Statistisk pokerspiller

Poker Sannsynlighet Kalkulator

PokerListings tilbyr deg den raskeste, mest nøyaktige og brukervennlige pokersannsynlighetskalkulatoren på Internett!

Her kan du beregne sannsynlighetene for alle store pokervarianter og raskt bli kjent med statistikken i mange typiske sanntids situasjoner.

Denne poker kalkulatoren utviklet av PokerListings kan beregne en hånd med opptil 5 spillere i spillet, og gir prosentandelen sjansene for seier, nederlag og tegning for hver.

Bruk den til å studere spillet ditt og de trekkene du har tatt, for å vite dine odds i sanntid og sjansene dine for å vinne når som helst i en pokerhånd, eller for å få et klart og pålitelig svar når en debatt mellom venner (og vi vet at disse ofte er mange!).

Vår kalkulator vil gjøre dine beslutninger enklere og det magiske antallet poker vil snart ikke ha noen hemmeligheter for deg!

Hvis du leter etter et verktøy for å vite hvilken hånd som slår hvilken hånd, eller hvilken hånd som vinner på slutten av et slag, går du til siden av vår andre kalkulator "Hvilken hånd vinner".

Slik bruker du vår pokersannsynlighetskalkulator?

Vårt verktøy gir deg muligheten til å beregne sannsynligheter for Texas Hold'em, Omaha, Omaha Hi-Lo, 7-Card Stud, 7-Card Stud Hi-Lo eller Razz.

Velg først varianten du spiller, og antall spillere.

For å legge inn kortene til hver spiller, Først klikker du på fargen i midten av hjulet, og deretter på verdien av kortet.

Hvis du for eksempel vil gi kongen av diamanter til spiller 1, klikker du på flisikonet, deretter på K (King).

Gjenta deretter operasjonen for alle andre kort av spillerne.

Fortsett deretter på samme måte for floppen og slå kortene, avhengig av øyeblikk av flyttingen som du vil vite statistikken.

Til slutt klikker du på "Få odds!"for å se nøyaktig hva som er sjansene for å vinne, miste og tegne for hver spiller.

Du kan også finne under oddsene og oddsene for å vinne i de vanligste pokerhåndtakene. Det vil alltid være veldig nyttig å huske og holde dem i tankene en gang ved pokerbordet, spesielt live.

Tabellen til venstre gir deg din prosentandel av sjansene for forbedring på floppen og på turnen, i henhold til visse håndlagde eller nåværende trekker.

Diagrammet til høyre viser hvilken hånd som har den beste sjansen til å vinne, igjen for noen av de aktuelle ansikt-til-ansikt scenarier.

Når du tror at du har assimilert disse grunnleggende tallene, må du prøve deg selv på et pokerrom uten nedlasting for eksempel!

Muligheter for å forbedre etter floppen

Vanlige teppekonflikter

Hva er oddsene? En komplett guide til odds mer eller mindre vanlig Texas Hold'em poker

Du rører aldri essene? Hva var sjansene for at motstanderen din også ville ha et sett (sterkere) for når du slo en? Igjen begynte nybegynneren foran deg å røre sin runner-runner-farge og lurte på hvor heldig han egentlig var?

Hvis du spiller poker for en stund (enten online eller live), til og med kort, er denne typen problem eller spørsmålet trolig allerede gått gjennom hodet.

Og dessverre, selv dette er et flott verktøy, vår pokersannsynlighetskalkulator kan ikke svare på det for deg her.

Så hvor ofte skjer denne typen dårlig (eller god) overraskelse? Hvor ofte forventer vi denne typen store hender eller turnarounds?

den poker odds er ikke bare en viktig parameter å vite, de er også et spennende aspekt av poker.

Derfor har vi samlet deg for en liste over disse sjeldne, langsiktige oddsene i Texas Hold'em. Og sjansen er at noen tall overrasker deg selv. Og hvorfor ikke overraske vennene dine med denne nye kunnskapen? Du kan til og med lyve til de som klager for mye, tall for å støtte.

For andre odds, men også fantastisk, kan du også ta en titt på denne listen i korthet: Noen fantastiske odds på poker.

Hva er sjansene for et par ess mot et par ess?

La oss starte med et av de vanligste spørsmålene når det gjelder pokersjanser eller probas.

