Rachida dati dominique lærer

Contents

Case Zohra Dati: Dominique Desseigne nekter å gjennomføre en faderskapstest

Présent9eacute; som den antatte far Rachida Datis datter Dominique Desseigne kom tilbake på denne "historien" i et intervju med magasinet M, som ble publisert i helgen i tillegget til avisen Le Monde. Hvis han bekreftet at han hadde et forhold til den tidligere keeper av selene, bekreftet han imidlertid hans nektelse å underkaste seg en fedskapstest i de kommende dagene ...

Dominique Desseigne, Konsernsjef for Lucien Barrière, bekreftet til bladet M, viste helgen den 3.-4. november, etter å ha hatt en affære med Rachida Dati, men "Sverger han ikke vet" om han er far til lille Zohra, i dag i alderen 3 og en halv.

Ifølge den ukentlige blir han oppfordret til å vises neste tirsdag foran sivilretten i Versailles faderskapsgjenkjenning av Rachida Dati selv. Milliarderen har allerede begynt; déclar9eacute; dethan ville ikke gjøre en fedskapstest, en prosedyre som fransk lov ikke kan pålegge ham.

Nektet å snakke mer om denne "history9", konkluderte denne store sjefen for CAC 40 ved å si at han hadde blitt valgt; "Riktig" og at han ikke gjorde det ingenting å skylde på.

Fakta nektet av en rettslig kilde nær Rachida Dati for hvem borgmesteren i det 7. arrondissement burde påberope "holdninger til Dominique Desseigne" under rettssaken. Ifølge samme kilde hadde forretningsmannen leid en leilighet til den gamle keeper av selene og ville ha kommet jevnlig for å besøke ham for å se jenta.

En bekreftelse som helt avvises av hovedinteressen; hvem unnlot å påpeke at det er agrave; På den tiden tilskrev pressen sammenflettede relasjoner av "damen" (som han liker å nevne Rachida Dati) med andre partnere.

Dominique Desseigne er far til Zohra

Appelretten i Versailles har bestemt seg: Det bekreftet at Dominique Desseigne egentlig var far til Zohra, datter av den tidligere justitsminister Rachida Dati.

Syv år etter jentens fødsel har rettferdighet avgjort. Lagmannsretten av Versailles opprettholdt vedtaket av høyesterett at Dominique Desseigne var faktisk faren til Zohra, datter av Rachida Dati, født 2. januar 2009, RTL rapportert. Administrerende direktør i Lucien Barrière gruppen hadde nektet å sende, i oktober 2014 en farskapstest forespurt i 2012. Dette valget ble ansett som en innrømmelse avgjørelse har blitt opprettholdt etter anke. Septuagenarieren må derfor betale alimoni på 2.500 euro per måned, og siden barnets fødsel, som dommen allerede ga i første omgang. Imidlertid vil Zohra holde sin mors navn: Den tidligere justisministeren hadde bedt om at det kan bære navnet til Dominique Desseigne, som retten benektet.

"I interesse av Zohra er en beslutning lovlig og menneskelig upåklagelig", fortalte AFP advokaten Rachida Dati, Me Christine Guillot-Bouhours, og hevder "den universelle rett til å vite sitt opphav."

Rachida Dati spurte, for datteren hennes, slutten av mediehype

Dominique Desseigne har alltid nektet å være far til Zohra, som nettopp har feiret sin syvende bursdag. Han hadde to barn med sin døde kone Diane Barrière, Alexandre og Joy, som nå er voksne.

Ryktet knyttet Rachida Dati og Dominique Desseigne så snart som kunngjøringen om graviditeten til den tidligere forsegleren. Spurt av Paris Match i 2009, entreprenør blåser fortjeneste av ordføreren i den syvende arrondissement i Paris, fant han "vakker, intelligent og livlig." Han hadde, i samme intervju, hevdet ikke å vite hvem som var far til jenta er født i januar 2009. På den tiden, justisministeren hadde ingen offisiell følgesvenn. I en uttalelse, ble Dati sjokkert innsett hype på tidspunktet for innlevering av klagen farskap: "I dag er nok nok, som kvinne og som mor, jeg forlanger min datter, for hennes balanse, at alt som stopper! "

Dominique Desseigne har to måneder til å klage over rettssaker.

Eventuell reproduksjon forbudt

Dominique Desseigne overfor Rachida Dati: "Jeg vil ikke slippe"

Dominique Desseigne, eier av Fouquet og venn av Nicolas Sarkozy, er han far til Rachida Datis barn? Tribunal de grande instance av Versailles bør avgjøre den 6. november.

