarte styrkene. Vanlige sataniske ritualer med menneskelige ofre opprettholder "samarbeidet" mellom mennesker og Reptos. Menneskets offer, i intens lidelse, gir Reptos nye energier. Hvor ellers kunne Illuminati sikre alle de dominerende stillingene på vår planet, og bli utrolig rik? Bare 200 år med svart magi har gjort det mulig for Rothschilds å øke et beløp på 460 billioner dollar (460 milliarder kroner). Sett deg i tjenesten til Satan, og han vil gjøre deg til konge av verden.

Den som erklærer: "Wrap deg selv i hvitt lys og send mørk energi tilbake til angriperen" har aldri blitt angrepet. Kraften du kan manifestere, for eksempel med din representasjon av hvitt lys, er latterlig i forhold til det som en mørk veiviser og hans åndspartnere kan samle.

Nivået på et angrep kan være svært variert. Metodene er mange. Når en mage ikke når sitt mål med en bestemt metode, prøver han den neste. Noen av våre venner vil trolig sende oss noen bidrag om dette emnet. Det er tilfeller der Reptos, Grays, Milabs og Dark Wizards jobber samtidig på én person. Dette skjer spesielt når noen er i ferd med å bli en fare for de mørke kreftene.

Her i Karibien er det mange små veivisere som har sine små altere i sine hjem, hvor de prøver å produsere noe som er bra for sine fiender, og noe bra for seg selv. Når en slik veiviser går på angrepet, føler man det, men det er ikke spesielt farlig for den som merker at han blir angrepet. Man kan kvitte seg med det med en meditasjon (kanskje til og med av det hvite lyset).

Hvem vil gå videre i ulempen vil se en profesjonell veiviser. Du må gå og få en som er veldig effektiv. Og der avhenger alt av hvor mye du betaler. Haitians er veldig kjent for det. Det er fortsatt ritualer med menneskelig offer i dag, akkurat som Illuminati.

For angrep av denne kategorien har jeg ikke-alle-metoder, ingen forsvarshåndbok. For noen angrep er det viktig å vite hvem den kommer fra, og hvordan den ble dannet. Det er ofte godt å se de involverte enhetene.

Jeg har ikke mye tillit til objekter eller små magiske fiddler. Ikke mer enn i formler eller magiske symboler. For at de virkelig skal ha styrke, må noen først få dem knyttet til enheter. Hvis jeg går dit, så finner jeg at jeg må gjøre en avtale med -. - Ingen vet hvem.

Et virkelig kraftig angrep er alltid forbundet med Astral Beings. På astralplanet finner de svært svake punktene dine, det vil si at traumet ditt ennå ikke er herdet, din dnis, din frykt, etc. Disse svake punktene tjener som et astralmål. Og der blir forsvaret ærlig vanskelig. Disse angrepene tvinger deg til å forlate repressjonene dine, for å helbrede.

Hvis jeg visste en god universell metode for å forsvare seg mot store angrep, ville jeg gi det til deg. Men for nå kan jeg bare råde deg til å ringe meg, og vi får se hva vi kan gjøre.

Den Nye Verdensorden søker å dominere verden gjennom svart magi. Det er ganske mulig at bare de som har gjort hjemmet sitt, vil kunne motstå, og ikke de som har samlet seg rundt dem mest energibærere, eller hvem vil kjenne de mest magiske formlene. De som har en tendens til religiositet, kan føle seg beskyttet mot de mørke kreftene. Det er godt å ha en slik følelse, men selv når de er opptatt, vil det eneste som teller, være om de har vært i stand til å reintegrere alle deler av deres sjel, eller om visse fragmenter fortsatt vil være under dominansen til andre stjerner.

13 ting som få folk vet om Voodoo

Vi snakker ofte om pins plassert på voodoo dukker for å skade folk. I virkeligheten brukes disse pinnene til å feste bilder av folk på dukken eller elementene til personen som fanger seg, for eksempel hår, biter av hud eller neglertrimmer.

De forskjellige typer Voodoo

Det er hovedsakelig 3 typer Vodou: Vodou av Vest-Afrika, Louisiana og Haiti

Kartet over viser det geografiske området der Voodoo ble født. Fra det 17. århundre spredte slaveriofre fra denne delen av Afrika Voodoo tilbedelse i Karibia og Amerika. Voodoo finnes i forskjellige former i Cuba, Haiti, Brasil eller i delstaten Louisiana (USA). Den har også spredt seg til Nord-Afrika i ulike former.

