Topp 10 gratis spill

Lær om siste teknikk

Topp 10 gratis GameLoft Games (Android / IOS) 2017

Her er et lite utvalg av de beste 10 spillene til #GameLoft Sur #Android (Tablet, Smartphone.) Og på #iOS (ipad, iphone.)

JTGeek.com > Android spill > Gratis Android-spill er avgjørende, Top 10 Free Monday 09/12/13

Du vil ikke kunne ha en Android-smarttelefon og ikke gå gjennom Free Play-boksen i Android Playstore, og det er ... .. mange.

Å tilbringe tid i bussen, undergrunnen, under pause eller å slappe av, Disse små spillene får deg til å falle tilbake i barndommen og forføre med deres avhengighet, deres grafikk og denne lille forbrukssiden GRATIS.

Slik velger du de 10 beste gratis Android-spillene du vil eie i smarttelefonen din:

1 / Spillet må være gratis

2 / Spillet må være lett å laste ned

3 / spillet må være kan spilles på flertallet av Android-smarttelefoner ; ikke bare de overstyrte smarttelefonene

Her er mitt valg og du kan foreslå din i kommentarer, vi vil da få stemmer som gjør at vi kan klassifisere og beholde bare de 10 dominerende å ha absolutt.

1 / Subway surfer

6 / Minion Rush eller spillet Moi, Moche et Méchant. (toppen av uken)

8 / Zombie tsunami

Er det fortsatt nødvendig å presentere Subway Surfers ? Siden utgivelsen på Google Play har denne tittelen blitt en av måtene til Free to Play-katalogen og du har jevnlig muligheten til å sette pris på Greg Geeks talenter i dette spillet når han har tid til å påbegynne en liten demonstrasjon under testene hans om presentasjon av de nyeste Android-smarttelefonene fra SciPhone Boutique.

Din lekeplass: skinner av undergrunner rundt om i verden. Ditt mål: å samle gullmynter og Power UP for enda morsommere. Din fiende: kontrolleren og hans hund som ikke ser frem til å underholde deg selv med å merke t-banestogene og så panikk av brukere som skremmer hver av dine baner når du slalom mellom de aktuelle bilene. trafikk på måten føttene er sikkert festet til din overbord.

Nedlastingslink for Google Play: Subway Surfers

Hvis du var en fan av arkadespill på tidspunktet for Sega Megadrive, da Jetpack Joyride er spillet du trenger å installere på din Android-smarttelefon eller nettbrett. Dette er et horisontalt rullespill hvor du må fly over og ødelegge dine fiender og hindringer som er i veien med Jetpack.

Opprettet av utviklerne av Fruit Ninja, Jetpack Joyride ble enstemmig anerkjent av kritikere over hele verden fra den spesialiserte pressen så snart den ble utgitt. Det må anerkjennes at til tross for en foruroligende enkelhet og en gameplay av de mest grunnleggende, Jetpack Joyride ville betale at man ville være villig til å skille ut noen få euro for å ha råd til det så mye det er vanedannende og veldig spennende å spille.

Så ikke nøl med å besøke Google Play for gratis nedlasting på denne adressen: Jetpack Joyride for Android.

Dette er gjort en liten stund nå det Fruktninja finnes i den gratis Google-katalogen. La oss ikke være redd for å si det, det er til og med en av de eldste gratis å spille-titlene som er utviklet for Android. Og til tross for antall år finner vi alltid en intakt glede å spille ved å gjenopprette et nytt spill.

Men for å oppnå gode poeng må du være godt våken fordi Fruktninja bruk dine reflekser, ferdigheter og følelse av observasjon, slik at du kan skille så mange frukter som du kan med dine skarpe fingre som en katana; mens du prøver å formere kombinasjonene for å akkumulere maksimalt poeng.

Hvis du har et navngitt hat for frukt eller bare vil lage en ekspress salat til dessert, så gå til Google Play for å laste ned Fruit Ninja uten å bruke en krone.

opp >9GT; Hvordan kunne jeg glemme Angry Bird lol og Temple Run (minst for å prøve sjangeren)

Denne uken går min dedikasjon til spillet Minion Rush eller spillet Moi, Moche et Méchant som er inspirert av filmen som redaktøren satte pakken på.

Det er vakkert, nivåene og innredningen endres, og det vil nesten få deg til å se filmen

Dedikasjon denne uken for Zombie Tsunami, jeg er en fan og gjør min daglige del av det jeg kan, veldig morsomt og vanedannende

Top10 nettsteder for å laste ned gratis PC-spill 2017

Hvis du er en stor fan av videospill, men ikke ønsker å betale ublu priser for å laste ned eller kjøpe favorittspillene dine, er det mange måter å gjøre det gratis på internett. Flere nettsteder tillater nedlasting på en direkte måte.

I denne artikkelen vil vi dele med deg de beste nettstedene for nedlasting av PC-spill gratis. Vi har listet 10 nettsteder som hjelper deg med å laste ned spill på PCen.

Topp 10 beste nettstedene for å laste ned PC-spill gratis

Så nedenfor har vi noen av de beste nettstedene hvor du kan få dine favoritt PC-spill. Og disse nettstedene har en stor samling av spill du vil elske spilt på datamaskinen din.

