Variasjoner spill

Varianter pokerspill - Oppdag nye pokerspill og varianter

Har du hørt om Texas Hold'Em-spillet før, men vet ikke nøyaktig hva det er? Sjekk ut denne artikkelen om generell informasjon om Texas Hold'Em, som kortfattet dekker historien og målene til dette spillet.

Vil du vite mer om Omaha poker? Se ikke lenger, vi dekker forskjellene mellom Omaha og Texas Hold'em, historie, Omaha varianter og hvor du skal spille dette spillet.

Pokerspillet Stud har en mye lengre historie enn Holdem. Nysgjerrig for å lære mer om historien om poker Stud og varianter 7 kort poker Stud? Så vær sikker på å sjekke denne delen.

Draw Poker er trolig en av de eldste varianter av poker, og det er fortsatt spillet som oftest læres, over hele verden, til nye spillere av spill hjemme. Les mer om Draw poker spillet og variasjoner som Triple Draw her.

Hvorfor er video poker slots veldig populære og hvor kommer de fra? Oppdag i denne delen informasjon om video poker maskiner og deres historie.

Selv om Texas Hold'em poker er den klart mest spillte formen for poker, er det mange spillvarianter av poker som er levende spilt rundt om i verden. Noen former er mindre populære enn andre. Vi prøver å gi deg oppdatert informasjon om de fem mest spilt pokervarianter, for å hjelpe deg med å oppdage nye pokerspillvarianter å underholde deg mens du spiller.

Den mest kjente, den mest utbredte og mest spilt variant av pokerspillet i dag er Texas Hold'em Poker. Hvis du har hørt om poker før, har du sikkert hørt om Texas Holdem Poker. Dette har ikke alltid blitt fastslått; saken. Før 2000-tallet var Texas Holdem Poker mye mindre populært. Hvis du vil vite mer om Texas Holdem poker varianten, sjekk ut vår Holdem Poker Rules-seksjon som inneholder spillinformasjon og disse reglene.

Den nest mest kjente varianten av pokerspill er Omaha Holdem poker. I denne pokervarianten mottar hver spiller fire kort. Mange Texas Holdem pokerspillere spiller også Omaha Holdem poker på siden; å ha det gøy Selv om det ikke er så populært som Texas Holdem, kan Omaha Holdem Poker være ganske morsomt. Ta en titt på vår Omaha poker spillavdeling for å lære mer om Omaha Holdem poker.

Med populariteten til poker varianter Holdem, inkludert Texas Holdem og Omaha Holdem, kan du tro at disse er de tradisjonelle varianter av den gamle skolen av poker. I virkeligheten er Texas Hold'em poker og Omaha Holdem relativt varianter poker spill nyheter. Længe før Holdem Poker-varianten ble så populær som den er i dag, var Stud Poker veien å gå.

Stud Poker er ikke et spill variant poker i seg selv, men heller en familie av kortspill knyttet til poker. Populære former for studpoker er 7-kort studpoker, karibisk studpoker, meksikansk stud og Mississippi studpoker. Vil du vite mer om Stud poker? Sjekk ut vår del på spillet Stud poker.

En av varianter poker den eldste er Draw Poker. Dette er den poker varianten du så i disse gamle Wild West-filmene. Mange forskjellige pokervarianter regnes som former for Draw poker. Våre redaktører prepared9eacute; et utvalg av Draw pokerspill, samt detaljert informasjon om denne varianten av pokerspillet, i Draw Poker-delen.

Belote er et populært kortspill hvis fødsel dateres tilbake til 1914 i Frankrike. Det spilles over hele verden, inkludert i Nederland, Sveits og Østerrike under forskjellige navn som henholdsvis, klaberjassen, klaverjene og jassjenta. Og hvis disse versjonene har betydelige variasjoner i landene og lokaliteter der de praktiseres, er det ubestridelig at de alle deler i sin generelle form et felles grunnlag.