Verden | 02.11.2012 kl 14:39 • Oppdatert 03.11.2012 kl 21h01 | Av Stéphanie Marteau

INSTALLERT I EN SURNYED DECO OFFICE, han venter på spørsmålet om at endelig ingen tør å spørre ham. Dominique Desseigne, eieren av Fouquet-tallet, som vert Nicolas Sarkozy om kvelden seieren 6 mai 2007, er han far til Zohra Dati, tre og et halvt år? Han selv sværger at han ikke vet det. Men den 6. november, administrerende direktør i Groupe Lucien Barrière (GLB), 68, vil bli tildelt den Civil Division av High Court of Versailles ved Rachida Dati for farskap anerkjennelse. Avviklet, forretningsmannen med legendarisk slim vil ikke fremkalle "Affair" og kaller ex-ministeren "damen", bevis på at slaget er grovt. Forbindelsen han hadde med henne var i hans øyne et eventyr. Dominique Desseigne vil presentere "en legitim interesse for å utfordre etterspørselen etter kompetanse". Klart, å nekte en fedskapstest, som ingen domstol kan tvinge. "Jeg vil ikke la noe gå, fordi jeg har vært rett og jeg har ingenting å tilvenne meg selv", han fortalte venner.

Spesielt hevder han at den gangen, ifølge pressen, "damen" sammenflettet obligasjonene. Hans advokat i identifiserer åtte, inkludert en TV-verten, en prest, en administrerende direktør, en spansk statsminister, en bror av Nicolas Sarkozy, en qatarske justisminister og arving til en luksus imperium. For hennes del, Ms Marie-Christine Guillot-Bouhours, som forsvarer Rachida Dati, nekter å kommentere saken, men ifølge en rettslig kilde, tidligere justisminister "vil påberope holdninger til Dominique Desseigne, som leide ham en leilighet og vil produsere vitnemål fra hans stab som han ofte kom for å se jenta." En utgave av faktaene avslår han. "Han snakket aldri om henne", sier filmprodusent Alain Terzian, en av hans beste venner.

Rachida Dati: listen over sine elskere, våpenet til Dominique Desseigne?

Dominique Desseigne ble født; anerkjent av rettferdighet som far til Zohra, datter av Rachida Dati. Forretningsmannen hadde et eksplosivt våpen mot den tidligere ministeren.

[Sist oppdatert 8. januar 2016 klokka 18:47] Rachida Dati endelig vunnet saken mot Dominique Desseigne. Sistnevnte ble etablert; juridisk anerkjent som far til Zohra Dati ved anke i begynnelsen av 2016, syv år etter jentens fødsel og nesten tre år etter at Rachida Dati ble stiftet. Den multi-millionæren betaler en pensjon på 2500 euro per måned for å møte behovene til datteren til den tidligere justisministeren. En retroaktiv pensjon hvis beløp må betales per desember 2013.

Dominique Desseigne, sjef Casino Barrière og Fouquet-tallet, i spissen for en formue anslått til flere hundre millioner euro, har aldri direkte svart på anklagene og krav Rachida Dati. Men siden begynnelsen av prosedyren har slektninger vært ansvarlig for å levere sin versjon av saken. Med noen ganger en følelse av eleganse veldig relativ. Spurt av VSD, sa en av dem for noen år siden det Desseigne hadde "det ubehagelige inntrykk av å være forvekslet med en due". Forretningsmannen inviterte kjente Fouquet sin etter valget av Nicolas Sarkozy, hadde også forsikret "om at han ikke ville forlate som plukker en rapphøne of the year" i henhold til rév9eacute betroelser l9eacute; 're litt etter media dekning av saken, slutten av 2012.

Rachida Dati "interlaced the links" ifølge Desseigne

I M-magasinet du Monde ble et portrett av Dominique Desseigne utarbeidet tidlig i november 2012, like før hans innkalling til tribunal de grande instance of Versailles. Profesjonell oppstigning, familieprøvelse med tap av sin eks-kona Diane, vennskap til høyre og spesielt med Nicolas Sarkozy. Mange konfidensier ble avslørt i denne tosidige artikkelen, som åpenbart er velinformert. Men hoveddelen av informasjonen var fortsatt knyttet til media-virvelvinden rundt byen; hans affære med Rachida Dati. Dominique Desseigne er det far til Zohra Dati, stilt spørsmålstegn ved Le Monde? Hvis det ikke ga et eksplisitt svar, ga avisen i alle fall to nøkkelelementer, som fortsatt er relevante i dag: Mens han anerkjente en affære med Rachida Dati, nektet Dominique Desseigne kategorisk å være far til datteren sin og han syntes klar til å gjøre alt for å vinne rettferdighet.

Ifølge Dominique Desseigne ville hans affære med den tidligere keeper av selene være et "eventyr". "Han fortalte formelt Rachida Dati at han ikke ville ha barn," skrev Le Monde, med henvisning til "en elsket". Det er av denne grunn at paret ville ha brutt. Først og fremst foreslo Dominique Desseigne at Rachida Dati "sammenflettet obligasjonene". Med andre ord, ministeren ville ha samlet de elskende mellom 2007 og 2008. Hans advokat, Michèle Cahen, har allerede gått over; eksplisitt sitert mengden relasjoner av den tidligere ministeren. Me Florence Rault, en annen advokat for forretningsmannen, skal ha sagt, i åpen rett, at fra 24 til 26 april 2008, dato nær den antatte utformingen Zohra Dati, justisministeren var i utlandet , i Madrid deretter i Qatar. En måte å si at hun var borte fra Dominique Desseigne, men også å insinuere at hun kunne være med en annen mann under disse turene.

