Rainbow gullkål

Eksklusiv tilgang til 666 800 Premium grafikk

Hvordan finne disse filene?

Følg utviklingen av Г © SГ © valget Premium og ressurser til å gjøre mest mulig ut av abonnement!

Følg utviklingen av utvalgs- og premium-merker i øverste hjørne til venstre av resultater av søket ditt.

En artikkel av uncyclopedia.

Guy som røkt for mye gress

Wow, ser du goblinen?

Fans vil feilaktig tro at begrepet Arc-en-ciel er sammensatt av vilkårene Arc (en buet linje), In (innsiden) og Sky (terrestrisk atmosfære sett fra bakken). De er galt! Arc kommer til oss fra Latin Arcus, som er sammensatt av hebraisk Hark (lyd utgitt når det er en stygg ting) og Cus, eller bare Cu, den menneskelige posterior. Følger En eller An for et jordisk år, og Sky, som kommer fra den tidligere russiske Sielsky, 3. keiser av det 17. russiske dynastiet som levde fra 298 f.Kr. klokken 123 f.Kr. (Vel ja, 175 år gammel mann!). Begrepet regnbue himmel er derfor et resultat av utvidelsen på ett år av størrelsen på keiserenes rump som bestemte seg for 123 f.Kr. å mate bare på Smarties. Bigeye dårlig eksploderte ved vinduet i det høyeste tårnet på slottet, og et mangfold av flerfarget fillete stol falt på folk (det er det de sier).

Her er hvordan det dannes IKKE en regnbue

Roten tilregnbue himmel er en polypore sopp fra familien av mousévisqueulidés. Denne sopp, høy hallusinogene, har flere underarter som sprer seg over Amerika, Europa, Sørøst-Afrika og mye av Asia. Det er nei regnbue himmel i Oseania eller i nærheten av de arktiske og antarktiske polene. Under påvirkning av regnet gir soppen sin sporer som stiger mot himmelen, skyves av vinden og faller videre, hvorfra buen den ser. Når de trekkes av solen, reflekterer disse sporer lys, ogregnbue himmel blir synlig. Merk at disse sporene er hvitt, og fargene som er fremstående er bare på grunn av unormal visuell persepsjon - en hallusinasjon forårsaket av toksisitet av sopp. Disse hallusinasjoner er en spesiell type fordi de enpêchent se ting rundt regnbuen, slik at du ikke legger merke til de små ponnier og nisser som flyr i fordi de elsker disse sporer.

Barbetic science trick med frekvenser av ting vi ikke forstår

Høyden av lysbuen er proporsjonal med kraften til de soppsporer av kraft (F), idet bredden av båndet er avhengig av mengden av sporer utstedt PPM (promille) og den totale bredde av detregnbue himmel Avhenger av vindkraften (V) i kilometer per time. Så vi kan sporeregnbue himmel på en graf som følger formelen:

matte feil (leksikalsk error): P = (SIN (PPM x π) ² / √W (F + V)) + 1.5Z - PPM³ / 43,179 + √2

Merk at W og Z variabler er helt tilfeldig, siden det aldri kom misunne noen i menneskehetens historie for å fastslå verdien. Forskerne er nå i forhandlinger om å velge en student anonymt provinsen vil være ansvarlig for å sette en universell verdi til disse variablene, ikke basert på absolutt ingenting.

Blondine og vennene hennes

Du kan se i en regnbue himmel sju forskjellige farger som kan hver kobles på tvers av tid og religion, syv dødssyndene, de syv chakra poeng, 7 plagene i Egypt eller 7 ColorKids Rainbow Brite . Det er imidlertid en universell representasjon av hver av fargene, bestemt av de nevnte Color Kids:

  • Red Butler: sinne, blod, vold, hat, svik, aggresjon, aggressivitet, irascibility, forbrytelse (jeg er ferdig med synonymordboken min!). Det representerer et rikt og ettertraktet ordforråd.
  • Den oransje: svart humor, latteren til makabre ting, finne et gresskar er pent for eksempel. Det er fargen på klumpete, obese folk.
  • Kanariefult: Den mest motbydelige MisterFreeze-smaken (kattpiss, hva er det?). Gul representerer begjær, forførelse, misunnelse, men ikke utfallet
  • Patty O'Green: mykheten og lysheten i den silkeformede støvformen på en camembert i 5 år. Noen liker det, andre hater det: grønn er konfrontasjonen av ideer.
  • Buddy Blue: favorittfargen til alle de små gutta på 10 år, den blå er ødeleggelsen av fantasien.
  • Indigo: Forkastelsen, uvitenheten, utelukkelsen, likegyldigheten av en farge som ingen vet, og vi har absolutt ingenting å gjøre. Det representerer ingenting og ikke-eksistens.
  • Shy Violet: også Tinky Winkys farge, så med homofile samfunnet generelt.