Belote FAQ, 100% fellesskap tillater spillerne å samhandle med hverandre og fremgang. Alle kan fritt stille sitt spørsmål om spillet, svare på andre og så dele den samme lidenskapen.

Hensikten med dette nettstedet er å koble spillerne slik at de kan etablere et system for gjensidig hjelp. På samarbeidssystemet kan alle bidra og bruke sin erfaring som spiller.

Spør andre om sitt problem

Spiller (e), belote player (s) du har kanskje allerede blitt konfrontert med et dilemma over belote spillet. En hittil ukjent situasjon som vekker bekymringer under spillet, kaller det en regel som du pleide å bruke, dine partnere har en annen mening, da bare klargjøre emnet på Beloter.com ved å stille spørsmålet ditt. Ta muligheten til å eksperimentere på spillet ved å konsultere svarene.

Kanskje du ikke har funnet informasjonen du leter etter på internett, vennene dine har også en tvil, reglene i papirspillet er fortsatt ganske vage for deg? Still spørsmålet ditt her og bare vent på svaret!

Du vil forhåndsregistrere spørsmålet ditt, du vil kunne gi mer informasjon i neste trinn. Så vær så tydelig som mulig i din forklaring, forklar partiets forlengelse, gi foldene om nødvendig og husk å velge riktig variant av spillet for å registrere ditt spørsmål. Er dette den klassiske belote? The Coinchée? Landet? En annen?

Til hver variant av spillet sin kategori

Hvis du vil snakke om teknikk, triks og avansert teknikk, ta en titt på hjørnet av strateger, teknikere og trollkarl-lærlingstrus.

Leter du etter nye ansikter å utfordre, kanskje er det spillere nær deg for trykk på papp ?

Finn spill partnere

Online multiplayer belote spill

Svar og gi en løsning

Du vet hvordan du svarer på et spørsmål, du har et spor å veilede dem, så ikke nøl med å legge til svaret ditt. Du kan også starte debatten fordi i svært spesifikke situasjoner og avhengig av varianter er det mulig at alle ikke tilbyr den samme løsningen. Gi din mening og få stemmer på svarene dine, slik at det først står først, må du være så eksplisitt som mulig for å løse limet som ble spurt.

Del og hjelp andre spillere

Å svare på uløste spørsmål: Svar på de siste limene.

Publiser svaret ditt og hjelp denne spilleren, men også til alle som kommer til neste side. Emnet for diskusjon skal ikke gå av med emnet, så vær konsistent, presis og strukturert i din repartee. Skriften skal være gjenstand for litt oppmerksomhet, spesielt på grammatikk og stavemåte, for eksempel tolereres smileys mens SMS-språket blir forbudt.

Konkurransen til den beste bidragsyteren til FAQ

Ved å registrere ditt kallenavn kan du aktivt delta i samfunnet, spør og svar på spørsmål for å skaffe maksimalt poeng!

Begynnere eller bekreftet i spørsmålet, kom og be om hjelp her.

Eksperter eller inkumbables, løse problemer med andre spillere og tjene poeng på Beloter.com.

Beloter: Synonym for å spille belote, et verb som inkluderer øvelsen av spillet, men også dens varianter.

Se resultatene av.

Avgrens resultatene

Den magiske labyrinten

De unge tryllekunstnene beveger seg i et slott med usynlige vegger! Hvem vil være den raskeste å huske posisjonen til de usynlige veggene og gjøre veien for å høste 5 gjenstander fordelt på slottet? > se detalj

MERKNAD OM NIM 3 MERKNADSPILLERE BILLEDER VARIANT

Kurs og minne spill - fra 6 år

dalapapa

Ved å koble tosidige fargede dominoer utfører spillerne geometriske figurer som tjener poeng. Den første spilleren som kommer til en avtalt total vinner spillet. > se detalj