Samling av 10 beste nettsteder for å laste ned PC-spill gratis

acidplay laste ned PC spill gratis

Dette er en av de beste stedene hvor du enkelt kan få favorittspillene dine. Nettstedbyggere brukte systemer som søk, rangeringer og anbefalinger for å bygge et nettsted som vil hjelpe deg med å finne og laste ned det perfekte spillet på mindre enn et minutt. Du kan laste ned de fleste freeware spill direkte fra sine nedlastingsservere. Og der alle spillene lastes ned digitalisert ved hjelp av ClamAV, så de er trygge, sikre og raske.

utorrent spill laste ned gratis PC-spill

en mega-søkemotor for å finne alt du liker (videospill, musikk, filmer, ...)

Origin på huset premie spill gratis

Dette er en av de beste nettstedene hvor du får gratis premium spill. Du må besøke nettstedet regelmessig og få dine favoritt PC-spill gratis.

Spill planet premie spill gratis

Tidligere Metaboli, tilbyr nettstedet gamesplanet.com å laste ned et spill og nøkkel Steam for PC eller Mac. Den offisielle distributøren av MMO-spill, strategi, eventyr, action ...

Mega Games er et annet bra nettsted der du kan søke spill og kan laste ned spillet til PCen direkte gratis. Du kan også få gratis 3D HD-spill å laste ned og alle PlayStation-spill til din PC.

Dette er en av de beste nettstedene hvor du kan få de beste gratis spillene på din PC. En av de beste stedene hvor du kan finne den enorme samlingen av de beste spillene du vil like å spille på din PC, og alle spillene er gratis her.

Full games.sk tilbyr ulike beste PC-spill som actionspill, strategispill, logikk spill, eventyrspill, sport og racing spill og mange flere som du må vite etter å ha besøkt området. På dette nettstedet finner du en rekke gratis dataspill som kan lastes ned gratis.

Nesten 8000 spill og filmer for lovlig nedlasting på internett til Xbox-konsoller, Play-stasjon, Wii, 3DS ... oppdag de beste selgerne spill og nye produkter til rabatterte priser. Nettstedet presenterer streaming spill, for å spille direkte på en ekstern server.

En veldig godt fylt katalog for å ha PC-spill i Torrent på bare få minutter.

Et annet nettsted hvor du kan få alle dine gratis spill å laste ned til din PC. Det er en gratis spillkilde som gir deg spilloppføringer, spillnedlastinger og spillanmeldelser og mange flere som du må vite etter å ha besøkt nettstedet.

Merk: Opphavsrettslig beskyttet filnedlasting er helt ulovlig. Bare royaltyfrie spill kan lastes ned lovlig. Det er viktig å lære om tillatelser før noen nedlastning på nettstedene som presenteres her.

Jeg håper du liker disse nettstedene for å laste ned gratis videospill for PC, så hvis du har spørsmål om denne artikkelen, spør meg fritt gjennom kommentarene nedenfor, ikke glem å dele denne artikkelen.

Utvalget av topp 10 offline spill uten internett og wifi for Android og IOS (iPhone, iPad, Apple) gratis fra 2017 og 2018.

De beste spillene i forskjellige kategorier som racing spill og eventyrspill og arcade action og skyte RPG RPG-sniper med god grafikk

Fem spillere og en keeper, det er hva laget ditt skal se ut i MOBA. Beskytt målvakten din med hjelp av lagkameratene dine og beseire motstanders lag ...

 • Navigator
 • Online spill,
 • moro

Spill bonden lærling i Goodgame Big Farm! I denne landbruksimuleringen venter mange oppgaver på deg! Sett på støvlene dine!

Englene er tilbake, og de er sterkere enn noensinne! Fordyp deg i MMORPG League of Angels 2 verden for å beseire onde krefter ...

 • Last ned,
 • verdenskrig,
 • Spill online

Ta kontroll over havene i World of Warships. Med et kraftig krigsskip vil ødeleggelsen av fiendtlige skip være barnas lek.

 • Last ned,
 • Online spill,
 • Firefly Studios

Ta makt i Stronghold Kingdoms. Ødelegg dine fiender ved å rekruttere en kraftig hær, samtidig som du beskytter dine borgere.

 • Navigator
 • antikken
 • Spill online

I Empire of Empires må du lede dine mennesker gjennom menneskehetens aldre. Ta makt og skape et kraftig imperium.

 • Last ned,
 • Online spill,
 • fransk

Skriv om historien i krigstid med autentiske planer og tanker i andre verdenskrig. Demonstrer din militære overlegenhet!

 • Last ned,
 • Online spill,
 • fransk

Mange oppdrag venter på deg i MMORPG Echo of Soul. Lag vennskap og start på et fantastisk eventyr ...

Som en liten nyhet er du midtpunktet for alle studenters oppmerksomhet. På Sweet Love kan du leve en romantikk som ingen andre ...

 • Last ned,
 • Online spill,
 • RPG

Som en heroisk fighter må du søke etter fragmenter av en edel krystall. Mange farer venter på deg.

På Vikings: War of Clans, vil du delta i strategiske kamper på datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet til å bli den beste Jarl.

Konoha trenger ditt talent! Finn alle tegnene i den selvtitulerte manga Naruto Online og dykke inn i verden av ninjaer.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

77 + = 78

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map