Online poker tips

Contents

12 tips og tips for å vinne poker

Vinnende poker teller noen ganger ikke for mye. Lykke til ... eller trene noen gode råd til rett tid. PokerListings gir deg noen pokertips som en dag kan spare livet ditt!

Hvis de enkleste tipsene noen ganger er de beste, er følgende tips som har vist seg, alltid en god ide (selv for andre ting i livet).

Hvis du spør deg selv spørsmålet: ja, teknikker for å vinne på poker eksisterer!

Takket være våre pokertips blir du en bedre spiller. Og til slutt gjøre store forskjeller!

5 tips for å spille bedre i pokerspillene dine

Poker tips nummer 1: På big blind vil du bli beruset

Å være en stor blind er sannsynligvis en av de minst ønskelige stillingene i poker. I et vanlig spill er det en god sjanse for at noen vil øke før deg, kanskje prøver å stjele den fra deg.

Flere svar er tilgjengelige for deg. Hvis det er en heving av en spiller på slutten av gulvet, spesielt knappen (eller til og med liten blind), kan du prøve en rehabilitering (motflyging), ved å øke igjen selv med søppel i hånden.

Men som et annet godt pokertrick, hvis du vil beskytte deg mot en så åpenbar heve, spesielt hvis spilleren er sjenert, kan du manipulere dine chips ved å late som å være klar til å starte kampen. Dette kan noen ganger avskrekke motstanderen din fra å heve deg og bestemme deg for å gå eller legge deg til sengs. I dette siste tilfellet kan det i tillegg gjøre deg tydelig den relative svakheten i hånden.

Poker tips nummer 2: Din tur vil du vente å se på kortene dine

Ritualet er uforanderlig. Så snart kortene deles ut, kaster de fleste spillere seg på deres, alle er ivrige for å finne ut hvilken skjebne forhandleren har reservert for dem denne gangen.

Nei, jeg vil ikke kritisere denne situasjonen, jeg gjør det også. :)

Det er ganske enkelt ganske tilrådelig å ta dette skrittet for å observere. andre! Dette er faktisk en god tid å prøve å oppdage slik forteller motstanderne dine. Du har god tid til å oppdage dine to kort når det er din tur til å spille.

Poker tips nummer 3: I begynnelsen av spillet, vil annonseringen gjøre deg

De første nivåene av en pokerturnering er ofte ikke veldig interessante (lav innsats, liten handling, mer å tape enn å vinne.). Du kan benytte anledningen til å lage et bilde ved bordet, selvfølgelig for å lure motstanderne dine litt senere.

For eksempel kan du bygge et tett spiller bilde. Så når blinds øker, som det anbefales i grunnleggende strategier, kan du begynne å bli aggressiv for å inkludere å stjele persienner. Hvis spillere mot deg var oppmerksomme og trykte bildet du har vist dem til deg, vil de tenke at du nå har spillet, eller i det minste at du ikke begynner med noe for hånden, og vil være mer tilbøyelig til å forlate deg alene.

Du kan også ha det gøy å gjøre en tvilsom spillerklubb på begynnelsen av spillet, selv om denne taktikken krever litt kontroll.

Poker tips nummer 4: Mot den svake aktørkomedien du vil spille, og spillet ditt vil du variere

Hvis du spiller mot gode spillere, er teoretisk mindre utsatt for ubehagelige overraskelser, kan du likevel trekke seg ut av spillet for å spille "krøllete" mot nybegynnere.

Ta eksemplet på overbetet på elva (en innsats som er større enn mengden av potten). Denne innsatsen har alltid en tendens til å være mistenkelig og å bety en bløff; bortsett fra de gode spillerne som vet at denne handlingen kommer fra en bekreftet spiller, kan være å ta den andre graden, og tvert imot være synonymt med stort spill.

Bruk denne teknikken noen ganger for å få deg til å betale for et stort spill, i stedet for å lage en liten innsats som vil bli enda mer mistenkelig ved å synes å bety "betale meg! ".

Merk at du like godt kan ta en bekreftet spiller på samme måte hvis du så langt har et veldig dårlig bilde ved bordet (se forrige tips).

Åpenbart er håndtering av motstanderne fortsatt et av de beste tipsene i poker hvis du vil triumfere.

I samme vei, varierende hans spill er en hovedstad styret. Hvis du alltid spiller sterke hender og svake hender på samme måte, vil du være for forutsigbar, og dine motstandere vil lese i deg som en åpen bok!

Så begynne å øke med middels til høye hender når muligheter oppstår.

Du kan også variere antall åpninger og dine spill, krypse sporene, og la aldri dine motstandere ha en klar ide om hva du har i hendene!

Poker tips nummer 5: Fra tidslinjen vil du misbruke

Hvordan å vinne poker på nettet spør du? På nettet, er manøvreringsrommet til å manipulere motstanderne dine mindre, spesielt når det gjelder slike siden ingen er sett.