MELDING AV NIM BILDER VARIANT

Plassering og tilkoblingssett - fra 7 år gammel

Deluxe pingvin

På isflommen går pingviner på en fiskjakt ved å hoppe fra en blokk med is til den andre. For dette forsøker spillerne å fange så mange fisk som mulig så raskt som mulig, mens du er forsiktig så du ikke sitter fast eller isolert på isen. > se detalj

MERKNAD OM NIM 7 MERKNADER SPILLERFOTOER REGELHJELP VARIANT

Plassering og blokkering av spill - fra 8 år gammel

Fant gjenstander

Gjør gjette iscenesettelser (blant 200 kort 6 scener) ved hjelp av gjenstander som varierte en klesklype dukkens ben, et bord, en småstein, en fjær, en figur, et insekt, en bonde tre, et gummibånd, en ball, en ring, en tannbørste og et token. > se detalj

MERKNAD OM NIM 1 MELDING SPILLER BILDER VARIANT

Kreativitetsspill - fra 10 år

Santiago

Conqueror av landbruks territorier av Sør-Amerika, utvikler du plott av plantasjer, plassere gårdsarbeidere og bygge en vanningskanal system. Spillet vil appellere til dine lederegenskaper til å kjøpe de beste pakker, handel for å knytte deg med andre spillere og utvikle store felt av kultur og overtalelse å overbevise kanalbyggeren å kjøre vanning systemet rundt feltene dine. > se detalj

MERKNAD OM NIM BILDER REGELHJELP VARIANT

Auksjon og plassering spill - fra 10 år

Haru Ichiban

I en Zen atmosfære, gjør din liljer blomstrer på overflaten av dammen, skaper harmonisk justering nyter den "første våren vinden" (Haru Ichiban) til å bli den keiserlige gartner! > se detalj

MELDING AV NIM BILDER VARIANT

Programmerings- og plasseringsspill - fra 8 år gammel

Octo-Back

Octo-Verso er et originalt brevspill for 2 spillere eller lag. På en vanlig og reversibel easel plassert i midten av bordet, er målet ditt å sette inn bånd av bokstaver i en retning eller den andre for å danne ord. Ditt mål: bli kvitt alle dine brev før motstanderen din. > se detalj

MERKNAD OM NIM VARIANT

Brevspill - fra 8 år gammel

Marrakech

Teppemarkedet i Marrakech-torget er på tennene: vi vil snart utpeke de mest dyktige handlerne. Hver av dem vil forsøke å få det største antallet av tepper eksponert mens de samler størst formue. > se detalj

MERKNAD OM NIM 1 MELDING SPILLER BILDER VARIANT

Plassering og stabling av spill - fra 6 år

Cleopatra og samfunnet av arkitekter

På Gizeh har nesen til Great Sphinx nettopp falt og Cleopatra har kommet tilbake i en gal vrede! For å appease det, spurte arkitektsamfunnet sine medlemmer om å samle seg for å bygge et nytt og storslått palass i nærheten av Alexandria. Til tross for sterk konkurranse går gården raskt. Kan du bli den mest berømte og rikeste arkitekten i hele Nilen? Eller fristelsen tar deg til å signere en pakt med korrupte tåpelig tilbedere av Sobek, bærer deg til en voldsom død i magen av favoritt pet av Cleopatra, dens hellige krokodille? > se detalj

MERKNAD OM NIM 1 MELDING SPILLERFOTOER HJELP VARIANT

Bygg og management spill - fra 10 år

Broom!

