Paypal lommebok

Innskudd og spill poker online med PayPal

Mens de siste ti årene har spilt online pokersider, ser betalingsmetoden for PayPal Internett ut til å bli utbredt på disse nettstedene nylig. Faktisk godtar flere og flere pokerrom den berømte elektroniske lommeboken som i dag er en av de mest beroligende betalingsmåtene.

Franske pokersider som godtar PAYPAL for å sette inn på nettet:

Poker, tidligere reservert for noen opplyste amatører, har blitt demokratisert. Han er vert for fester med venner, mange turneringer sendes på tv og spesielt han har opplevd en boom på internett. Spillere fra hele verden kommer sammen for å spille spennende spill fordi poker er fremfor alt en lidenskap som gir intense følelser og kulderystelser garantert! Online poker er også en drøm: å slå noen få euro til et fint redeegg. Noen mennesker fortsatt nøl med å ta sjansen og spille online fordi de noen ganger er redd for at denne drømmen blir et mareritt: redd for å se deres konto hacket, deres bankinformasjon avledet, redd for å falle på sider få pålitelig.

Langt tøft om emnet, har fransk lovgivning siden 2010 opprettet en organisasjon, ARJEL (myndighet for online spill) som regulerer markedet strengt og beskytter brukerne. Det var fortsatt problemet med kontanter i kontiene, fordi faktumet med å måtte gi sitt kredittkort eller bankinformasjon er fortsatt et problem for mange mennesker. En enkel løsning, PayPal, har dukket opp. PayPal er den elektroniske lommeboken som er opprettet av eBay, som i løpet av få år er blitt referansepunktet for elektronisk betaling, kjent for millioner av brukere for pålitelighet, enkelhet og sikkerhet. PayPal foreslår å fungere som et grensesnitt mellom deg og nettstedene. Du kommuniserer ekstremt sikkert dine bankdetaljer eller kredittkort til PayPal bare. Når du vil sette inn penger på et pokerside, trenger du bare å kommunisere PayPal-adressen din, og pengene overføres straks og uten kostnad.

PokerPayPal gir deg mulighet til å forklare nøyaktig hvordan dette betalingssystemet fungerer og tar deg til å besøke de mange online pokerromene som aksepterer det i dag: Winamax, Bwin, PMU, Betclic, PartyPoker og ACFPoker. Dette er alle nøye utvalgte nettsteder for deres kvalitet og pålitelighet. Du kan nyte din lidenskap i fred, enten du er ekspert eller nybegynner, takket være enkelheten til innskudd hos PayPal. Til deg spillene til Texas Hold'em, Omaha eller Seven-Card Stud. Konflikt de beste turneringene eller gå til SitGo ... Med online poker, er du sikker på å finne partnere som deler din visjon om poker, uansett hvilken tid du vil spille.

Takket være bruken av PayPal hindrer ingenting deg i å våkne sovende spilleren og utforske de mange online pokerromene som vil ønske deg velkommen med åpne armer.

Si farvel til lommeboken din. Ta kontoen din med deg overalt

Send penger med en e-postadresse om noen sekunder. Administrer enkelt alle dine forsyningskilder på PayPal. Hold deg rolig hvor du enn er.

Send penger eller del et tillegg - det er enkelt.

Betal dine kjære til billetter, en kaffe eller en gave, bare med en e-postadresse. Hvis de ikke har en PayPal-konto ennå, kan de åpne en om sekunder. Send penger i CHF gratis til dine kjære i Sveits fra PayPal-saldoen din.

Spor aktiviteten din på en trygg måte.

Når du lager et online kjøp, mottar penger fra en kjære eller deler et tillegg, sender appen deg et øyeblikkelig varsel for å hjelpe deg med å spore aktiviteten din. Enten du utfører transaksjonen med kredittkort eller PayPal-saldo, er alt oppført på samme sted, enkelt og sikkert.

