Uno gratis online spill

Spill Uno mot to motstandere i 3-runde spill. Legg kortene på bunken i midten ved å kombinere dem i henhold til deres farge eller nummer, og prøv å bli kvitt hver før motstanderne dine. Det er forskjellige spesielle kort som lar deg passere et triks, tegne kort til en av dine motstandere eller å reversere retningen av spillet. Husk å aktivere Uno når du har bare ett kort igjen!

coooooooooooooooooooooooooooooooooooool Jeg er for sterk og hvem vil være vennen min her, du vil spørre meg i venn Jeg aksepterer alle forespørsler

1 uke siden - Rapporter

 • dette også coooooooooooooooooooool

  1 uke siden - Rapporter

 • 1 uke siden - Rapporter

 • 2 uker siden - Rapporter

 • for kult

  2 uker siden - Rapporter

 • det er bra fordi jeg vinner i hver nakke

  2 uker siden - Rapporter

 • 3 uker siden - Rapporter

 • for godt

  1 måned siden - Rapporter

 • ja han er kult! men bare litt lang å starte.

  Uno-en-ligne.com - Spill UNO® online!

  Du må ha gjettet det når du ankommer på denne nettsiden spiller det såkalte spillet Uno® direkte i nettleseren din og uten å måtte installere noe. Hvis du ikke vet noe om Uno®-regler (og selv om du tror du vet), Du bør ta en rask tur i avsnittet 'Regler' på nettstedet. Denne versjonen av Uno inneholder noen funksjoner som adskiller seg fra den opprinnelige versjonen.

  På denne nettsiden er det to måter å spille på: Hvert Uno®-spill du spiller gir deg eller mister poeng. Selvfølgelig, hvis du vinner spill, vil du bli beseiret. De beste og verste spillerne er permanent oppført under (i "topp" og "flop"), og hensikten er selvsagt til gå inn i stigenbrettet. Hvis du bestemmer deg for ikke å opprette en konto, blir ikke dine poeng og poster lagret.

  Det er fort, gratis og det gjør det trenger ikke en e-postbekreftelse.

  Da jeg måtte stenge denne nettsiden i november på grunn av at serveren var overveldet, trodde jeg aldri at det ville være slutten på det. Det har vært noen minutter på min tid å prøve å finne en rask og skitten løsning på de ulike problemene som plager spillet. Det har vært her, etter 6 år (!) Fravær, mottok jeg fortsatt dem. Og det til slutt begynte meg at jeg skulle ha en helg på min tid for å jakte og ødelegge hvert siste problem med spillet og gjenopprette det for godt. Det er akkurat det jeg gjorde i helgen, med en kodebase fra 2007, var det mye av ikke støttede og utdaterte ting som ikke fungerte lenger (det er enda flere nettlesere enn ikke eksisterte da). Så lappet jeg opp ting, la til noen linjer med kode, oppdaterte javascript-kodebase til moderne standarder og restaurerte innloggings- og poengsystemet sammen med stigen. Forhåpentligvis vil det være siste gang jeg har tid til å være 7 år gammel. Cheers!

  UNO, opprettet i 1971 av American Merle Robbins, er et av de mest solgte kortspillene i historien. Likevel, få steder ser ut til å tilby en versjon på internett ... Hvordan spille online på UNO?

  Ikke ta panikk, forklaringen er enkel: nettsteder som tilbyr dette spillet, gir det vanligvis navnet på 8 amerikaner, hvis deklinering det er! Du kan finne den på Gametwist: ved å registrere via vår bonus link, Du får gratis spillkreditter for å spille mot spillere fra hele verden.

  La oss først huske det generelle prinsippet i spillet, som motsetter fra 2 til 8 spillere: Målet er å være den første som ikke lenger har kort i hånden.

  For å kvitte seg med dem, må du plassere dem på innskuddspinnet: Du kan bare sette kort av samme farge eller i samme rang som den forrige. Hvis ingen oppfyller disse kriteriene, tegner du og gir deg din sving.

  For å krydre spillet, har noen kort bestemte krefter:

  • 2 : Den neste spilleren må ta 2 kort i tegnebunken
  • ess : personen etter at du har fått sin tur
  • 10 : du kan spille igjen!
  • betjent : endring av mening
  • joker : kan spilles på hvilket som helst kort
  • 8 : Som Joker, men du kan bestemme hvilken farge du vil spille neste

  Til slutt, ikke glem å klikke på "siste kort" -knappen nederst til høyre på skjermen når du bare har en å spille, ellers må du tegne 2 flere! Det er irriterende å bli straffet så nær målet, så vær forsiktig ...