Noen ganger, hvis natten er klar og du ser i luften, ser du underlige lag som zigzagging blant stjernene. De skyter ikke stjerner, enn si meteorer, flying saucers eller fireballs! Du er heldig, du har nettopp sett en heksehesteveddeløp! > se detalj

MELDING AV NIM BILDER HJELP VARIANT

Observasjon og fartspill - fra 8 år gammel

glass~~POS=TRUNC

Hver spiller har fire gjennomsiktige kort merket med fargede prikker. Ved den øverste starten returnerer vi et kombinasjonskort i midten av bordet, og hver spiller må gjengi kombinasjonen ved å snu, bla og legge over sine gjennomsiktige kort. Observasjon, fart og refleksjon blir testet! > se detalj

MERKNAD OM NIM 1 MELDING SPILLER BILDER VARIANT

Spill av logisk utfordring og fart - fra 8 år gammel

Mission Red Planet

1888. De siste rapportene fra de automatiske prober som sendes til den røde planeten er formelle: undergrunnen skjuler uvurderlige ressurser. To mineraler med ekstraordinære egenskaper ble oppdaget: den Celerium og Sylvanite og is der bruken forventes å gjenskape en atmosfære på Mars, og dermed til å kolonisere planeten. I hodet til gruveselskapet ditt er det opp til deg å få mest mulig ut av disse ressursene ved å ta kontroll over innskuddene spredt over den røde planeten. > se detalj

MERKNAD OM NIM BILDER REGELHJELP VARIANT

Rollespill og plassering - fra 10 år

Zack pakke

Hvordan pakker du alle koffertene i bagasjerommet? Her er noe å trene deg! > se detalj

MERKNAD OM NIM VARIANT

Konstruksjon og fartspill - fra 10 år

Kimaloé

Kimaloé inviterer deg til å reise verden over barnets rettigheter. Sponset av Earth Foundation menn, er Kimaloé likevel et morsomt spill hvor alle utvikler seg i å hjelpe barn i verden for å skaffe seg nye rettigheter, spille kombinasjoner av egnede kart, vinne støtte fra flertallet til barn, og spille kort med spesielle krefter. Kimaloé er også vakker. > se detalj

MELDING AV NIM BILDER VARIANT

Racing og kort kombinasjon spill - fra 8 år gammel

Chabyrinthe

Etter et godt måltid, tar våre venner takkattene veien til sitt innbydende hjem. Det er opp til deg å hjelpe dem å finne seg rundt denne labyrinten og ta med så mange chatter som mulig til deres destinasjon. > se detalj

MERKNAD OM NIM 2 MERKNADSPILLERE BILLEDER VARIANT

Tilkoblingsspill - fra 8 år gammel

Fersk fisk

På Hamburg-markedet er alt fisk på 10 euro! Så du venter på at de blir større og større, men sørg for at du ikke blir fanget av en motstander som bestemmer seg for å kjøpe før du! Du må da lagre, selge, klippe fisk til motstandere eller tvinge dem til å kaste bort fisken. Ett mål: å bli den rikeste på slutten av markedet. > se detalj

MELDING AV NIM BILDER VARIANT

Auksjonsspill, handel og fart - fra 8 år gammel

Dr. Passe-Partout

Alt som manglet! Dr. Passe-Partout merker plutselig at han har glemt den magiske formelen for å gjenåpne dørene til slottet hans. Bare en magisk potion vil tillate ham å gjenopprette hans minne. Dessverre er eliksirene han trenger å forberede i slottet. Heldigvis finner han noen gamle poser som inneholder nøkler til slottet. Det er opp til deg å hjelpe ham å åpne dørene til slottet og finne veien til eliksirene. > se detalj

MELDING AV NIM BILDER VARIANT

Spill av dyktighet og fart - fra 6 år

Piranha Pedro - VF

Hjelp Pedro å bevege seg trygt på øya og steinstein på vannet. Hvis du ikke kan hjelpe Pedro, kan han falle i vannet og bli fortært av piranhaene. Siden hver spiller planlegger å flytte Pedro i hemmelighet, er det et spørsmål om å gjette valget mellom dine motstandere, og prøv å reservere noen få overraskelser! > se detalj

MERKNAD OM NIM 1 MELDING SPILLER BILDER VARIANT

Betting og bløffing spill - fra 8 år gammel

NIM v8 Games nettsiden

er designet, utviklet, vedlikeholdt og moderert

av Nicolas Maréchal og Cyril Maréchal

NIM Games Shop

Ditt råd i brettspill og kvalitets leker

Tirsdag-fredag ​​10h-12h30 og 14h-18h30

Lørdag kl. 10-18. 30 stopp

Brussels Street 6 - B-7850 Enghien (Belgia)

Spillbutikk spesialisert seg på bøker og sjakk-spill, gå spill, strategispill, brettspill, kortspill og poker.