Det er mange likheter mellom Voodoo og kristendom. For eksempel Virgin Aida Wedo svarer til Marie.

Motta våre artikler via e-post. Allerede 50.000 registrert!

I motsetning til populære trosretninger som er omkommet av kinoen, er voodoo dukker ikke vant til å forflytte seg. Dette er wangas eller ouangas som tillater å kaste staver (sykdom, fiasko, oppbrudd osv.) uten å gå til døden. den wangas ta form av pakkede pakker som samler flere ingredienser.

De fleste voodoo ritualer som bruker en dukke, brukes til å oppnå positive ting. For eksempel, for at en person skal bli rik, setter vi et seddel på en dukke.

I USA er Marie Laveau nært knyttet til spredningen av voodoo tilbedelse. I tillegg til å være kallenavnet "Queen of Voodoo", var denne kvinnen en kjent frisør. Hans klienter var noen av de mest bemerkelsesverdige i New Orleans (USA). Hennes magiske magtverden var også knyttet til hennes nettverk av informanter, som hun utviklet ved å lytte til frisørens kunder.

Hun brukte magiske krefter til å helbrede, skremme og hypnotisere. Hun distribuerte gris-gris som fungerte som mirakelkurer for å håndtere alle slags situasjoner.

Stor psykisk og fromme katolsk, Marie Laveau var også en formidabel forretningskvinne. Blant hennes forretningsforbindelser møtte hun Louisiana personligheter som Rosette Rochon, Jean Lafitte, eiendomsspekulanten Laurent Ursain Guesnon og lederen av det svarte samfunnet Jean-Louis Dolliole.

De mange fasene av Voodoo

Voodoo kan beskrives som en kultur, en arv, en filosofi, en kunst, danser, et språk, en medisinsk kunst, en musikkstil, en rettferdighet, en makt, eller bare en muntlig tradisjon.

Voodoo handler mye om å helbrede folk enn å spionere på svergete fiender.

På 1950-tallet gjorde Vatikanet fred med Voodoo tilbedelse. Det tolereres derfor av den katolske kirke.

Damballa er kunnskapens Voodoo-ånd og er symbolisert av slangen eller boa.

Veldig populær i kinoen, "vises" spesielt i Chucky og i Lois & Clark: Supermanens nye eventyr.

I Voodoo tjener dyroffer å kombinere livskraften til et dyr med Voodoo-ånden etter eget valg. Ritualet er at dyret blir kokt og spist.

En Voodoo landsby finnes i USA: Oyotunji ble grunnlagt i 1970 i staten South Carolina. Det er blitt et symbol på retur til afrikanske tradisjoner.

Voodoo i populærkulturen

Voodoo har inspirert mange filmer og til og med tegneserier som The Princess og the Frog (Disney).

I Frankrike, og nærmere bestemt i Strasbourg, har Marc Arbogast, en pensjonert forretningsmann, åpnet et museum som inneholder en av verdens største samlinger på dette feltet. Han selv finansierte museet for totalt 2,3 millioner euro.

Hanen, Et kjent kjæledyr som kan høres, har funnet et viktig sted i mange religioner og tradisjoner. Universelt symbol, de dyder som utlånes til dette soldyr er faktisk utallige. En heldig sjarm, en helbredende profet, han belyser mot og intelligens, og er villig forbundet med oppstandelsen.

Et dyr med en sterk personlighet

Hanen er kreditert med mange kvaliteter knyttet til hans fysiske egenskaper eller hans oppførsel.

Hans skritt, busten fremover, får ham til å se så stolt ut. Fordi han har mange kyllinger for seg selv, har det blitt et symbol på virilitet: det er vanlig å si om en mann som forsøker å forføre kvinner at han er hane.

Et symbol på tapperhet: cockfights

Fordi han bærer farlige klør på pote og tøver ikke å kjempe i kamp til døden, har hanen vært et symbol på tapperhet. I gresk antikk representerte trollmannen militært mod. Romerne ofrede en hane til Mars, krigsguden, hver første dag i måneden som bærer hans navn.

 • Den galliske hagen: Nasjonalt symbol på Frankrike.
 • Barcelos hane: symbol på byen Barcelos og, i forlengelse, turistemblem av Portugal.
 • Den dristige kuken (høyre benet hevet og nesen lukket): Emblem i Vallonsk regionen og det franske samfunnet Belgia. Disse røde farger på en gul bakgrunn stammer fra byen Liège. Den brukes også av den vallonske bevegelsen.

