Topp 10 online spill

Fem spillere og en keeper, det er hva laget ditt skal se ut i MOBA. Beskytt målvakten din med hjelp av lagkameratene dine og beseire motstanders lag ...

 • Navigator
 • Online spill,
 • moro

Spill bonden lærling i Goodgame Big Farm! I denne landbruksimuleringen venter mange oppgaver på deg! Sett på støvlene dine!

Englene er tilbake, og de er sterkere enn noensinne! Fordyp deg i MMORPG League of Angels 2 verden for å beseire onde krefter ...

 • Last ned,
 • verdenskrig,
 • Spill online

Ta kontroll over havene i World of Warships. Med et kraftig krigsskip vil ødeleggelsen av fiendtlige skip være barnas lek.

 • Last ned,
 • Online spill,
 • Firefly Studios

Ta makt i Stronghold Kingdoms. Ødelegg dine fiender ved å rekruttere en kraftig hær, samtidig som du beskytter dine borgere.

 • Navigator
 • antikken
 • Spill online

I Empire of Empires må du lede dine mennesker gjennom menneskehetens aldre. Ta makt og skape et kraftig imperium.

 • Last ned,
 • Online spill,
 • fransk

Skriv om historien i krigstid med autentiske planer og tanker i andre verdenskrig. Demonstrer din militære overlegenhet!

 • Last ned,
 • Online spill,
 • fransk

Mange oppdrag venter på deg i MMORPG Echo of Soul. Lag vennskap og start på et fantastisk eventyr ...

Som en liten nyhet er du midtpunktet for alle studenters oppmerksomhet. På Sweet Love kan du leve en romantikk som ingen andre ...

 • Last ned,
 • Online spill,
 • RPG

Som en heroisk fighter må du søke etter fragmenter av en edel krystall. Mange farer venter på deg.

På Vikings: Clans War, vil du delta i strategiske slag på din datamaskin, smarttelefon eller nettbrett for å bli den beste Jarl.

Konoha trenger ditt talent! Finn alle tegnene til manga med samme navn på Naruto Online og dyp inn i ninjaverdenen.

Top10 nettsteder for å laste ned gratis PC-spill 2017

Hvis du er en stor fan av ГЄtes vidГ © o-spill, men ønsker ikke å betale ublu priser for tГ © © lГ belastning eller kjøpe spillene dine prГ © fГЁre, er det flere maniГЁres å gjøre gratis internett faГ§on . Flere nettsteder tillater nedlasting på en direkte måte.

I denne artikkelen vil vi dele med deg de beste nettstedene for nedlasting av PC-spill gratis. Vi har listet 10 nettsteder som hjelper deg med å laste ned spill på PCen.

Topp 10 beste nettstedene for å laste ned PC-spill gratis

Så nedenfor har vi noen av de beste nettstedene hvor du kan få favorittspillene dine til PC. Og disse nettstedene har en stor samling av spill som du vil elske å spille på datamaskinen din.

Samling av 10 beste nettsteder for å laste ned PC-spill gratis

acidplay laste ned gratis PC-spill

Dette er en av de beste stedene hvor du enkelt kan få favorittspillene dine. Nettstedbyggere hadde brukt systemer som søk, rangeringer og anbefalinger for å bygge et nettsted som vil hjelpe deg med å finne og laste ned det perfekte spillet på mindre enn et minutt. Du kan laste ned de fleste freeware spill direkte fra sine nedlastingsservere. Og alle spillene lastes ned digitalt ved hjelp av ClamAV, så de er trygge, sikre og raske.

utorrent spill laste ned gratis PC-spill

en mega-søkemotor for å finne alt du liker (videospill, musikk, filmer, ...)

Origin på huset premie spill gratis

Dette er en av de beste nettstedene hvor du får gratis premium spill. Du må besøke nettstedet regelmessig og få dine favoritt PC-spill gratis.

