Skrill betaling

Skrill, tidligere Moneybookers, er en elektronisk lommebok. Hvis du bruker penger på internett, sparer du mye tid ved å bruke en elektronisk lommebok. Du vil dra nytte av transaksjonsforsinkelser som utfordrer all konkurranse i forhold til konvensjonelle banker. Overføringer mellom kontoer er i de fleste tilfeller umiddelbare på Skrill. Du kan da lade opp eller ta ut penger fra din sportsbook-konto i løpet av sekunder. Skrill pålegges om noen år som leder av elektroniske betalingsmidler. Flere grunner til det, det første og det mest åpenbare er at det er spesielt konkurransedyktige priser i begge retninger (innskudd og uttak).

For å opprette en konto trenger du bare en gyldig e-postadresse. Vanskelig å gjøre enklere og mer umiddelbar! Innskriften her er her: Registrer deg hos Skrill

For å skaffe penger, tilbyr Skrill deg tre løsninger:

 • Innskudd med kort, helt gratis. Pengene overføres øyeblikkelig. Hvis dette er første gang, vil operasjonen parre med en verifikasjonsprosess.
 • Overføringen, også gratis. Ifølge banken din tar transaksjonen mellom 2 og 3 dager.
 • Den gode gamle hunden, også gratis, men bare anbefale hvis du har tid. Transaksjonen tar mellom 7 og 10 dager!

Nettstedet legger inn et innskudd grense på 1000 euro per måned, og 600 per kort. Det er mulig å øke denne grensen med noen sjekker.

Når det kommer tid til å repatriere pengene til bankkontoen din, tilbyr Skrill de samme alternativene som innskudd, samt de samme manglene:

 • Overføringen, som vil bli belastet 1,80 euro.
 • Betaling med sjekk, som i tillegg til lengden vil koste deg 3,50 euro.
 • Tilbaketrekningen med kredittkort, som vil generere kostnader på 1,80 euro.

Maksimum antall innledende uttak er 1000 euro hver 90 dag. Hvis du gjør kontrollene nevnt ovenfor, øker denne grensen.

Den forhåndsbetalte Skrill MasterCard (Moneybookers) er tilgjengelig på forespørsel. Du accГЁderez grГўce Г Г det alle bankterminaler der MasterCard er acceptГ © e (29 millioner maskiner) og kan betale på nettet eller i butikker.

Kundeservicen er som grensesnittet til nettstedet: perfekt. Siden Skrill ikke tilbyr en livechat, vil du bare kunne nå dem via e-post eller telefon. Forsinkelsen av svarene via e-post varierer fra noen få timer til mer enn en dag.

Sikkerhetsnivå og kryptering av data bruker Skrill ganske enkelt samme teknologi som de tradisjonelle bankene. Branding av en nettbank er avhengig av sikkerhet, og Skrill sørger for at det er ubehagelig om det!

Skrill (tidligere Moneybookers) vises som en betalingsmetode som er perfekt egnet for online betaling generelt, og til verden av online-spill spesielt. Alle eller nesten alle Paris-spillsteder godtar Skrill. Uansett om du bruker betting nettsteder som Bwin, Betclic, ParionsWeb eller andre, bruker du denne betalingsmåten. Det er derfor et ideelt verktøy for å flytte penger øyeblikkelig mellom forskjellige sportsbetting nettsteder.

Skrevet den 8. september 2014, oppdatert 1. januar 2018

Enhver som eier eller ønsker å skape en bedrift på internett, er nødt til å finne seg selv ved å velge dette eller den elektroniske betalingsmåten. Selv om det er et nummer, er de mest kjente av disse Paypal og Skrill (tidligere Moneybookers). I denne artikkelen vil vi forklare hva som skiller disse to tjenestene, slik at du kan gjøre ditt valg lettere.

Paypal og Skrill litt mer detaljert

Det som er viktig å vite er at det er stor forskjell mellom Paypal og Skrill. Faktisk ble Skrill opprettet fremfor alt for å tillate at alle har en anonym og sikker pengepost. Paypal, derimot, favoriserer transaksjoner mellom selgere. Som et resultat, nekter Paypal å være involvert i online gambling nettsteder for eksempel.