Det er 1 326 forskjellige kombinasjoner av starthender i Texas Hold'em, og 6 av dem er par esser.

Som et resultat er oddsen for å motta den ultimate starthånden 6 vs 1320, eller 1 av 221, eller 0,45%.

Hva er sjansene for at en av dine motstandere har et par ess på samme tid?

På et fullt bord (som vi vil vurdere 9 spillere for alle våre eksempler), vil det skje en gang i 154 at du og noen andre har essene samtidig!

Spektakulær, derfor, men heller usannsynlig.

Så du kan tenke deg at sjansene for at dette skjer i en $ 1 million turnering er mer enn slank, så mye at de nesten ikke er i stand til å regne ut. Under alle omstendigheter skjedde det i 2014 i Big One for One Drop of WSOP, mellom Connor Drinan og Cary Katz, i det som i dag regnes som det verste dårlige slaget i WSOPs historie:

Hva er sjansene for å falle mot ess når du har konger?

Med et par esser har du ingenting å frykte før floppen. Men med et par konger, hvis de reiser og re-reiser går i alle retninger, kan du alltid frykte at noen har "raketter".

Er dette et sannsynlig scenario? Svaret er, så ofte i poker: det avhenger.

Hvis du spiller heads-up (som du møter en enkelt spiller), vil sistnevnte bare ha ess 1 ganger ut av 220. Så nei, det er usannsynlig at han vil få dem.

Men på et fullt bord, med 8 motstandere, øker probasene logisk. De ville være her fra 1 av 26.

Det er ofte bedre å utelukke det verste fallet i ligningen, men noen ganger kan de store spillerne lage flotte folder og legge konger før floppen.

Hva er sjansene for å falle mot esser eller konger når du har damene?

Damene er logisk litt mer sårbare enn konger. Og mens det fortsatt er en god sjanse, vil du være pre-flop, denne gangen må du seriøst vurdere muligheten for at noen andre har ess eller konger.

I fullt bord er sjansene for dette skjer 1 av 13.

statistikk og sannsynligheter å vite for bedre å spille poker texas hold em

Konseptene strategi, psykologi, stilling og andre vil ikke bli diskutert på dette nettstedet som vil fokusere på det matematiske aspektet av Texas Hold em poker.

En enkel beregning for å ta de riktige avgjørelsene på floppen er en forenklet beregningsformel som ikke er 100% nøyaktig, men likevel liten forskjell fra den nøyaktige statistikken.

Bare beregne outs (antall kort som vil forbedre hånden din), multipliser det tallet med 2, og legg til 2 totalt: du får omtrentlig prosentandel av forbedringen av hånden din.

Du har 9-10 i hånd med valet-dame på floppen, så du har 8 outs for din suite (de fire 8 og de fire kongene), 8 * 4 = 32, + 2 som gir omtrent 34% av oddsene (1 sjanse 3) å finne resultatet på sving eller på elva.

En ventral femte vil ha 2 ganger mindre outs derfor bare ca 18% av sjansene

Et annet eksempel med 2 hjerter i hånden og 2 hjerter på floppen: du har 9 outs (de resterende 9 hjerter) * 4 = 36 + 2 eller 38% sjanse for å berøre fargen på svingen eller elven

Du må tenke på å beregne alle mulige outs:

For eksempel med hjerte hjerte ess i hånd og en flopp 7 hjerte, 8 hjerte, 2 kløver

La oss beregne outs av kombinasjonene som gjør at vi kan slå et par 8 på dette tidspunktet: fargen (9 outs), Aces-paret (3 outs), King-paret (3 outs) er 9 + 3 + 3 = 15 * 4 = 60 + 2 = 62%

Nesten 2 sjanser ut av 3 for å forbedre hånden din med et par konger, ess eller en farge, men du må ikke glemme at motstanderen også kan forbedre eller han kan allerede ha på Flop en uslåelig kombinasjon: Denne statistikken gjelder kun sannsynlighetene for forbedring.

Prosentandelene varierer tydeligvis avhengig av styrken til paret. Dermed vil essetene aldri finne et overkort på floppen mens paret 2 får 100% sjanse til å finne et overordnet kort på floppen.