  Mundijeux tilbyr også sin versjon. Også kalt 8 amerikaner, det er nærmest det virkelige spillet av UNO:

  • Kortdesign mye nærmere UNO enn USA 8
  • Mulighet for bløffing eller for å oppdage motstandernes bløffing
  • Kortets tilstedeværelse Joker +4, hvem har egenskapene til en joker og krever også at motstanderen trekker 4 ganger
  • Valg av maksimal refleksjonstid gitt til deltakerne.

  Du er velkommen til å teste alle varianter for å bestemme hvilken som passer best for deg: Registrering og deltakelse er gratis!

  For de som foretrekker å spille fra smarttelefonen eller nettbrettet, er det enda enklere: Den offisielle applikasjonen finnes på iPhone, iPad og Android. Du kan konkurrere mot dine kjære som bruker Wi-Fi-modus, eller bare utfordre spillets AI ved å spille solo.

  Du har 9 av de mest populære varianter, inkludert:

  • 0-7 : Hver gang du spiller en 0, gir du spillet til personen til høyre. Når vi kaster en 7, velger vi en motstander for å bytte hånden.
  • leapfrog : Hvis du har nøyaktig det samme kortet (tall og farge) som den bare setter på stabelen, kan du plassere den selv om det ikke er din tur.

  En sosial versjon er nettopp opprettet: navngitt uno & venner, det gjør det mulig å utføre multiplayer spill i sanntid, fra mobilen din. I tillegg er modusen Voice & Tekst Chat lar deg sende stemme eller skriftlige meldinger til dine motstandere under spillet.

  Utvalg av de beste gratis spillene 2016

  Great! På denne siden vil spillerne kunne ha det gøy med gratis uno kortspill, en av de beste gratis brettspillene.

  • Det mest kjente kortspillet for hele familien.
  • Målet med spillet er å kvitte seg med kortene du har på hånden så raskt som mulig.

  To vinduer av spill instruksjoner åpne. Du kan sende dem og få tilgang til spillet ved å klikke på vinduet.

  Et spill på 3 spillere starter. Et kort blir utdelt til hver spiller, spilleren som har det sterkeste kortet starter spillet.

  7 kort distribueres til deg.

  I sin tur kan du bare spille hvis du har et kort som er enten samme farge eller samme nummer som toppkortet til stubben eller hvis du har et spesielt kort: 4-fargekort eller kort +4.

  Hvis du ikke har noen kort å spille, må du tegne en i trekkhunken. Du kan da spille det umiddelbart hvis det matcher spillet.

  De forskjellige spesielle kortene:

  • - Kort +2 : Den neste spilleren må tegne 2 ekstra kort og passere hans tur.
  • - Kort +4 Følgende spiller trekker 4 ekstra kort og passerer hans tur. Spilleren som deponerte dette kortet må velge en farge for å fortsette spillet.
  • - Inversion kort : Ved å sette inn dette kortet er meningen med spillet omvendt umiddelbart
  • - Forbudt kort : Den neste spilleren må passere sin tur
  • - Farge joker kort : Spilleren som slipper den må velge en farge på spill. Ideell for å endre fargen på spillkort.

  På slutten av spillet, klikk på resultatvinduet for å starte et nytt spill.

  Domenet ditt for å spille gratis spill online

  Finn Flash-versjonen av Uno! Målet er å ikke lenger ha et kort å vinne. For dette plasseres i henhold til haugen i midten, et av kortene du har i hånden. For eksempel, hvis det midtre kortet er gul, legg det i en gul. Hvis midtkortet er en 8, legg en 8 av hvilken som helst farge. Når du bare har ett kort igjen, klikk på UNO, ellers får du noen kort og det tar deg bort fra seieren. Bruk musen til å spille dette spillet.

  yanis52 skrev på 19-07-2017 klokka 15:02

  olivia76120 skrev på 04-06-2017 klokka 16:44

  guss88 skrev på 2016-02-22 kl. 23:14

  Darsalox skrev på 07-01-2016 klokka 18:01

  Darsalox skrev på 07-01-2016 klokka 18:01

  syrin skrev på 12-06-2014 kl 19:05

  jeje2005 skrev på 05-12-2013 kl 19:27

  jeje2005 skrev på 05-12-2013 kl 19:25

  aslansanoev2001 skrev på 13-11-2013 klokka 12:59

  nadine skrev på 09-11-2013 kl 21:43

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  51 − 44 =

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map