Topp 10 gratis pc spill

Topp 10 De beste gratis spillene til PC, for moro, men gratis

Og hvis ikke, hvordan har du det? Vi ja.

Det er et faktum at du har en sjel til å spille, men når du slengte alle pengene dine i en datakraft som er lik en atomreaktor, har du ingenting igjen å kjøpe spill. Men det holder ikke vennen, du vil finne vedlagt denne listen med gratis spill som vil få deg til å våte trussene dine.

Med en todimensjonal visning kan dette action- og plattformspillet få deg mange orgasmer i løpet av de hundrevis av timene du bruker der. I tillegg til musikken er flott, er det et uavhengig spill, og Quote and Curly Brace er for søt. Selv om det er irriterende å være en hukommelse og stum robot.

TF2 er en multiplayer-FPS der to lag konkurrerer i forskjellige kampmoduser som Flag Capture eller Control Point. Det som er interessant er at hvis du tar Sniper, Medic, Pyro eller Engineer, er du en god fyr. På den annen side er de andre ikke verdt dvelende på dem.

Vi starter på et spill hvis ekte navn er Slaver til Armok: Guds blod - Kapittel II: Dvergfesten. Men vi foretrekker å si Dwarf Fortress se DF for den heteste potet. Hvis du liker rogue-lignende ledelse og RPG, så last den ned og si "å miste er morsomt". Du skal le for mye.

Det er et MOBA-spill og består av ... må jeg virkelig snakke om det? LoL er en av de mest spillte spillene i verden og verdensmesterskapet i 2015 regnet med 36 millioner tilskuere. Det er mye. På samme tid med en tilhenger som denne kan man bare kaste seg.

Hvis du vil ha et spill av ledelse og overlevelse med en elegant stil der du kan spille netter for å utvide din romkoloni, så er RimWorld for deg. Ulemper hvis du vil ha et spill hvor du lærer å ri en hest på studen, så er dette spillet ikke for deg.


2: Paladin ►STEAM

4: Wolrd f Tanks Blitz►Windows butikk

5: Heros og General►STEAM

6: Utlasting ►STEAM

7: Skara bladet forblir ►STEAM

8: Alien Swarm: Reactive Drop ►STEAM

9: Siste mann som står ►STAM

10: Pirate Cloud ►STEAM

Jeg forbereder en video spesiell 100 abonnenter, ikke nøl med å gi meg ideer, jeg regner med deg igjen, takk; )

TOP 10 - Gratis spill på Steam 2018

Vel hei alle, i dag finner vi oss selv for en TOP10 av de beste GRATIS Steam-spillene! Jeg håper videoen vil tilfredsstille deg, tommelen videoen, del og abonner! Gratulerer med helligdager :) La igjen meldinger, jeg svarer alle: D

Takk til Andrilex for miniatyrbildet :)

[INFO] Ridge Racer er ikke lenger tilgjengelig: / ✔ Topp 10 FreeToPlay FPS / Shooter Games 2013-2014 For PC. Topp 5 beste gratis PC-spill! LOADOUT - Gratis å spille er ikke voldelig for barn. Topp 10 BESTE GRATIS VIDEO SPILL! Topp 10 BEST SURVIE VIDEO SPILL! Topp gratis spill på PC 2017. Topp gratis spill på PC 2017 ². Topp 15 mest etterspente spill av året | Min 200. video Topp 10 spill 2013 (Cyprien Squeezie). 5 GRATIS ZOMBIES SPILL! (PC). Topp 10 beste videospill av zombier. TOP 5 GRATIS SPILL PÅ PS4. TUTO-Hvordan ha alle dampspill gratis! (cod gta etc. ..) (2016). TOP OF THE BEST FREE STAM SPILL 2017. MEG FRIHETEN! - Ba_jail 2 (Counter-Strike: Source).

De beste gratis spillene for PC (kjører på Windows). Action spill, arkade, refleksjon eller massivt multiplayer spill, det er noe for alle!

Minecraft er et ressursledelse videospill som har som mål å skape kubiske blokkbaserte konstruksjoner for å beskytte mot nattlige monstre. Spillet tar all sin dimensjon i flerspillermodus fordi konstruksjonene.

Lisens: Gratis OS: Windows Vista Windows 2000 Windows 7 Windows 8 Windows 10 Språk: FR Versjon: 1.10

Zuma Deluxe er et spill for fans av actionspill. Dette er et spill hvor en god refleks av brukeren er de rigueur å lykkes på alle nivåer. Hovedpersonen i Zuma Deluxe er frosken. Hans oppdrag er.

Lisens: Shareware OS: Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8 Språk: FR Versjon: 1.0

Clash of Clans er et strategispill hvis mål er å skape en klan ved å bygge sin landsby og slåss mot de motsatte landsbyene. Video cheat code Tilgjengelig opprinnelig på iPhone og Android, er det mulig å.

Lisens: Gratis OS: Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8 Språk: FR Versjon: Clash-of-Clans

Subway Surfers er et arcade-stil rollespill med fargerik grafikk. Takket være Bluestacks-emulatoren kan denne mobilappen spilles på en PC. Den er lett og krever ikke en kraftig maskin for drift. Dette.

Lisens: Gratis OS: Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8 Språk: FR Versjon: 1.65.0

Candy Crush Saga er et veldig populært spill tilgjengelig bare på mobil. Det er imidlertid en gratis Android-emulator, kalt Bluestacks, å kjøre et Android-system på en PC-equipeacute; Windows XP, Windows.