Prosent sjanse for å finne et overkort på floppen med et par i hånden:

Så vi ser i denne statistikken all svakhet i småpar, hvis den ikke finner et sett flopp og mange spillere forblir i løpet, er det en god sjanse for at hånden blir slått.

Vi ser også at paret valets er ganske skjøre med mer enn en sjanse av 2 at det er et ess, en konge eller en dame på floppen ...

Hva er statistikken angående flush draw og flush draw muligheter på floppen:

Når du har 2 kort av samme farge (spader, hjerter, diamanter, shamrocks) i hånden, er det bare 0,8% sjanse for at 3 kortene i floppen er av samme farge.

Du har åpenbart flere sjanser til å finne en flush draw på floppen: 1 sjanse av 9 er ca 11%.

- Når du har et kongepar servert, er det en 23% sjanse for at et ess faller på floppen (uten at noen annen konge faller).

- Med preflop-damer er det en 43% sjanse for at en konge eller et es faller på floppen (uten at noen annen dame faller).

- Med paret betjent, øker sjansene for dårlige kamper igjen med 59% sjanse for at en dame, en konge eller et es faller på floppen (uten en jack for å spare spillet).

Disse statistikkene viser at middels og sterke par ofte er i fare på flops, og at du ikke bør nøl med å spille aggressiv preflop for å unngå å ende opp med for mange spillere på floppen.

Et lite par er ikke alltid lett å spille poker, avhengig av posisjonen, tepper i nærvær, aggressiviteten til spillerne på bordet, vil det noen ganger halt hånden, bare betale eller heve.

I alle fall en viktig statistikk å vite er at du vil ha om 11,5% sjanse til å slå floppen på floppen.

Hva er sjansen for å finne et par preflop ess:

Drømmen om hvilken som helst pokerspiller: et par ess i hånden!

Det er en hyggelig begivenhet, men relativt sjelden siden sannsynligheten er bare 0,45% eller 1 sjanse ut av 220 ...

Forestill deg 2 preflop matter, i dette tilfellet er vi nær 50-50, men paret har et håp om å vinne hånden litt viktigere ... Om lag 55%, men prosentandelen kan variere litt hvis de to toppkortene er matchet eller nei, tilkoblet eller ikke, avhengig av deres høyde, om de deler farger med paret eller ikke, etc.

Den første runden med budgivning gjort, hva kan du forvente av floppen?

14% sjanse for at floppen vil inneholde et par

0,2% sjanse for at floppen er et sett

5% sjanse for at det bare er en farge

55% sjanse for at floppen blir to farger

40% sjanse for floppen er tricolor

Når de 5 kortene returnerte (og uten å ta hensyn til din hånd), er det:

1 sjanse av 2 at det er minst ett par

17% sjanse for 4 påfølgende kort

19% sjanse for 4 matchende kort

Sannsynlighet for å ha 2 forskjellige kort: 24%

Sannsynlighet for å ha 1 par: 6%

Sannsynlighet for å ha minst ett ess: 5%

Sannsynlighet for å ha 2 påfølgende og matchede kort: 3%

Sannsynlighet for å ha ess og konge: 1%

I denne artikkelen vil vi studere tilfellene av duellen mellom et lite par mot et høyere par ...

Det lille paret er et gyldig våpen mot en ess-konge, men er funnet svært lav statistisk mot et høyere par ...

Forestill deg en all-in preflop mellom et par 6 og et par 10, vil paret 6 bare ha en sjanse av 5 for å vinne dette bildet (mellom 17 og 20% ​​sjanse avhengig av fargen på de respektive hender).

De små parene er derfor hender å spille med forsiktighet, målet med spillet er ofte å se floppen for å finne en ødeleggende tur!

Å utstyre deg i chips besøker token-poker.com.

Sjekk online kasino svindel filen for å unngå dårlig kvalitet nettsteder.

NL BSS: Live Session NL10 Zoom

MTT: I hodet til Top Sharks MTT (del 10)

NL BSS: Live Session NL10 Zoom

NL BSS: Utnyttelse av mikrobegrensede spillere

MTT: I hodet til Top Sharks MTT (del 9)

Hver statistikk er tydelig presentert og forklart: Forkortelse, verdi, beskrivelse og en enkel fargekode for å vise styrken eller svakheten til spilleren på denne statistikken.