Spill planet premie spill gratis

Tidligere Metaboli, tilbyr site gamesplanet.com å laste ned et spill og nøkkelstamp til PC eller Mac. Den offisielle distributøren av MMO-spill, strategi, eventyr, handling

Mega Games er et annet godt nettsted hvor du kan søke spill og kan laste ned spillet på din PC direkte gratis. Du kan også få gratis 3D HD-spill å laste ned og alle PlayStation-spill til din PC.

Dette er en av de beste nettstedene hvor du kan få de beste gratis spillene på din PC. En av de beste stedene hvor du kan finne den enorme samlingen av de beste spillene du vil like å spille på din PC, og alle spillene er gratis her.

Full games.sk tilbyr ulike beste PC-spill som actionspill, strategispill, logikk spill, eventyr spill, sport og racing spill og mye mer enn du noensinne vil vite. å være etter å ha besøkt nettstedet. På dette nettstedet finner du en rekke gratis dataspill som kan lastes ned gratis.

PrГЁs 8000 spill og filmer Г tГ lГ © © © lГ belastning også på internett for Microsoft Xbox, Play Station, Wii, 3DS†| dГ © dekke de bestselgende spillene og nouveautГ Г © s rabattpris. Nettstedet presenterer streaming spill, for å spille direkte på en ekstern server.

En veldig opptatt katalog for å ha din videospill-PC i Torrent på bare få minutter.

Et annet nettsted hvor du kan få alle spillene dine til gratis nedlasting til din PC. Det er en kilde til gratis online spill som gir deg spilloppføringer, spillnedlastinger og spillanmeldelser og mye mer enn du må vite etter å ha besøkt nettstedet.

Merk: Nedlasting av fil beskyttet av opphavsrett er helt ulovlig. Kun royaltyfrie spill kan lastes ned lovlig. Det er viktig å lære om tillatelsene før noen nedlastning til nettstedene som presenteres her.

Jeg håper du vil like disse nettstedene for å laste ned gratis videospill for pc, så hvis du har spørsmål om denne artikkelen, spør meg fritt av kommentarene nedenfor, ikke glem å dele denne artikkelen.

De 10 beste online spillene for barn

Selv om tilbringe hele dagen foran datamaskinen aldri anbefales, forhindrer det ikke at nettbaserte spill kan okkupere og underholde barna i lange tider. For de dagene når det er umulig å gå ut eller hengi seg til en annen aktivitet (på grunn av kulde, stor kulde eller andre), er det mange spill og gratis nettsteder å oppdage. Her er en oversikt:

Opptil Ti er for unge mennesker fra 0 til 10 år. Det inkluderer mer enn 1300 spill som er klassifisert av interesse og alder, hundre originale sanger å lære (karaoke versjoner tilgjengelig), fargesider å skrive ut. I tillegg er hele nettstedet tilgjengelig både på engelsk og fransk, og du kan bytte fra ett språk til et annet med bare ett klikk.

Club Penguin et komplett grensesnitt designet for unge fra 6 til 14 år. I denne helt sikre virtuelle verden må unge mennesker lage sin avatar (en pingvin) og deres igloo. Deretter spiller de mange spill for å tjene poeng som vil forbedre livet deres, adoptere kjæledyr, snakke med andre pingviner på en trygg måte. Faktisk er setningene forhåndsdefinert, noe som forhindrer at ungdommer gir personlig informasjon. De aller fleste aktiviteter er gratis. Det er imidlertid en "premium" -registrering for de som vil ha det, noe som gjør det mulig å kjøpe tilbehør og andre virtuelle gjenstander for penguinen din. Gratis, registrering kreves.

Online spill nettsteder inkluderer ofte et stort antall spill som ikke alltid interesserer små jenter (rase, kamp, ​​etc.) Men med Girls Games, er alt tenkt på dine små prinsesser: dressing, sminke, eventyr , Disney-heroiner, videoklipp og alt om favorittstjernene til små jenter.

I samme ånd, men mer tanke for tenåringer og tweens, Amuseworld spill, måten å opprette en blogg, en personlig side eller en tegneserie konkurranser, fanklubber og muligheten til å møte andre jenter over hele verden. Gratis, registrering kreves.