Lisens: Gratis OS: Windows XP Windows Vista Windows 2000 Windows 7 Windows 8 Språk: US Versjon: Candy-Crush

Zuma's Revenge er et arkadespill som består av å utføre fargekombinasjoner med trukket baller. Grafisk grensesnitt er intuitivt og brukervennlig. Hovedfunksjoner Pluss mindre viktige funksjoner.

Lisens: Shareware OS: Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8 Windows 10 Språk: FR Versjon: 1.1

Yandere Simulator er et PC-spill som tar deg til en åpen verden der målet ditt er å vinne hjertet av Senpai. I dette åpne spillet, med grafikk som ligner på en manga, vil du spille en schoolgirl forelsket i.

Lisens: Gratis OS: Windows Vista Windows 7 Windows 8 Windows 10 Språk: FR Versjon: 20.

Med spill som Final Fantasy, Gran Turismo, Tekken eller God of War, ønsker alle å nyte konsollen PlayStation 2. For å spille disse spillene uten konsollen tilbyr Linuzappz sin PCSX2, en PC-emulator Playstation 2. .

Lisens: Gratis OS: Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8 Windows 10 Språk: FR Versjon: 1.4.0

Need For Speed ​​World er et racing spill som kombinerer både arkade og MMOG (Massive Multiplayer On-line Game). Nøkkelegenskaper Flere viktige funksjoner i Need for Speed ​​World, vil gameren kjøre en kraftig bil.

Lisens: Gratis OS: Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8 Språk: FR Versjon: 1.8.40.1599

MERK: Aktiveringskode som skal brukes utelukkende på en gyldig dampkonto, kreves Internett-tilkobling. OM SPILLET Etter mer enn 4 års utvikling og en ny spillmotor basert på Fox Engine, kommer PES 2014 tilbake.

Lisens: Gratis OS: Windows 7 Språk: FR Versjon:

ROBLOX lar deg utforske og lage online en rekke verdener som er skapt nesten ved hjelp av såkalte "legos" i 3D av samfunnet. Det er ingen minste alder å spille, alle kan nyte. Key.

Lisens: Gratis OS: Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8 Språk: FR Versjon: 1.0

DS3 Tools er et verktøy som lar deg spille PS1, PS2, PS3, Xbox og Xbox 360-kontrollere på datamaskinen med spillene du ønsker. Ethvert spill som er installert på PCen, kan nå spilles med gamepadet når det spilles.

Lisens: Gratis OS: Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8 Språk: FR Versjon: 1.0005

WWE RAW er et utviklingsbrest spill; av THQ. Denne Windows-versjonen lar deg delta i kamper med ulike profesjonelle brytere som er WWE-medlemmer. Hovedfunksjoner Karriere: WWE RAW har en karrieremodus som.

Lisens: Gratis OS: Windows XP Windows 2000 Språk: EN Versjon: 1.0

Med Blur, kom inn i spennende løp og kryss målstreken for å unngå alle dine motstandere. Reise rundt i verden, fra Los Angeles til San Francisco, inkludert Spania og England.

Lisens: Kommersiell OS: Windows Vista Windows XP 7 Språk: FR Versjon:

Målet når du starter et spill som lotteriet, er å vinne potten eller slå jackpoten en dag, men problemet er alltid valget av tall. Nå kan programvare hjelpe deg med å finne de riktige.

Lisens: Shareware OS: Windows 2000 Windows XP Windows Vista Språk: NO Versjon: 2.0

Gangstar Vegas er en objektiv skytter, eller TPS, som foregår i Las Vegas. Spilleren må delta i ulike oppdrag, og han vil kunne utvikle seg fritt i denne store byen. Bortsett fra hovedoppdragene.

Lisens: Gratis OS: Windows 8 Språk: FR Versjon:

Historie: Du spiller som Tommy Vercetti, en lavt nivå tidligere mobster som arbeider for brødrene Forelli. Tommy ble født; nylig utgitt; fra en utvidet fase i fengsel og landet takket være Sonny i en ny by: Vice City, en.

Lisens: Kommersiell OS: Windows 2000 Windows XP Språk: FR Versjon:

Noen videospill er så tiltalende at når du kommer i gang, kan du ikke klare dem. Som en illustrasjon er TrackMania Nations Forever-raceringspill et av de fascinerende spillene. Hovedtrekkene :.

Lisens: Gratis OS: Windows XP Windows Vista Windows 7 Språk: FR Versjon: 2.11.26

Motionjoy er en programvare som lar deg koble til Playstation 1, 2 eller 3-kontrolleren eller Xbox til en datamaskin via Bluetooth eller en kabel. Programvaren er veldig enkel å bruke, bare sett inn kontrolleren din.

Lisens: Gratis OS: Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8 Språk: FR Versjon: 0.7.1001

Bully: Scholarship Edition finner sted i kostskolen til Bullworth Academy, New England. Oppdag historien om en 15 år gammel gutt, Jimmy Hopkins, begge føttene i den dumme alderen. Ansikt til idrettsutøvere på ballen.

Lisens: Kommersiell OS: Windows Vista Windows XP Språk: FR Versjon:

1) - ✅ Найдите песню Top10 gratis PC-spill til, используя поиск.

2) - ✅ Выберете и нажмите на кнопку скачать.

3) - ✅ Следуйте инструкции и скачивание начнется.

Merk: Fra denne nettsiden får du tilgang til mp3-nedlastinger. Filene er ikke vert for oss.

Regler: Hvis du ikke er enig, lukk dette vinduet

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 − 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map