Når det gjelder online betalinger, enten Paypal eller Skril, tilbyr begge tjenestene å betale med midler på kontoen til personen. Det er også mulig å betale med et kredittkort, bare i tilfelle Paypal, for å bruke dette alternativet må du først abonnere på en betalt konto. Skrill, men alle er gratis å betale som de ønsker, med kredittkort eller med tilgjengelige midler. Også, hvis du ønsker å betale i en butikk, for Paypal er noe komplisert siden det var trader i spørsmålet er med en bestemt enhet mens Skrill tilbyr et Visa eller MasterCard forhåndsbetalt kort som gjør det mulig å betale i enhver bedrift veldig enkelt.

Et annet viktig poeng som gjør hele forskjellen er prisen som viser seg å være betydelig høyere på Paypal sammenlignet med konkurrenten Skrill (se tabell nedenfor).

Med en enkel integrering kan du behandle betalinger innen få timer

Med Skrill får du det høyeste sikkerhetsnivået i markedet. Millioner av kunder bruker vår avanserte teknologi for å redusere risikoen og bekjempe svindel, og beskytte sine betalinger.

Finn de ideelle betalingsalternativene for kundene dine, og utvide markedsandelen din ved å legge til andre betalingsmåter og kortbetalingsbehandling.

Kundene dine vil ha en enkel og sømløs betalingsopplevelse mellom mobiltelefonen, nettbrettet eller skrivebordet hvor som helst, når som helst.

En av verdens mest utbredte digitale lommebøker

Optimaliserte mobilbetalinger, ideell for betalinger i spill og mikropayments

20 millioner nåværende innehavere av en Skrill digital lommebok

Mer enn 20 lokale betalingsmåter som dine kunder foretrekker

Integrert med mer enn 80 banker rundt om i verden

Godta flere kort, tilby mer enn 20 lokale betalingsmåter og mer enn 80 direkte bankoverføringer, takket være en enkelt integrering. Lær mer om hvordan Skrill kan hjelpe deg med å spare betalinger raskt og enkelt, uten å måtte ha problemer med infrastrukturadministrasjon - du vil være klar om noen få timer for å motta dine første utbetalinger. Les her hvordan du legger til Skrill som betalingspartner og fordelene med en enkelt integrering og kontrakt.

Fullt sertifisert for Visa og Mastercard behandling

>20 lokale betalingsmåter som kundene foretrekker

Integrert med mer enn 80 banker rundt om i verden

En enkel integrering gir deg tilgang til hundre betalingsmåter over hele verden.

Ressurser for utviklere

Tester mot en offentlig API, omfattende dokumentasjon og integrasjonsteam er til rådighet for å hjelpe deg med å komme i gang.

Bli en Skrill-tilknyttet og tjene penger ved å bringe inn nye kunder. Således vinner alle.

Vi har alle de siste ressursene for nettstedet ditt, i form av HTML-kode for å integrere. Bare logg inn eller åpne en Skrill-konto for å bruke dem.

VELG LØSNINGENE TILPASERT TIL DIN KUNDER

Ta en titt på våre betalingsløsninger og se dem i detalj nedenfor.

Ikke sikker på hvilke tjenester du trenger? Logg inn for å få hjelp fra din personlige kontobehandling.

Copyright © 2018 Skrill Limited. Alle rettigheter reservert. Skrill® er et registrert varemerke for Skrill Limited. Skrill Limited er et selskap som er innlemmet i England (Forretningsnummer 04260907) og har hovedkontor på 25 Canada Square, London E14 5LQ. Godkjent og regulert av Financial Conduct Authority i henhold til Electronic Money Regulations 2011 (FRN: 900001) vedrørende utstedelse av penger og elektroniske betalingsinstrumenter. Skrill Prepaid Mastercard er utstedt av Paysafe Financial Services Limited under lisens fra Mastercard International. Paysafe Financial Services Limited (FRN: 900015) er et selskap godkjent av Financial Conduct Authority under 2011 Electronic Money Regulations 2011 for å utstede kontant- og elektroniske betalingsinstrumenter. Mastercard® er et registrert varemerke for Mastercard International.