Det er en sikker virtuell verden i 3D, hvis bilder er svært vakker. I Boaki må unge mennesker samle stjerner gjemt av medlemmer av 3 imaginære stammer. I løpet av denne fantastiske turen vil de kunne møte dyr og imaginære figurer, spille dusinvis av spill av alle slag, chatte med andre brukere over hele verden (sikker chat), lære mye sanntidsinformasjon om miljøet. , og delta i konkurranser. Gratis, registrering kreves.

bare og for alderen 10 og oppover engelsk, Pirate 101 tillater små spirende hackere å lage sin båt, leie mannskaper og hoppe på havet på jakt etter skatten begravet i fjern og farlig øy. Men du må være forsiktig, fordi de andre piratskipene også strever seg rundt havene, og det vil kjempe med alle midler for å vise at du er den sterkeste! Gratis, registrering kreves.

Hvis barna dine er lidenskapelige om slott, riddere og fantasy figurer, vil de elske dette helt gratis spillet som foregår i en imaginær verden. Helt i fransk gir Heroic Legend dem mulighet til å lage sin avatar (mann eller kvinne) og å engasjere seg til ekstraordinære eventyr. Registrering kreves.

VRAK TV-nettstedet tilbyr en rekke underholdning. Blant annet er en spillside, hvorav noen er relatert til barnas favorittprogrammer. Noen spill krever opprettelse av en konto.

Friv tilbyr 250 spill av alle slag: arkade, løp, puslespill, strategier, dressing, montering. etc. Det er sikkert noe for alle og for alle aldre. Ingen registrering kreves: Vi klikker på et spill og spiller direkte.

Kizi inneholder også flere hundre spill av alle slag, og for den forrige, er det mulig å spille uten registrering. Vi kan imidlertid også registrere, som gjør det mulig å samle poeng og "låse opp" noen spill når vi går videre. Nettstedet er på engelsk, men spillene krever egentlig ikke at du forstår språket som skal spilles.

Topp 10 beste gratis online spill

Vårt utvalg av de ti beste spillene vi fant på Internett + et favoritt Fishdom-spill. De beste spillene er ikke alltid de dyreste, du har et uendelig utvalg av gratis spill online.

Side for å beholde dine favoritter som bringer sammen de beste gratis online spillene

For ikke å søke i hvert spill, legg til denne siden i favorittene dine, vil du ha alle koblingene til de beste gratis spillene og uten reklame med fingrene med ett klikk. Fra kult spill, fra klassikere til mer moderne spill, et eklektisk valg:

fishdom 2 : dette spillet er helt fantastisk. Et komplett spill hvor refleksjon, fart, observasjon, strategi, ledelse er oppfordret. Et smart og vakkert spill siden grafikken er flott og bakgrunnsmusikk hyggelig. Mange muligheter er tilgjengelig for deg i dette spillet.

Liste over de beste gratis online spillene

Online spill som møter mest suksess er utvilsomt Bubble Shooter. Enkelt spill som eliminerer alle baller fra skjermen. Det er nødvendig å agglutinere minst 3 baller av samme farge slik at de forsvinner:

klassisk boble shooter

og boble shooter element

Litt på samme prinsipp må vi samle 3 identiske symboler for å få dem til å forsvinne. En rekke mange malerier gir deg muligheten til å ha det bra. En mer sofistikert men betalt versjon er tilgjengelig under navnet Jewel Match, helt fantastisk. Jeg sprakk også jeg kjøpte den. ^^ for bra, men tidkrevende. ikke bra for arbeid!

gammel juvel,

og klassisk juveloppdrag

Et spill som syntes interessant å legge til i denne listen. Et spill med flott grafikk og original ikke kjent ennå:

Det beste brick breaker spillet på Internett som vi har funnet, fordi grafikken er veldig fin og spillet er glatt, uten saccade, som unngår å savne ballen dumt. Dette spillet fra 80-tallet tilbringer år uten å bli forældet, siden det fortsatt er høy etterspørsel fra Internett-brukere. :

Et annet kult spill av 80-tallet som ikke har mistet sin suksess, er Pac Man fortsatt der, og det er ganske stramt grafikk som gir en luft av nostalgi til de som kjente spillet ved opprinnelsen. Alt har vært i sin juice, grafikk og musikk!