Dette betyr ikke at forteller ikke eksisterer i online poker.

Et av elementene som kan (noen ganger!) Bli funnet mest om spill av dine motstandere, er deres responstid.

Så hvorfor ikke spille på den for å bedra din verden? Åpenbart mot de oppmerksomme spillerne og hvem tror, ​​vil det ikke ta. Men mange andre er ganske i stand til å ta deg tid til å tenke på penger.

Så, dra et maksimum når du har et stort spill og står overfor en motspillende innsats. Gjør en som nøler, hvem er ikke komfortabel. Dette vil allerede ha gode muligheter for å få deg noe fortjeneste ved ankomst. Og dessuten vil du innrømme, spille en slik komedie før du tenker på det utrolige hodet til offeret ditt bak skjermen når du avslører spillet ditt, det er ganske morsomt nei? :)

7 generelle tips for Texas Hold'em

Texas Holdem er et komplekst spill som krever timer med læring og praksis før man blir mestret. Følg vårt råd for å starte godt med poker queen varianten.

Poker Tips # 6: Spill forsiktig

Som når du lærer å kjøre eller sykle, er det i begynnelsen bedre å gå sakte på pedaler. For din poker debut, ikke ta unødvendige farer og foretrekker et grunnleggende spill kalt "tight" for å starte. Unngå marginale hender.

Observasjon er en av nøkkelfaktorene i poker, og en av Texas Holdem-tipsene som du sikkert vil høre oftest. Alle detaljene er viktige, spesielt de om hvordan du spiller motstanderne dine (aggressivitet, antall spill ,.).

Poker Tips # 8: Ikke bli imponert

Når man begynner og vi befinner oss for første gang ved et bord omgitt av det som ser ut til å være flere erfarne spillere, solbriller og skummel luft som en bonus, det er enkelt og legitimt å hente bakk. Ikke finn deg selv paralysert av hendelsen, og stol på deg selv. Spilleren foran deg har bare to kort også, og er like sannsynlig å savne spillet hans som deg.

Poker Tips # 9: Dokument deg selv

For å lære poker er de viktigste Texas Hold'em-rådene å lese mye om spillet, med utgangspunkt i strategiske artikler. Du finner et stort utvalg i vår del dedikert til pokerstrategi.

Poker tips # 10: Spill et skudd med god grunn

Poker er ikke et spill som gir vei til "freestyle", til tross for hva noen utseende kan noen ganger foreslå. Når du gjør en handling, spør deg selv om det er troverdig hva historien forteller om resten av skuddet. Ikke improvisér, men gjør i henhold til bildet ditt og dine motstandere.

Poker Tips # 11: Lær av dine feil

Som i livet, er det alltid godt å prøve å lære av ens feil. I poker vil opplevelsen ikke gå galt. Selv erfarne spillere fortsetter å gjøre det!

Idealet er å ta notater om bevegelsene (eller bruk håndhistorikkstudieprogramvare for onlinepoker) for å kunne studere senere på hodestøtten.

Poker Tips # 12: Spill på dine måter

Å spille i hans veier har flere yrker. Den første er åpenbart ikke å spille for mye penger knyttet til inntektene dine og din daglige livsstil.

Den andre er noe relatert: Å spille for store summer kan føre deg inn i "scared money" -syndromet, som er å spille med ideen om ikke å miste det du spiller. En sinnstilstand som bare kan føre deg til tap.

Tips, triks og strategier for poker

Benytt deg av stillingen du er i forhold til forhandlerknappen. Han er viktig for deg å vurdere denne stillingen å bygge din bløff på poker.

Hvis du er den første til å snakke, vil det være vanskelig å prøve noe. På den annen side, hvis du er sist og ingen har satser før.

Administrere din oppdateringer og dine løft er en av de første indikatorene for motstanderen din. Gjør ham til å tenke på hva du vil at han skal tenke på!

Det er også et verktøy som lar deg sette press på motstanderen, slik at han kan sove sin gjennomsnittlige hånd, hvis innstilling er svakere, det kan tvert imot være en måte å tiltrekke ham til en felle etc.

Det er også en måte å kjøpe informasjon på. Hvis du er i tvil, ikke vær gjerrig.

Alle pokertips på nettet

Poker: mellom lykke og taktikk

Poker er et lykke, men krever et minimum av tanke og taktikk for å se hans sjanser

Online poker vokser sterkt. Hopper av pokerrom på internett har landet og konkurransen

10 sentrale poeng for å spille poker godt

Her er 10 sentrale poeng for å forbedre sjansene for poker suksess: 1. Vær tålmodig

Å begynne å spille på internett er veldig enkelt, det er mulig å registrere på en helt fri måte på noen

Mest populære poker variant online

Texas Hold'em, også kalt Hold'em, er det mest spillte kasinospillet i verden.