Et religiøst symbol som soldyr

Hanen er universelt et solsymbol fordi hans sang kunngjør soloppgang, ankomst av dagen så godt at det ble antatt at det var han som fødte den. Han ble også antatt å kunne avverge spøkelser ved soloppgang.

Blant muslimer har hanen en kunngjøringsrolle. Muhammed snakker om en hellig kuk av stor størrelse og ulastelig hvithet i paradis. Ifølge profeten vil denne store hvite piken advare muslimer fra dagen for den siste dommen.

I koranen er haken tilstede. Han er sammenlignet med muezzinen, den religiøse som er ansvarlig for å ringe til islamets fem daglige bønner: Han vekker opp de troende som han, og inviterer dem til bønn. Muezzin oppfyller sin plikt fra et tårn av moskeen kalt minareten.

Symbolet for oppstandelsen: tårnens tupper

For kristne er hanen Kristi emblem (lys og oppstandelse) og symbol for intelligensen som kommer fra Gud. Som Kristus, kunngjør han ankomst dagen etter natten, det vil si symbolsk, det som er godt etter ondskapet. Det er kanskje i kraft av denne kraften at en representasjon av denne fuglen pryder mange kirkebomber. Opprinnelsen til denne tradisjonen går tilbake til i det minste det 9. århundre, siden den eldste kjente klokketoren i Brescia, Italia, stammer fra den tiden.

forutsetninger

 • I den kristne tradisjonen ble haken raskt et symbol på oppstandelsen. På samme måte som hane kunngjør den nye dagen, så venter den kristne den dagen da Kristus kommer tilbake. I middelalderen symboliserer hanen predikanten som må vekke de som sover.
 • Det kan være relatert til historien om St. Peter som ifølge evangeliet vil ha nektet Jesus tre ganger før hanen kaster to ganger. Hanen, vitne til Peters forrådelse, ville bli plassert på tårnene for å minne menn om deres svakhet [1]. Hanen er en gjentakende egenskap av St. Peters.

Trollhulen på tårnene, weathervanes

Bell tower torso av kirken Ceyzériat (Ain, Frankrike)

Collegiate Church Notre-Dame, detalj av klokketårnet, Dole (Jura, Frankrike)

Bovelles kirke (Somme, Frankrike)

Et dyr ofret i hedenske ritualer

Solsymbolet tilbys av mange sivilisasjoner, hagen er også gjenstand for blodige ritualer.

Dyrene, spesielt fjærfe, er svært tallrike i menneskehetens historie. De tar sikte på å tiltrekke gudens tjeneste. Romerne ofrede cocks til gudene for å beskytte deres hjem. I det syttende århundre tilbys seilerne på øya Ceylon i Sør-India, roosters til vindkongen for å sikre en jevn navigasjon.

Hanen er knyttet til temaet for kidnappingen av Ganymede av Zeus.

Symbol av livet i voodoo rites

I Benin, hvor en kult som heter Vodoun, praktiseres, er hanen et symbol på livet. Ifølge tradisjonen, å bringe tilbake til livet noen som har dødd voldsomt, er det tilrådelig å spinne en levende hane av beina over kroppen. Dyret blir så ofret, og dets lever blir spist rå. Disse ritualene krysset Atlanterhavet med afrikanske slaver og overlever, spesielt i Haiti, under navnet Voodoo.

I Guinea-Bissau, i Sør-Senegal, bruker Bijogos-folkene kyllinger for å finne ut om fremmede er velkomne. Deres konge kan ikke alene bestemme seg for å ønske seg velkommen til en besøkende, han må spørre beskytteren av villgen for sin vennlighet. For det tar han en kylling og skiver nakken med en sikker gest. Når kyllingen stopper, kaster kongen de siste dråpene av blodet på en statuett som representerer beskyttelsesånden. En prestedesse hjelper henne å tolke åndens reaksjon.

Et fantastisk og legendarisk dyr

Hanen fødte kimærer, monstre med sammensatt aspekt.

Basil er et fabelaktig dyr som ser ut som en drage-tailed pik eller en kyllingsvinget slange. For å se den født, trenger en syvårig kuk å så et egg, legg det i gjødsel og smelte det med en paddle eller frosk. Dyret som kommer ut, halv kuk, halv reptil er formidabel: blikket hans eller pusten er nok til å drepe alle som nærmer seg.