Intensiteten av det som oppfattes som farger avhenger av hastigheten av TME (hallusinogene middel som frigis av soppen beskrevet av engelsk 'Toxic sopp Utløsning') og av reaksjonen til den enkelte, variable i henhold til alder, vekt, størrelse , ugjennomtrengelighet, fargen på hetten slitt og håret på føttene. For eksempel, en person 108 år måler 115cm, veier 90kg, å være gravid tre grønne caps og har 678 hår per kvadratcentimeter på fote er svært utsatt for å se de lyse fargene påregnbue himmel, og hallusinasjoner kan selv en enhjørning med tre hodet, roastbiff 3,5 meter bred dans synge en tube Lorie eller mini flyr kameler roser hæren gråt.

Hvordan er en regnbue dannet?

Hva er en regnbue?

En regnbue er en bueformet fargebånd. Vi kan skille totalt 7 farger som er (fra utsiden til innsiden av buen):

En regnbue observeres når det regner og solen skinner over horisonten.

Solens hvite lys består av alt eksisterende farger. Når solens stråler passerer gjennom en dråpe vann, skilles de forskjellige "innebygde" farger som danner det hvite lyset. Dette skjer med alle dråpene og danner dermed regnbuen.

Du har kanskje allerede observert dette fysiske fenomenet kalt refraksjon ved hjelp av et prisme ellers kan du enkelt realisere opplevelsen.

Bare frihet forskeren sikrer en dristig forskning, ikke bare vendt mot lønnsomhet.

Du må se søket som en regnbue

En regnbue dekker et kontinuerlig spekter av farger, men noen dominerende nyanser skiller seg ut: grunnforskning, klinisk forskning og translationell forskning, som alle er en kontinuitet mens de beholder deres spesifisitet.

Regnbuen er også en bro som forbinder forskningsverdenen til byen med sine behov og samfunnsmessige problemer; hvis forskere er interessenter.

Det er et annet løfte. Ifølge irsk folklore bor et leprechaun ved foten av hver regnbue, og holder en gylden kjele; denne kjelen symboliserer "richesse9quot; forskning, som fremmer kunnskap, som kan føre til kliniske applikasjoner. Og denne rikdommen inkluderer også negative resultater: God forskning som ikke validerer hypotesen forblir god forskning; Det er viktig å verdsette det, for å formidle resultatene for å lede andre forskere.

Det betyr også å akseptere forskjellene: hvis for biologer er forskning et mål i seg selv, er det ofte en måte for klinikere. Disse er to respektable tilnærminger, knyttet av "translation9quot ;, at det er viktig å respektere.

Det er også viktig å garantere størst mulig frihet, samtidig som vi husker at forskning i siste instans skal være nyttig. Dette er det store paradokset for forskerens stilling: Frihet gjør det mulig å unngå en mercantil utvinning, et system hvor kun lønnsomhet teller. Tvert imot fremmer det forskning i tjeneste for det levende, mennesket, og ikke bare av markedet.

Men denne friheten har en pris. Den er basert på offentlige midler, og det er derfor vår plikt å gjøre alt som er mulig for å fremme frukten av denne undersøkelsen. I bred forstand: ved å publisere dem, kommunisere dem, dele dem, samle ressurser for å fremme vitenskap og medisin.

Dekan fra Fakultet for biologi og medisin av UNIL

Direktør for opplærings- og forskningsdepartementet i CHUV

fargelegging Rainbow gratis å skrive ut

Ha det gøy å oppdage bilder å skrive ut og fargelegger. Timer moro venter på deg ved å fargelegge en fargefarge på a regnbue natur

Blandingen av sol og regn vil tillate deg å se en regnbue. Solen kan ligge bak oss og den regnfulle og grå himmelen foran oss. Rundt om i verden er forskjellige kulturer fulle av legender og tro rundt regnbuen. I Irland for eksempel, virker det litt Leprechaun heter Leprechaun, holder en stor gryte full av gullmynter ved foten av regnbuen himmelen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 39 = 41

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map