Topp 10 pc spill gratis

Top10 nettsteder for å laste ned gratis PC-spill 2017

Hvis du er en stor fan av videospill, men du ikke ønsker å betale ublu priser for å laste ned eller kjøpe favoritt spill, er det mange måter å gjøre det gratis på internett . Flere nettsteder tillater nedlasting på en direkte måte.

I denne artikkelen vil vi dele med deg de beste nettstedene for nedlasting av PC-spill gratis. Vi har listet 10 nettsteder som hjelper deg med å laste ned spill på PCen.

Topp 10 beste nettstedene for å laste ned PC-spill gratis

Så nedenfor har vi noen av de beste nettstedene hvor du kan få favorittspillene dine til PC. Og disse nettstedene har en stor samling av spill som du vil elske å spille på datamaskinen din.

Samling av 10 beste nettsteder for å laste ned PC-spill gratis

acidplay laste ned gratis PC-spill

Dette er en av de beste stedene hvor du enkelt kan få favorittspillene dine. Nettstedbyggere hadde brukt systemer som søk, rangeringer og anbefalinger for å bygge et nettsted som vil hjelpe deg med å finne og laste ned det perfekte spillet på mindre enn et minutt. Du kan laste ned de fleste freeware spill direkte fra sine nedlastingsservere. Og alle spillene lastes ned digitalt ved hjelp av ClamAV, så de er trygge, sikre og raske.

utorrent spill laste ned gratis PC-spill

en mega-søkemotor for å finne alt du liker (videospill, musikk, filmer, ...)

Origin på huset premie spill gratis

Dette er en av de beste nettstedene hvor du får gratis premium spill. Du må besøke nettstedet regelmessig og få dine favoritt PC-spill gratis.

Spill planet premie spill gratis

Tidligere Metaboli, tilbyr site gamesplanet.com å laste ned et spill og nøkkelstamp til PC eller Mac. Den offisielle distributøren av MMO-spill, strategi, eventyr, handling

Mega Games er et annet godt nettsted hvor du kan søke spill og kan laste ned spillet på din PC direkte gratis. Du kan også få gratis 3D HD-spill å laste ned og alle PlayStation-spill til din PC.

Dette er en av de beste nettstedene hvor du kan få de beste gratis spillene på din PC. En av de beste stedene hvor du kan finne den enorme samlingen av de beste spillene du vil like å spille på din PC, og alle spillene er gratis her.

Full games.sk tilbyr ulike beste PC-spill som actionspill, strategispill, logikk spill, eventyr spill, sport og racing spill og mye mer enn du noensinne vil vite. å være etter å ha besøkt nettstedet. På dette nettstedet finner du en rekke gratis dataspill som kan lastes ned gratis.

Nesten 8000 spill og filmer for å laste ned også på internett til Xbox-konsoller, Play-stasjon, Wii, 3DSVЂ | oppdage bestselgere spill og nyheter til rabattpriser. Nettstedet presenterer streaming spill, for å spille direkte på en ekstern server.

En veldig opptatt katalog for å ha din videospill-PC i Torrent på bare få minutter.

Et annet nettsted hvor du kan få alle spillene dine til gratis nedlasting til din PC. Det er en kilde til gratis online spill som gir deg spilloppføringer, spillnedlastinger og spillanmeldelser og mye mer enn du må vite etter å ha besøkt nettstedet.

Merk: Nedlasting av fil beskyttet av opphavsrett er helt ulovlig. Kun royaltyfrie spill kan lastes ned lovlig. Det er viktig å lære om tillatelsene før noen nedlastning til nettstedene som presenteres her.

Jeg håper du vil like disse nettstedene for å laste ned gratis videospill for pc, så hvis du har spørsmål om denne artikkelen, spør meg fritt av kommentarene nedenfor, ikke glem å dele denne artikkelen.

Topp 10 De beste gratis spillene til PC, for moro, men gratis

Og hvis ikke, hvordan har du det? Vi ja.

Det er et faktum at du har en sjel til å spille, men når du slengte alle pengene dine i en datakraft som er lik en atomreaktor, har du ingenting igjen å kjøpe spill. Men det holder ikke vennen, du vil finne vedlagt denne listen med gratis spill som vil få deg til å våte trussene dine.