En cocatrix er et fantastisk dyr som har en hanehodet, flaggermus og en slangekropp.

Hippalectryon er et fabelaktig dyr av gresk antikk, som har forsiden av en hest og baksiden av en hane.

Legenden om St Tropez, Frankrike

Caius Silvius Torpetius, født i Pisa, en stor offiser i Nero's domstol, ble forført av pacifistiske idealer. Konvertert av Saint Paul i år 68, oppsto det keiserens vrede ved å nekte å abjure sin kristne tro. Han ble torturert, martyret og halshugget i Pisa og hans kropp kastet i en båt på Arno i selskap med en kuk og en hund skulle mate på liket. Den liguriske strømmen tok båten tilbake til kysten av den nåværende Saint-Tropez, tidligere kalt Herakles. Munkene i klosteret Saint-Victor de Marseille, eiere i halvøya av halvøya og alle tilstøtende land, fant båten, gjemte den hellige martyrs kropp og reiste et kapell de døbte " Ecclesia Sancti Torpetis ". Torpes ble til slutt Tropez. Det sies at hanen stoppet i et hørfelt et par kilometer unna. Hørlinjen ga landsbyen Cogolin. Og hunden: Grimaud (hund i gammel fransk). Torpetius leder er fortsatt bevart og æret i Pisa.

Hane av Barcelos, Portugal

I løpet av det sekstende århundre ble en forbrytelse begått i Barcelos uten at den skyldige ble umettet. Innbyggerne var derfor på vakt. En dag oppstod en mann fra Galicia som alle mistanker oppsto. Til tross for protester fra hans uskyld, ble han umiddelbart arrestert av myndighetene. Ingen ville tro at denne mannen skulle til Santiago de Compostela for å oppfylle et ønske; at han var en ivrig hengivenhet til helgen som de æret på Compostela, så vel som Saint Paul og Notre Dame. Derfor ble han dømt til å bli hengt. Da han ble hengt, ba han om å bli presentert før dommeren som hadde dømt ham. Han ble tatt til domstolenes residens, som i det øyeblikket feiret med noen venner. Foran dem bekreftet han sin uskyld, viste en kuk stekt på bordet og utbrød: "Det er så sikkert at jeg er uskyldig at det er sikkert at denne tangen vil synge når jeg henges". Hele rommet brøt ut å le, men ingen rørte hagen. Og det som virket umulig skjedde. Da pilgrimmen skulle bli hengt, roste hanen på bordet og sang. Ingen tvilte på uskyldens uskyld. Dommeren løp til galgen og ble ikke dumt da han så den fattige mannen med et tau rundt halsen, men knuten nektet absolutt å stramme. Umiddelbart ble han sendt tilbake i fred. Noen år senere kom han tilbake til Barcelos og hadde et monument reist i hyllest til Virgin og Saint James.

Munster, Tyskland

Hanen i Ceska Trebova, Tsjekkia

I byen Česká Třebová i Böhmen-Moravia (nå Tsjekkia), på en ekstern tid, hadde en magistrat ulykken å miste forseglingen av byen. I sinne ble innbyggerne enige om å henge ham. Galgen ble reist og presten fulgte den fordømte fange. Inntil en kuk begynte å synge og skrape gjødselet som han stod på, utsette den tapt segl. Siden denne hendelsen vises hanen i byens armer.

Hanen er et våpenskjold som vi møter ofte. [2]

Vi sier han, væpnet av hans klør, Barbé av skjegget hans, nebb fra hans nakke, crested fra hodet hans, hung Bena hans, når de er av en annen emalje enn kroppen hans.

Vi kaller også Coq sang, han som har naken åpen og ser ut til å synge; fet, den med dexterpoten hevet.

Hanen er representert i profil, hodet hevet, halen dukket opp, hvis fjær faller i spiral og sirkulære deler.

En drage med en hane er kalt basilikum. Basilvingene er fortrinnsvis dannet av fjær og ikke membranøse som dragen.

Argent-basilandssand, kronet, beaked og bevæpnet med gull, langued, winged og darted Gules, som er Kazan.

Sølv kuk fet naturlig, støttet av datoen 1693 sand, en sjef Azure sådd med blomster av lilje Or.

 • knust med gull ville symbolisere vakt og årvåkenhet.
 • På en gren av mandel eller mulberry, symboliserer flid.
 • gull på et azurblå felt symboliserer iver etter å ha glede av prinsen.
 • Echiqueté, på en lilla terrasse, ville symbolisere generøsitet etter kampen.