Forenkle måten du betaler og send penger på

Hvordan kjøpe bitcoins med PayPal

Mange mennesker vil kjøpe bitcoins med PayPal, da det er en populær måte å betale online. Du bør imidlertid være oppmerksom på at betalinger med PayPal er en reversibel prosess, mens de som bruker bitcoins ikke er reversible. Valutahandlere og handelsfolk tror derfor at det er ganske risikabelt å tillate brukere å konvertere en PayPal-saldo til bitcoins.

Det er imidlertid fortsatt mulig å kjøpe bitcoins med PayPal, i motsetning til høyere avgifter. Det er to ganske gode måter å kjøpe bitcoins med PayPal: VirWoX eller LocalBitcoins.

Ettersom risikoen for svindel er større når du prøver å kjøpe bitcoins med PayPal på LocalBitcoins, vil vi gå trinnvis for å vise deg hvordan du kan kjøpe bitcoins med PayPal på VirWoX.

Teknisk er VirWoX ikke en bitcoin-utvekslingstjeneste. Det var opprinnelig et marked for "Lindens Dollars", en valuta som brukes i den virtuelle verden Second Life.

  • Den enkleste måten - og sannsynligvis den eneste pålitelige måten - å kjøpe bitcoins med PayPal eller Skrill
  • Denne bekvemmeligheten har en pris: det tar ca 10% avgift for å kjøpe bitcoins med PayPal

LocalBitcoins

LocalBitcoins fungerer som en pålitelig tredjepart og tillater også kobling av kjøpere og selgere av bitcoins. Den mest brukte betalingsmåten for kjøpet er betalingen i kontanter. Brukerne er imidlertid fortsatt frie til å legge inn annonser med en annen betalingsmetode.

  • Fortrolighet, fart og enkelhet
  • Transaksjoner mellom enkeltpersoner krever ingen personlig informasjon
  • Det er mulig å kjøpe bitcoins raskt med en kontant betaling
  • Vokt dere for svindel; Følg alltid forsiktighetsregler!
  • Det er vanskeligere å kjøpe store mengder bitcoins på LocalBitcoins enn på andre store handelsplattformer
  • Prisene er høyere enn vanlige plattformer: det er kostnaden for større skjønn

Kjøp Bitcoins med PayPal på VirWox

Ved å bruke VirWoX betaler du ca 9% av gebyrene, men det vil fortsatt være den raskeste, enkleste og billigste måten å kjøpe BTC med PayPal. Du må kanskje vente noen dager etter at du har åpnet VirWox-kontoen for å sette inn penger. Når ditt første innskudd er gjort, vil følgende innskudd bli foretatt umiddelbart. Selv om den innledende kjøpsgrensen er $ 88 per dag ($ 261 per måned), vil den vokse over tid med vanlige kjøp.

VirWoX står for Virtual World Exchange, og brukes hovedsakelig som et middel til å kjøpe Linden Dollar fra Second Life, en valuta som brukes i den virtuelle verden av Second Life. Du kan ikke kjøpe bitcoins med PayPal direkte fra VirWox, men du kan først kjøpe Linden Dollar Second Life (SLL), og deretter innløse det for bitcoins.

Fra hjemmesiden, klikk på "Ikke registrert ennå? "

2. Fyll inn detaljene for kontoen din

Du vil nå angi informasjonen som trengs for å opprette kontoen. Ikke bekymre deg for den delen som heter "Link with your avatar". Du kan legge den som den er.

3. Sjekk innboksen din

Din konto er nå opprettet. Et midlertidig passord er sendt til adressen du oppgav i trinn 2.

Dette passordet er midlertidig og må endres. Hvis du ikke endrer dette passordet innen 24 timer, vil kontoen din bli slettet. Vi vil vise deg hvordan du endrer passordet ditt i neste trinn.

Når du har logget inn med ditt midlertidige passord, klikker du på "Endre valg" i venstre stolpe.

5. Opprett et nytt passord

Skriv inn et nytt passord. Pass på at du velger et passord som er sikkert nok, husk at pengene dine er involvert!

6. Gjør et innskudd fra PayPal

Når du har endret passordet ditt, klikker du på "Deposit" i venstre stolpe.