Statistikken er deretter detaljert i henhold til 5 mulige analysesyker: starthender, posisjoner, soner, spill og motsatte spill.

Hver analyseakse gjør det mulig å raskt identifisere sentrale punkter i statistikken.

X2 har en komplett håndanalysemodul

kategorien liste lar deg sortere, filtrere og gjennomgå alle hender som spilles i Holdem og Omaha.

kategorien resultater gruppere hender i henhold til mange kriterier, og oppsummerer informasjonen til disse håndgruppene.

kategorien Evolution gjør det mulig å evaluere grafisk utviklingen av resultatene av de valgte hendene.

Det viktigste verktøyet for å analysere detaljert sitt spill!

Under dine online økter viser en hjelper (HUD) deg for hver spiller hovedstatistikken i sanntid som en "label" som du kan tilpasse.

Fra etiketten åpner et enkelt klikk hele profilen til den aktuelle spilleren, og gir deg tilgang til all informasjon som er tilgjengelig på sistnevnte, samt personlige notater du kunne ha skrevet på ham.

Dataene som vises for multitable turneringer (MTT) og sit'n go er dato og klokkeslett, formatet på spillet, varianten, spesialitet, struktur, innkjøp (inngangspris, rake inkludert ), navnet på turneringen, antall kjente oppføringer, sluttplassen og gevinsten.

Dataene for øktene er dato og klokkeslett, spillets format, varianten, spesialitet, struktur, grense for spill (konfigurerbar), navn på bordet, antall hender som spilles, rake av økten samt nettoresultatet.

Analyser resultatene dine i henhold til flere kriterier, og vis fremgangskurven din:

Av spillgrense : Blinden i Cash Game og buy-in turneringer.

Av spillvariant : se dataene dine fra NL Holdem, Holdem Limit, Pot Limit Holdem eller til og med blandet spill uavhengig.

Etter planen Hvis du vil vite hvilken tid på dagen som er mest gunstig, sammenlign resultatene dine om morgenen, ettermiddagen, kvelden og natten.

Av spillformat : Finn ut hvilket spillformat som passer best for deg

Replayeren gjør det mulig å spille på hånden, handling ved handling eller kontinuerlig lesing og tilgang til loggene.

HUD vises for hver spiller, med mulighet til å vise den med informasjonen som var tilgjengelig i det øyeblikk hånden ble installert; spilt.

All informasjon du trenger for å forstå håndens fremgang er tilgjengelig: pot odds, sjans sjanser og spillermatte.

Eksporter hendene dine og resultater i det format som passer deg best:

- i JPG-format, slik at du kan lagre dem på datamaskinen din.

- i 2 + 2-format, Club Poker og PokerAcademie

- på Facebook for å dele dine beste øyeblikk med dine venner og bekjente

Officialpokerrankings.com - Informasjon om de offisielle pokerrangeringene

Med et så stort tilbud av online pokerturneringer, er det ikke alltid lett å holde oversikt over den generelle ytelsen din, spesielt når du spiller i flere turneringer samtidig eller spiller i flere pokerrom. Det er her Den offisielle pokerrangeringen (OPR) kommer inn. En dedikert nettside; Spore din turneringsprestasjon på de største online pokerrom, med statistikk på pokerspillere og rangering av pokerspillere.

Databasen OPR for tiden inkluderer resultatene av pokerturneringer på PokerStars, Full Tilt Poker, PartyPoker og Ongame Network. Mens de siste to, kan du spore 95-99% av alle multi-table turneringer, resultatene på Pokerstars inkluderer også 98% av alle Sit-turneringer & Gå med minst 36 spillere. Så snart du begynner å spille turneringer i et av disse rommene, blir du automatisk registrert i OPR-databasen og statistikken din vil være online. Disse statistikkene inkluderer hvor mye du har vunnet, totalresultatet, avkastningen på investeringen, og hvor ofte du har nådd et betalt sete.

I tillegg til å se din egen pokerturneringstatistikk, den offisielle rangeringen poker lar deg også se statistikk og resultater fra dine venner og konkurrenter for å se hvordan du passer inn med dem. På OPR hjemmeside, Du kan finne daglige oppdateringer av rankingen til de 25 beste spillerne i hvert av de fire pokerrommene dekker, slik at du alltid vet nøyaktig hvilke spillere som er i form.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 − 47 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map