Roosters ville symbolisere mod og dristighet. Fighting roosters ville symbolisere en hardnekkelig krig.

Kontakt meg for en gratis studie!

Du er i trøbbel og du kan ikke komme deg ut av det? Emosjonell lidelse, ensomhet, situasjoner blokkert.

Kraften til voodoo kan hjelpe deg med å oppnå suksess.

Fungerer fra voodoo dukker.

Intervensjoner er trygge for deg, ingen sjokk i retur.

Mottatt etter avtale i Paris.

Trenger du å finne kjærligheten i livet ditt som har forlatt deg? Tilpassede ritualer finnes.

Forsendelse - mot utsending

Vil du gjøre en kraftig stave mot noen du kjenner eller vet?

Føler du en kraft som handler mot deg? Kanskje du må avbryte en send.

Trenger du å øke kontantinntektene? Oppløsning av juridiske konflikter, for å vinne en prosess.

Jeg tør ikke å snakke om mine problemer og mine ønsker? Nyt kraften i magi, skjønn og konfidensialitet.

Voodoo er en religion, som vi har sett, men Voodoo er også en magi. Som alle magi bruker Voodoo tilbedelse symboler i sine ritualer. Symboler som finnes i mange kulturer og i mange kulturer: sirkelen, trekanten, pentakelen, spiralen. Voodoo er et sett med disse symbolene, akkurat som transer, danser og musikk.

Dette er en av de viktigste symbolene. Den representerer uendelig, uten begynnelse, uten ende. Han representerer den guddommelige kreative kraften.

Hvis den er trukket med den rette holdningen, er den initierte trygg fra angrep fra onde enheter.

Hver kultur sporer sin sirkel på sin egen måte, i henhold til sin oppfatning av verden. Invokasjoner er like. Voodoo har utviklet sin.

Hvis sirkelen er trukket ute, på prestenes gulv i peristylen, vil presten eller prestedessen bruke ritualkniven eller holde seg til å tegne den. På innsiden, på hardt grunnlag, vil de tegne sirkelen med kritt eller spre pulverformede urter.

Det er et symbol på manifestasjonen. Det representerer ånd, energi og materie.

 • På tankens nivå hans tre sider representerer viljen, grunnen og følelsen.
 • Når det gjelder energi hans tre sider representerer styrke, orden og liv.
 • I form av materiale : De tre sider er i den øvre spissen, den opprinnelige energien som er fordelt på de laterale sider, elektrisk ladning og magnetisk ladning, for å lage en opptreden på basis av trekanten.

Hvis du vil lage en ånd i løpet av et ritual, er det nødvendig å tegne en trekant. Igjen vil presten eller prestedessen bruke kniven eller holde seg til å spore den på smuss, utenfor, et kritt, inne.

Pentagrammet, også kalt en pentakle, er en femkantet stjerne som er skissert i et enkelt slag. Dette er den gamle symbol på makt som representerer de merkbare elementer, ild, vann, jord og luft, ledet til øvre kant av Ether, elementet som symboliserer ånd.

Det brukes ofte til å kalle ånder, og trekkes i dette tilfellet alt fra en øvre venstre til venstre, så til høyre, så til venstre for å gå tilbake til høyre. og avslutt øverst til høyre, toppen av toppen gjenstår litt åpen.

For å gi bort ånder, blir pentagramet trukket opp ned fra venstre spiss ned, sistnevnte gjenstår litt ajar. Dette bidrar til å forby ånd og uønskede energier.

Pentagrammet kalles også pentaklen

Det er et universelt symbol som kan spores på to måter:

 • Spiralen til høyre det løper for alt som må gjøres på bakken, alt som må besvares.
 • Spiralen til venstre det gir den motsatte effekten av spiralen til høyre og forårsaker en virvel som fører ut av den jordiske sfæren. Dens effekt er å spre uønskede energier. Effektiv i behandlingen av sykdommer, kan den også brukes til å forsvare seg mot en motstander.

Det er symbolet på samspillet mellom den fysiske verden og energien. Det kan bidra til å reise til andre verdener. For å avslutte denne turen til den andre verden, må du gå tilbake på samme måte.

Det er også Triskele of Celts, et symbol på de tre flyene. Brukes i en amulett, styrker den viljen og produserer endringer.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

31 + = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map