Mario er fortsatt der og møter fortsatt med suksess. Målet er å frigjøre prinsessen fra slottet der hun holdes fanget ved å unngå skilpadder, flammer og andre farer på Marios vei.

mario castel,

den første Mario Bros super mario land,

og Juimp Mario 3

Skudd med tegnene til Simpson å eliminere ved å samle de som er identiske med hverandre. Oppmerksomhet, det er flere nivåer av kort og flere bord, spillet ganske enkelt å forstå, men ganske vanskelig å vinne.

Den klassiske sudoki for avicionados. Tusenvis av grids å ta ledelsen :-) Spillet består av å plassere alle tallene fra 1 til 9 i hvert kvadrat bare én gang, slik at hver hele linjen også inkluderer hvert siffer bare én gang.

Dette spillet, klassisk spillbrett, er å plassere alle hans bønner i ansiktet og å hoppe med egne pioner eller motstanderenes. Du kan spille alene mot en eller flere spillere.

Spillene med sminke, frisør, dekorasjon, matlaging, fargestoffer er spilltemaer som spesielt appellerer til små jenter. Kids elsker disse spillene som er valgt for dem.

Vi håper at du vil like vårt utvalg. Du kan legge disse spillene til favorittene dine og sette dem inn på nettstedet ditt, bloggen din eller på sosiale nettverk som Facebook. For å gjøre dette, klikker du bare på "del" og du vil ha denne linken på facebook direkte.

Foreløpig 52 spill på markedet

Utvid din by - fra stenen 9Avner til den fjerne fremtid. Som en absolutt mester skaper du ditt eget imperium i dette strategiske nettleserbyggingsspillet.

Dykk inn i verden av andre verdenskrig, bygg sterke hærer og fange provinser. Strategiske runder i opptil ni år; 30 spillere venter på deg.

Werde Herrscher einer mittelalterlichen Burg. Befehle und bilde deine Truppen aus. Erobere feindliche Burgen og erlebe spannende Abenteuer.

Velg mellom mange flotte spill, samle sjetonger som om det ikke var i morgen, og vinn viktige premier. Har du sjansen for din side?

Sørg for å overleve ditt folk fra steinalderen. Å fiske, slå tre og steiner, samle frukt og bygge bygninger.

Lag dine egne erotiske kjendiser og la dem kjempe i morsomme kamper. Forbedre sine attributter og kjøp sexy antrekk.

Baue einen Zoo er en av Smartphone eller Tablet. Züchte sü9szlig; e Tierbabies und lasse deinen Tierpark wachsen.

Erlebe das berühmte Aufbauspiel auf deinem Smartphone oder Tablet. Besiedle Inseln und erschaffe eine mächtige Handelsflotte.

Löse knifflige Rätsel und svar witzige Fragen. Sammle Nüsse und füttere damit dein Dyr, velkomne med mine produkter.

Baue deine eigene Mobile Farm auf. Ernte Gemüse, verste Tiere og stelle Produkte her, dø av året deine Kunden verkaufst.

Erlebe Assassin 's Creed auf deinem Tablet eller Smartphone. Entwickle deinen egne Assassinen und meistere Abenteuer im alten Italian.

Steuere die Schlümpfe durch einen tollen Endless Runner med Jump # 03; n'Run-Elementen. Dabei bist av immer av der Flucht vor dem fiesen Gargamel.

Errichte deine eigene Farm, bestelle deine Felder und versorge Tiere. Deine Produkte verkaufst på dem Market und loöst nebenbei Spannende Quests.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

89 + = 95

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map