I sin 2012 artikkel, Le Monde listet faktisk, unntatt sitat, "åtte" antydet kjærlighet: "en animator tél9eacute;", "en minister", "en administrerende direktør", "en av brødrene til Nicolas Sarkozy", " arvingen til et luksus imperium ", men også" en spansk statsminister "og" en generell Qatari-advokat ". Blant dem anerkjente vi selvfølgelig Dominique Desseigne, men også François Sarkozy, yngre bror til det tidligere statshode. Han hadde også blitt avgjort; målrettet av den såkalte "i-media" etter Zohra Datis fødsel i januar 2009. Sjefen til EDF Henri Proglio, animatoren Arthur og til og med den tidligere sportsminister Bernard Laporte hadde også blitt etablert; sitert i pressen, uten noe å bli demonstrert.

Den tidligere spanske statsministeren Jose Maria Aznar måtte nekte faderen Zohra Dati, da ryktene var påtrengende. Valget av Dominique Desseignes advokater for å diskutere i offentlig Rachida Datis offisielle turer til Madrid og Qatar virker ikke helt uskyldig i lys av disse ryktene.

Hvis hun fikk en pensjon (om enn billigere enn 6000 euro per måned opprinnelig forespurt), kommer Rachida Dati ikke ut helt uskadd fra denne konfrontasjonen. Det må sies at saken ble avgjort; lang å krølle. Den tidligere ministeren til Nicolas Sarkozy, ble borgmester i det 7. arrondissement i Paris, begynte i oktober 2012 prosedyren for anerkjennelse av faderskap for konsernsjef i Barrière-gruppen. Den sivile domstol i Versailles hadde uttalt en første gang den 4. desember 2012. Dommerne bestilte da en generell ekspertrapport som ga upphov til en feil; grunn til den tidligere rettsministeren som hevdet en "faderskapstest", sikker på at Dominique Desseigne var far til datteren Zohra.

Dominique Desseigne ble født; désign9eacute; som den biologiske far til Zohra Dati, datteren til Rachida Dati, ved High Court of Versailles nesten to år senere, i oktober 2014. Retten fastslått at forretningsmannens nektelse til å ta en DNA-test kunne tolkes; som en bekjennelse av faderskap. Dejagrave; Alimony ble satt til 2500 euro. Basert på den franske loven, der ingenting forbyder en mann å nekte en DNA-test, har dominikanske Desseigne, selv om rettferdigheten pålegger det, anket denne beslutningen. Et anrop som endelig har bekreftet den første dommen.

I VIDEO - I 2004 kom Dominique Desseigne tilbake til sin kone Diane Barriers smerte og bedrageri etter en ulykke. Dette paret hadde to barn: Joy og Alexandre, i alderen 18 og 21 i dag.

Rachida Dati: Dominique Desseigne far til datteren Zohra? Hun tildeler ham

Visste Rachida Dati identiteten til datteren Zohras far? Dette er hva våre kolleger fra Point.fr, avsløre at den tidligere advokat tildelt Dominique Desseigne, administrerende direktør i gruppen av kasinoer og hoteller Lucien Barriere, for "faderskapsgjenkjenning"I en sivilrett utenfor Paris." Den 68 år gamle forretningsmannen bekreftet denne informasjonen punkt, sier imidlertid at han hadde "Ingen kommentar å gjøre, ellers ville rettferdigheten beskylde ham".

Kontaktet av redaksjonen punkt, Rachida Dati benekter denne informasjonen. Punktet fortsetter: "I dag, ved å overdrage Dominique Desseigne, gir Rachida Dati seg identiteten til hvem som ville være far til datteren Zohra"Hammer våre kolleger. En liten jente hun fødte 2 januar 2009 på Muette Clinic i det 16. distriktet. I 2009 ville spekulasjoner om identiteten til far drev i pressen. Hver besøkende la Muette ble en potensiell forelder. den tidligere spanske statsministeren José María Aznar selv måtte avgi en uttalelse til å nekte å være far til barnet. navnet på Dominique Desseigne ble også sirkulert, men ifølge hans entourage, det s' Det var fortsatt forbudt: Hvis han blir saksøkt i en sivilrett, må den store sjefen underkaste seg en faderskapstest?

I januar 2009 spilte Rachida Dati Superwoman: Bare fem dager etter datterens fødsel, var hun tilbake i Justisdepartementet. Denne energien, hun brukte det også til å "beskytte"Uansett hva kostnaden for Zohras fars identitet er." I januar 2012 fortalte hun bladet IT : "Jeg vil ikke skamme ham. Det er veldig beskyttende å ha en del av livet mitt som forblir intimt. Mitt tvangsekteskap, ingen visste om det, ikke engang presidenten, og til slutt visste alle det fordi de hardt søkte etter min fortid."Rachida Dati fortsetter å beskytte sin familie og fremfor alt hennes ekteskap:"Ja, jeg har en mann i livet mitt, og jeg bevare ham mer enn noe annet.«Borgmesteren i det 7. arrondissement, som for tiden erobre Paris, forrådte seg selv ved å gripe rettferdighet?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map