Copyright © 2018 Paysafe Holdings UK Limited. Alle rettigheter reservert. Moneybookers Limited (FRN: 900001) er et selskap som er autorisert av Financial Conduct Authority under 2011 forskrift om elektroniske penger ( "elektroniske penger av 2011"), til å utstede penger og elektroniske betalingsinstrumenter. Skrill er et registrert varemerke for Skrill Limited. Paysafe Financial Services Limited (FRN: 900015) er et selskap som er autorisert av Financial Conduct Authority under 2011 forskrift om elektroniske penger ( "elektroniske penger av 2011") til å utstede elektroniske penger og betalingsinstrumenter.

Mer enn 90% av brukerne anbefaler dette produktet

Gjennomsnittlig score inkluderer kundeanmeldelser for de siste 6 månedene.

Brukere mener dette produktet krever ferdighetsnivå:

Hva dette produktet gir deg

Konverteringer Foreslå en betaling tilpasset kundene dine

Konverteringer Forbedrer kundetilfredshet på nettstedet ditt

 • Gratis og rask konfigurasjon
 • Tilgang til mer enn 100 lokale betalingsløsninger med 1 enkel integrasjon
 • Logg inn med mer enn 30 millioner Skrill kontoholdere
 • Sikkerhetsstandarder; optimal og anti-svindel teknologi
 • Væskeoppbetalingserfaring på mobilenheter, tabletter og stasjonære datamaskiner
 • Ekstra betalingsalternativer og kontroll av skjermen
 • Tilpassbar gateway med sidefunksjonalitet og omdirigering integ9eacute;
 • Øyeblikkelig oppgjør
 • Viser improved9acute; rapporter og status for transaksjonen
 • Tilbakebetaling funksjonalitet i Prestashop

Hva kundene dine vil like

 • Enkel online betalingsmåter securis9eacute;, Ingen registrering kreves for å foreta betalinger
 • Praktiske og umiddelbare betalinger: Betal med bankkonto eller debetkort / cr9acute;
 • Flere lokale betalingsmåter som tillater kunden å betale som de ønsker
 • Godkjent merke anerkjent internasjonalt

Hva er nytt i versjon 1.0.38 (06/03/2018)

 • Lagt til ny støttet versjon - Prestashop 1.6.1.18
 • Feilrett: Feil melding når du klikker "Continue9quot; knappen på betalings-widgeten

REDSYS POS-kortbetaling, refusjoner og klikk for å betale

Den beste REDSYS-modulen i Addons: +250 rangeringer, 5/5 samlet vurdering og +2500 nedlastinger. Kortbetalingen Virtual POS-modulen er mer komplett med flere funksjoner, som Refunds Management og Click to Pay. HMAC SHA256 og PHP7 kompatibel.

Paypal med gebyrer

Paypal aksepterer betalinger ved å legge til en provisjonsbetalingsprosent og rettelser. Den mest omfattende aksepteringen av betalinger via Paypal-modulen fungerer sikkert med det nye TLS Paypal.

PayPal Plus - ELV, Kredittkort, Faktura

Den nye PayPal Paypal, Faktura, ELV Gold Credit Card - Din kunde bestemmer hvordan du betaler.

Om utvikleren, PrestaShop Partners

 • liste 1 Produkt utviklet
 • i dag 11.12.2015 Selger PrestaShop
 • flagg Storbritannia Land Region

Utvikleren svarer deg på:

Vårt beste salg

Godta betalinger til din bedrift eller Premier PayPal-konto som bruker PayPal betalinger PayPal Standard.Accept paymentsAccept kredittkort og debet cardsAccept 26 valutaer fra over 200 land og marketsSimplified PCI overensstemmelse standarder

Stripe Payment Pro (40 + funksjoner)

Stripe betaling modul tilbyr nå Betal med Google, Apple Pay, Kredittkort, 3D-Secure, Bitcoin, Alipay, iDEAL, SOFORT, Bancontact, Giropay, Przelewy24 EPS Multibanco, SEPA Direct Debit konto med en stripe.

PayPal Express Checkout

En forenklet betalingsopplevelse til kundene dine gjennom betalingsautorisasjonsprosessen og deres bruk av PayPal-balanse, bankkonto eller kredittkort.

De 3 grunnene til å kjøpe på PrestaShop Addons Marketplace

5.000 moduler, grafiske temaer og tjenester

Dine kjøp og data er helt sikre.