Med en todimensjonal visning kan dette action- og plattformspillet få deg mange orgasmer i løpet av de hundrevis av timene du bruker der. I tillegg til musikken er flott, er det et uavhengig spill, og Quote and Curly Brace er for søt. Selv om det er irriterende å være en hukommelse og stum robot.

TF2 er en multiplayer-FPS der to lag konkurrerer i forskjellige kampmoduser som Flag Capture eller Control Point. Det som er interessant er at hvis du tar Sniper, Medic, Pyro eller Engineer, er du en god fyr. På den annen side er de andre ikke verdt dvelende på dem.

Vi starter på et spill hvis ekte navn er Slaver til Armok: Guds blod - Kapittel II: Dvergfesten. Men vi foretrekker å si Dwarf Fortress se DF for den heteste potet. Hvis du liker rogue-lignende ledelse og RPG, så last den ned og si "å miste er morsomt". Du skal le for mye.

Det er et MOBA-spill og består av ... må jeg virkelig snakke om det? LoL er en av de mest spillte spillene i verden og verdensmesterskapet i 2015 regnet med 36 millioner tilskuere. Det er mye. På samme tid med en tilhenger som denne kan man bare kaste seg.

Hvis du vil ha et spill av ledelse og overlevelse med en elegant stil der du kan spille netter for å utvide romkolonien din, så er RimWorld for deg. Ulemper hvis du vil ha et spill hvor du lærer å ri en hest på studen, så er dette spillet ikke for deg.


GetmediaYoutube.com er en webapp å gratis online Youtube video, lyd i MP3-format.

Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 • Last ned videoer fra Youtube
 • Last ned Mp3 fra Youtube
 • Last ned youtube spilleliste videoer

Alle Youtube media nedlastning er direkte fra Youtube CDN.

Copyright © 2017. Alle rettigheter reservert av PKL Team.

TOP 40 De beste gratis PC-spillene 2017-2018 for PC-spillere

BjG tilbyr deg hans Topp 40 gratis PC-spill, ja det er ULTIMATE-listen over de beste gratis-spill-spillene på PC av 2017 for de mest krevende spillerne. Enten du har gått glipp av salg på Steam, Origin eller GOG-plattformer eller bare fordi du er på utkikk etter spillet som vil holde deg opptatt i ferier, helligdager eller helger, tilbyr vi et utvalg av de beste gratis spillene -spill av 2017. Disse spillene er trygge, enten du skal spille alene eller med venner uten å legge hånden din i lommeboken. Ja, Disse 38 gratis spillene på PC, kan spilles og lastes ned gratis, og du kan, hvis du ønsker, støtte (eller ikke) utviklerne ved å bruke penger på skinn, bonuser og mer.

Finn under den beste PC Free-to-Play FPS 2017 i denne listen.

En overvåkingslignende ukjent (kom ut samtidig som Overwatch med mindre annonser) som tilbyr multiplayer-modus i Free-to-Play. Ideell for å leke med venner online. To lag konkurrerer om å ta kontroll over forskjellige punkter på kartet over denne FPS Free på PC.

Utgivelsesdato: 3. mai 2016

En utmerket Overwatch-Som det har erobret mange PC-spillere. Et system for personalisering og forbedring av ferdighetene gir en mer spiss side til meta. To lag konkurrerer om å ta kontroll over poeng på kortene i denne FPS Free PC.

Utgivelsesdato: 16. september 2016

FPS vurdert jager og TPS-klassifisert Monster. Evolve Stage 2 tilbyr 4-mot-1-spill: 4 jegere mot 1 monster som utvikler seg og må sette kartposen. Ideell for en liten safari med venner. Et vakkert, morsomt og monstrously morsomt spill.

Utgivelsesdato: februar 2015

En MMOFPS hvor tre fraksjoner kolliderer for å ta kontroll over gigantisk kart. Et utvalg av konsistente styrbare biler, flere klasser, episke kamper og tonnevis av ting å gjøre i denne gratis MMOFPS på PC.

Vår presentasjon av PlanetSide 2

Et redesign av Quake som vil skade, veldig dårlig.

Utgivelsesdato: Kommer snart

En Hardcore Tactical FPS basert på Arma 3 hvor en enkelt kule kan være nok til å eliminere en fiende.