7. Innskudd og velg beløpet

Rull ned litt til du kommer til boksen merket "PayPal Express Purchase". Skriv inn beløpet du ønsker å sette inn, og klikk deretter på "Kjøp med PayPal" -knappen.

Logg inn på PayPal. Du kan se i venstre panel at jeg legger inn $ 2. Dette er beløpet jeg valgte i trinn 7. Hvis dette beløpet ikke samsvarer med det du valgte, gå tilbake og skriv inn et nytt beløp.

Vær oppmerksom på at selv om alle de følgende skjermbildene er i USD, følger du dem bare for å gjøre transaksjonene dine i EUR. Du vil bare se "EUR" i stedet for "USD" etter at du har bestått trinn 9.

Hvis du fulgte PayPals instruksjoner til brevet, bør du nå ha en balanse i din VirWox-konto. Vær imidlertid oppmerksom på at beløpet som vises i VirWox-kontoen din, kan være litt mindre enn beløpet du angav i trinn 7. Dette skyldes at PayPal tar $ 2,9 + $ 0,30 i avgifter per innskudd.

Når du er ferdig, klikk på "USD / SLL". Hvis du har gjort et innskudd i euro, klikker du på "EUR / SLL".

10. Endre EUR til Linden Dollar fra Second Life

Husker du å bli fortalt at du må kjøpe Second Life Linden Dollar (SLL) og handle det for bitcoins? Vel, vi skal nå kjøpe SLLer. Under dette trinnet vil du selge EURene du har deponert fra PayPal for å få tak i SLL.

Skriv inn beløpet i EUR du ønsker å selge.

Du kan se i øverste venstre hjørne av bildet nedenfor at jeg nå har en balanse i SLL. Hvis du har SLL, betyr det at alt gikk bra.

Klikk nå på "BTC / SLL" i venstre stolpe. Vi vil bytte vår SLL til bitcoins.

Prosessen er den samme som før. Bare skriv inn mengden BTC du ønsker å kjøpe og klikk "Neste".

Det er det! Du bør nå se balansen din i BTC øverst til venstre på skjermen. Du har vellykket kjøpt bitcoins med PayPal.

Når du har kjøpt dine bitcoins, anbefaler vi deg å overføre dem til en av porteføljene du eier. Det kan ta opptil 2 dager å fjerne bitcoins for ditt første kjøp. For dine neste kjøp, prøv å kjøpe bitcoins ved hjelp av andre betalingsmåter for å unngå avgifter.

Det vil sannsynligvis aldri være en enkel og praktisk måte å kjøpe bitcoins med PayPal. Dette skyldes den irreversible karakteren av bitcoin-transaksjoner. Det ser imidlertid ut til at PayPal er interessert i Bitcoin. Hvis mulig, overfør midler som er tilgjengelige i PayPal-kontoen, til bankkontoen din ved å foreta en bankoverføring. Eller du kan alltid søke ditt land i denne listen for en liste over utvekslingsstipendier.

Hvordan mate din PayPal-konto

Du kan bruke PayPal over hele verden til å foreta eller motta betalinger via Internett, og eliminere behovet for fysiske transaksjoner. Du kan legge til penger på PayPal-kontoen din fra datamaskinen din når du har oppgitt en bankkonto eller kredittkortnummer. Du kan da bruke PayPal-kontoen din til å betale sikkert på tusenvis av nasjonale og internasjonale nettsteder!

Legg til penger på bankkontoen din Rediger

På samme prinsipp som Paypal, Google Checkout tillater brukeren å motta og sende betalinger uten å bruke bankinformasjonen. Denne tjenesten er tilgjengelig for Googles e-handelssteder. Det krever åpning av en G-postkonto og besittelse av American Express, Mastercard og Visa kredittkort.

Google sjekke ut

Pay2You er en tjeneste pengeoverføring fra person til person, via mobil eller web, mellom kunder av Crédit Mutuel Arkea og kunder fra enhver fransk bank (kun mottakere). Et mobilnummer eller en e-postadresse er nok til å overføre mellom 5 og 150 € mellom enkeltpersoner.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

34 + = 43

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map