Dine kjøp vises direkte på kontoret til butikken din.

Мультивалютная электронная платежная система

Skrill мгновенные переводы и вывод денег

"Skrill" (до 2011 года - "Moneybookers") - Основана 18 июня 2001 года в Лондоне. Skrill (Moneybookers) - это одна из крупнейших в Европе международная мультивалютная платежная система. Онлайн-платежи и цифровой сервис Lommebok регулируются законами Великобритании. На 2013 год насчитывает более 30 млн пользователей, из них 135000 торговых компаний. Skrill доступен в 200 странах и территориях, предлагая 100 местных вариантов оплаты и валют 40 (рубль как валюта отсутствует). Пользователи могут послать деньги с кредитной или дебетовой карты и переводить деньги со счёта в банке в большинстве стран - членов Организации экономического сотрудничества и развития.

Платежная система Skrill (Moneybookers) занимает лидирующие позиции в сфере платежей в сфере индустрии азартных игр. Широко используется букмекерскими компаниями и Интернет-магазинами, распространена в среде фрилансеров - фотографов, иллюстраторов, в микростоковом бизнесе. Skrill (Moneybookers) - er en av de største og mest solgte produktene på eBay.

Kanskje du vil ha Skrill (Moneybookers)

При регистрации счета вы указываете следующие данные:

 • тип счета частное лицо / для бизнеса;
 • страну проживания, валюту (рубли отсутствуют, по умолчанию евро). Если вы не клиент Skrill VIP, то указанную при регистрации валюту изменить невозможно, только если завести новый счет с другим мейлом;
 • язык, на котором будет отображаться сайт и служебная корреспонденция;
 • Персональные данные: имя, фамилию, адрес, город, индекс;
 • номер мобильного телефона;
 • адрес эл.почты;
 • день, месяц и год рождения (для подтверждения будущих трансакций);
 • пароль (не менее 6-ти символов, состоящий из строчных, прописных букв и цифр)

Д алее необходимо ввести анти-спам код и принять Правила и условия Skrill и политику конфиденциальности. После того, как вы подтвердите свой адрес эл.почты, вам откроется страница личного кабинета. Затем вы добавляете данные Вашей кредитной карты, дебетовой карты или банковского счета. Система хранит ваши платежные реквизиты, вам нужен лишь адрес электронной почты и пароль, чтобы использовать Skrill. Это позволяет совершать покупки в более 200 странах и с тысячами торговых партнеров, не раскрывая своих платежных реквизитов.

Единственный способ изменить валюту счета Moneybookers - Skrill закрыть текущий счет и создать новый. Проблема в этом случае заключается в том, что вы не сможете видеть предыдущую историю транзакций и не сможете использовать некоторые данные, использованные ранее для регистрации.

Beklager, det er ikke noe problem, det er ikke noe problem.

Ikke noe spesielt i Skrill:

 • регистрация ;
 • пополнение счета Skrill с банковского счета;
 • получение денег;
 • выставление счета;
 • оплата покупки или перевод средств при совершении торговых операций.

S krill поддерживает вывод средств на банковский счет, а также на кредитную или дебетовую карту (VISA). Перед выводом средств или в другой момент может потребоваться предварительная проверка (в зависимости от типа вашей учетной записи и ранее выполненных проверок). Время обработки вывода денег: через карту Skrill - мгновенно в местах расположения банкоматов; посредством денежного перевода - от 2 до 5 банковских дней; через карты VISA - до 7 дней.

В ы можете добавлять платежные инструменты (такие как банковские счета, кредитные или дебитные карточки) к своему счету Skrill, только если Вы являетесь именным владельцем такого платежного инструмента, и вам уже есть 18 лет. Даже если у вас нет платежнной карты и банковского счета, другой зарегистрированный пользователь Skrill может отправить вам деньги напрямую по вашему электронному адресу, на который зарегистрирован ваш счет Skrill. Пополнение счета, полученные платежи, выполненные платежи и снятия денежных средств отображаются в истории транзакций в интерактивном режиме вместе с удержанными комиссионными сборами.

П ополнение счета с помощью наличных и банковских перечислений от сторонних банков не поддерживается. Нельзя использовать кредитные и дебетовые карты, выпущенные не на ваше имя.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

66 − 62 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map