Utgivelsesdato: Juli 2017

Finn under den beste TPS Free-to-Play PC 2017 fra vår TOP 40.

en TPS Team Competitive helt ny hvor du må sparke baken mellom målvakten til motstanderne.

Utgivelsesdato: Juli 2017

En Action MMO i TPS se hvor du bygg ditt eget kjøretøy for å eliminere hensynsløse fiendekampanjer ! Tjen nivåer og samle gjenstander fra ulike fraksjoner for å lage din ultimate krigsmaskin.

Utgivelsesdato: juni 2017

Vår presentasjon av CrossOUT

Et veldig godt TOWER Defense i TPS-visning. Med over 10 spillbare helter og hundrevis av poserbare elementer på gulv, tak og vegger, ødelegge horder av orker alene eller i samarbeid.

Utgivelsesdato: 19. april 2017

Et krigs spill i sikte atypisk TPS. Beordre din tropp med kommandanten din, bekjempe og eliminere hensynsløse fiendekampene med spyd, sverd eller buer.

Utgivelsesdato: Oktober 2016

Spill som en romninja i Warframe med spesielle evner, kroppskombinasjoner og et stort og tilpassbart arsenal, Eliminer fiender (PVE eller PVP) med stil, men med stilen din.

Utgivelsesdato: 25. mars 2013

Tom Clancy Ghost Recon Phantoms

To lag konkurrerer om å ta kontroll over forskjellige punkter på kartet, med 3 klasser og 3 underklasser, forklar dine fiender hvordan vi "Rush B Cyka".

Utgivelsesdato: 1. desember 2016

Finn under det beste MOBA Free-to-Play på PC 2017 av våre TOP 40.

Amatør MOBA? Kom og nyt en nyhet, og META gjenoppfinnes på Master X Master. NCSoft Moba. Godt å teste uten å vente.

Utgivelsesdato: 21. juni 2017

Moba i sikte i den tredje personen, veldig grafisk, De strategiske målene er av stor betydning i denne MOBA med tanke på TPS.

Utgivelsesdato: juni 2017

En veldig god turbasert MOBA. En balanse av kvalitet, unike evner, nye helter.

Utgivelsesdato: 4. oktober 2016

En original MOBA, ta kontroll over Mechas, lag kartens mål, ødelegge motstanderne dine uten barmhjertighet.

Utgivelsesdato: Mai 2016

En MOBA med en Blanding av mikro-maskiner, Carmagedon og det gode, store metallet! For de ekte!

Utgivelsesdato: januar 2017

Fed opp med de samme bølgerne av henchmen på Mobas? Prøv Supernova og opprett din ultimate bølge av minions på Namco Baidan MOBA!

Utgivelsesdato: 2016

The Blizzard MOBA. Spill med helter fra WOW, Overwatch og Diablo. Fokusert på lagspill og kartmål, oppdag en MOBA som er forskjellig, men at det er min fwewe.

Utgivelsesdato: juni 2015

MOBA i TPS-visning av Hi-rez Studio, hvor du spiller gudene, ja guder, normalt.

Utgivelsesdato: mars 2014

Den berømte MOBA of RIOT. Du kjenner ikke LOLs små fornøyelser? Pentakills, EloHell, Rapporter x9 og gå Gank N44B vil snart være en del av ditt ordforråd.

Utgivelsesdato: 2006

Valve MOBA med høyeste pengepremie på verdens konkurranser. En dyp meta, og hans mange flamers også.

Utgivelsesdato: juli 2013

En Battle Royale realisert og foreslått av med en ganske vellykket balanse.

Utgivelsesdato: mars 2018

Utgivelsesdato: mars 2017

Finn under de beste gratis MMORPG-spillene på PC 2017 av TOP 40

En MMORPG i Star Wars-universet, godt før handlingen i filmene, a utmerket utjevningsfase, fangehuller, raids, jeeps, sitter, plass kamper. En utmerket gratis MMORPG på PC.

Utgivelsesdato: desember 2011

En god MMORPG, med en dynamisk kampsystem.

Utgivelsesdato: 2011

En MMORPG basert på styrespillet D&D

Utgivelsesdato: desember 2013

En futuristisk MMO TPS med forekomster, ventilasjoner, et stort utvalg av våpen og spes, stuntbiler og en TV-serie for å fordype seg i #oklm-universet.