394 Tweets 520 Følgere 202 Følg 72 Likes

Fortell oss om at du kommer leke med oss ​​på #evenement #Facebook: https://t.co/Gi8sDcETbp Den 23 til 24 juni 201 ... https://t.co/JWTytlUZqJ

24 dager siden / 13 RT / 16 Liker

Vinnerne av Golden Ace International Festival of Cannes 2018 spill er terraforming Mars (kategori Expe ... https://t.co/9UaGt11SMs

1 måned siden / 0 RT / 2 Liker

De unge kommer fra hele Frankrike for å delta i franskmesterskapet # sjakk # Agen2018! På ... https://t.co/mxKpaB5BSB

1 måned siden / 5 RT / 10 Liker

Vampyr? Du sa Vampire? Dracula's Fury forbereder seg på sin retur! https://t.co/s9S0Lei2fl @ HobbyWorldInt ... https://t.co/fL0bMK6zii

1 måned siden / 4 RT / 5 Liker

Mesterskapet i Frankrike sjakk # av ungdom i tall: ▶ ▶ 8 dager med konkurranse og 50 offisielle FFE frivillig ... https://t.co/7a3R3tUQBh

1 måned siden / 9 RT / 10 Liker

@Nachcar Utgangen er slutt skjøvet tilbake til juni 2018. Vi beklager det inntrufne. ... https://t.co/ayGejwqAp8

2 måneder siden / 0 RT / 0 Likes

@Nachcar Leverandøren fortalte oss at utgivelsesdatoen ble presset tilbake til mars. Vennligst unnskyld oss ​​... https://t.co/jv2EKvDL8W

2 måneder siden / 0 RT / 0 Likes

@Nachcar I utgangspunktet i slutten av januar ifølge vår leverandør!

2 måneder siden / 0 RT / 0 Likes

Spillet Gloomhaven er i forhåndsbestilling på Variantes nettside: https://t.co/GEWb0XPseN

2 måneder siden / 2 RT / 0 Liker

Tilgjengelig på dine store variasjoner: https://t.co/smZTQcDbWe https://t.co/7TtUoLQPkl

2 måneder siden / 0 RT / 0 Likes

2 måneder siden / 3 RT / 0 Liker

Ny Fritz 16 spillprogramvare tilgjengelig hos Variantes Jeux, sjakkespillbiblioteket i Paris i det 6. ... https://t.co/Tsp6xfb2a5

4 måneder siden / 0 RT / 1 Liker

Utslipp på gamle brettspill med Timeline team! https://t.co/Z30jcUZ6ml

4 måneder siden / 0 RT / 0 Likes

@ Sellig1947 @davidllada Vår leverandør hadde litt forsinkelse. Vi mottar det fredag ​​på Saint Michel. Med vennlig hilsen, Varianter.

Spillvariasjoner Regler

Oppdag reglene for 3-spiller tarot. De er identiske med 4-spiller tarotreglene. Men fordelingen av kortene og fordelingen av poengene er forskjellige.

Oppdag tarotens regler med 5 spillere. Tarot på 5 har samme regler som tarot på 4. Likevel eksisterer det noen forskjeller. Oppdag hvilke.

Finn de forskjellige varianter av spillet med små hester. Kom og oppdag reglen om de små hestene, delvis rask og regelen av små hester i lag.

Finn de forskjellige variantene av spillet Ten of Fall. Det ideelle å krydre spillet ved å spille i lag, spille med 10 chips hver, ved først å gå ned i bøndene i rotet.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map