Utgivelsesdato: april 2013

Trion MMORPG mange klasser, fullstendig talent trær, feil, forekomster, raids.

Utgivelsesdato: mars 2011

En veldig fin MMORPG tegneserie stil, som vil underholde deg mange timer

Utgivelsesdato: juni 2014

En kvalitets MMORPG om det er PVE eller PVP vurdert selv om Verden mot verden ligger langt over noen PVP-modus for noen andre MMORPG.

Utgivelsesdato: august 2012

Finn under den beste RTS Free-to-Play PC 2017 av TOP 40.

En RTS fokusert på makroforvaltning med 3 forskjellige løp, tar og er fortsatt svært straffe hvis du håndterer bølgene dine dårlig.

Utgivelsesdato: 2017

Litt upretensiøs RTS men veldig hyggelig å spille for å klare tiden.

Utgivelsesdato: 2015

Vår presentasjon av Istrolid

Oppmerksomhet nugget, et kampspill på plattform til 4. Ideell å sette på ansiktet alene eller med venner, dynamisk og effektiv gameplay med et stort utvalg av krigere: "The Legends".

Utgivelsesdato: april 2016

Et romkampspill, store skip, et taktisk aspekt og kan spilles alene eller i samarbeid, PVE eller PVP.

Utgivelsesdato: 1. semester 2017

Et komplett romkampspill, ganske grafisk, kan spilles alene eller i samarbeid, PVE eller PVP.

Utgivelsesdato: februar 2013

Finn under de beste Free-to-Play-spillene for PC 2017 fra våre TOP 40.

Et skytespill i 2D, spillbart alene eller med andre, i PVE eller PVP, oppmerksomhet det trekker i alle retninger!

Utgivelsesdato: april 2017

Skytespill 2D som vil ha MOBA, kan spilles i 3 mot 3.

Utgivelsesdato: august 2012

Et skytespill i sikte på den effektive og fengende toppen.

Utgivelsesdato: april 2017

en veldig komplett Slash Hack'n9rsquo; med over 7 klasser, tusenvis av mulige kombinasjoner av talenttre.

Utgivelsesdato: Oktober 2013

en veldig god Hack'n9rsquo; Slash rik på innhold, med god stor bashing av Mobs og tilpasning av com '.

Fem spillere og en keeper, det er hva laget ditt skal se ut i MOBA. Beskytt målvakten din med hjelp av lagkameratene dine og beseire motstanders lag ...

 • Navigator
 • Online spill,
 • moro

Spill bonden lærling i Goodgame Big Farm! I denne landbruksimuleringen venter mange oppgaver på deg! Sett på støvlene dine!

Englene er tilbake, og de er sterkere enn noensinne! Fordyp deg i MMORPG League of Angels 2 verden for å beseire onde krefter ...

 • Last ned,
 • verdenskrig,
 • Spill online

Ta kontroll over havene i World of Warships. Med et kraftig krigsskip vil ødeleggelsen av fiendtlige skip være barnas lek.

 • Last ned,
 • Online spill,
 • Firefly Studios

Ta makt i Stronghold Kingdoms. Ødelegg dine fiender ved å rekruttere en kraftig hær, samtidig som du beskytter dine borgere.

 • Navigator
 • antikken
 • Spill online

I Empire of Empires må du lede dine mennesker gjennom menneskehetens aldre. Ta makt og skape et kraftig imperium.

 • Last ned,
 • Online spill,
 • fransk

Skriv om historien i krigstid med autentiske planer og tanker i andre verdenskrig. Demonstrer din militære overlegenhet!

 • Last ned,
 • Online spill,
 • fransk

Mange oppdrag venter på deg i MMORPG Echo of Soul. Lag vennskap og start på et fantastisk eventyr ...

Som en liten nyhet er du midtpunktet for alle studenters oppmerksomhet. På Sweet Love kan du leve en romantikk som ingen andre ...

 • Last ned,
 • Online spill,
 • RPG

Som en heroisk fighter må du søke etter fragmenter av en edel krystall. Mange farer venter på deg.

På Vikings: Clans War, vil du delta i strategiske slag på din datamaskin, smarttelefon eller nettbrett for å bli den beste Jarl.

Konoha trenger ditt talent! Finn alle tegnene til manga med samme navn på Naruto Online og dyp inn i ninjaverdenen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map