De grunnleggende reglene for Texas Hold'em

Texas Hold'em, også kjent som floppespill, er en av de mest kjente pokervariasjonene i verden. Texas Hold'em

Tips og strategier for å spille poker online

Hva kroppsspråket til pokerspillere forteller oss

Du vet sikkert hvor ille du er; at vår kropp og språk snakker volum om våre følelser av øyeblikket og vår sinnstilstand. Dette er rollen.

Når sosiale nettverk rime med poker 2.0

Det vil ikke ha rømt deg, sosiale nettverk er allestedsnærværende i våre liv. Enten på personlig eller profesjonelt nivå invaderte de.

Poker og human resources management, en mulig blanding?

Poker er en seremoniell sport som krever mange ferdigheter og andre "ferdigheter" for å være effektive. I samme vei, vær en god leder.

Varsle til "Fish9quot; : Topp 3 feil å unngå hos Live Poker

Som en kjent mester vil påpeke at selv om pokerregler er enkle, krever de en levetid å anse. Om.

RMC stiller spørsmålene mellom tennis og poker

Den 5. juni var Félicien Taris gjesten; Daniel Riolo og Hugues Obry i den 9. RMC Poker Show. Tidligere kandidat av sesong 2 av.

Online poker: En algoritme for distribusjon av kort?

Hvem sier online poker, sier teknologi, sier algoritme i shambles. Faktisk må hver pokerside ha en fair play-algoritme.

Global Poker League: Hvor er vi?

Global Poker League er en ny type liga som gjør at erfarne pokerspillere kan konkurrere mot hvert enkelt kontinent. Litt som.

Poker går, til tross for en attraktiv nedoverbakke på pokersider, for å ta en ny tur. Faktisk,.

På RMC, en debatt om poker og frihet

RMC-stasjonen er en av de få (i allmennhetens forstand) å tilby en ekte diskusjonsplass for å diskutere poker. Nylig en.

Global Poker League: nyheter

Global Poker League er virkelig en standout-konkurranse i pokerverdenen. Under ledelse av Alexandre Dreyfus er dette en ekte kamp.

Poker: forskjellige metoder for å lære å spille

Poker er et kortspill som kombinerer strategi, sjanse, psykologi, matematikk og adrenalin. Vi kan spille.

Poker: hvordan å pålegge grenser

Poker kan raskt bli til en avhengighet og miste mye penger til spilleren. Det er derfor nødvendig å sette visse grenser.

Nybegynner: De 4 feilene å unngå i poker

Poker er et veldig vanedannende spill, og nybegynnere har en tendens til å ønske å grille noen skritt som er avgjørende for deres læring. Oppdag vår topp.

Internett poker: slutten av en mote?

Vi hører mer og mer at online poker er nedgangen, at det er færre og færre spillere.

"Poker er en svindel fordi. "

En debatt som er interessant som animert; fant sted under RMCs 9. ukeoppgave dedikert til poker. Animert av Daniel Riolo, som fans av.

Er en vitenskapelig tilnærming til poker mulig?

Debatten har alltid eksistert mellom de som tror at poker er en seremoniell sport og.

Så overraskende som det kan virke, poker verden er gangrenous; ved doping. Faktisk har nyere studier (og mange mistanker).

Hvorfor lider poker av dårlig rykte?

Til tross for en viss suksess i flere år, har poker fortsatt et ganske dårlig rykte rundt om i verden. Likevel operatører som turneringer.

En privat freeroll-turnering, hva er det?

Freeroll-turneringer er spesielt populære blant pokerspillere rundt om i verden. Disse turneringene har mange fordeler og noen.

Programmer og programvare for beregning av persienner

Under et pokerspill, eller før det starter, er det alltid viktig og interessant å beregne persienner. Noen programvare tillater.

De beste online poker nettstedene

Anmeldelser, tester og rangering av pokersider

PokerEnLigne.com skriving er basert på evalueringskriterier som:

Konfronter dine venner og tusenvis av spillere på vår gratis Texas Hold'em poker programvare. Registrer deg nå og besøk våre bord nå.

Apo Chantzis, turneringsorganisatør kjent over hele Frankrike, har nettopp signert et nytt samarbeid med Sanremo Casino. Fra 9. august og hver uke vil turneringer bli tilbudt fra onsdag til søndag.

En serie på 74 turneringer med armbånd på nøkkelen.

Satellitter fra € 2 å forlate denne sommeren i Las Vegas.

Fra 23. februar til 6. mars er det ikke mindre enn 90 turneringer på programmet for denne festivalen og € 1.250.000 garantert.

Fra 13. februar er tabellene på rommet med den røde spaden utelukkende tricolor.

Topp 3 Room Bonus

IPhone topp 3 rom

Topp 3 Room Android

Pierre Milan vinner 2014 WSOP Event 29

Hugo Pingray vinner 2014 WSOP Event 51

Mange medier vil tillate deg å spille online poker - Finn ut hva Mac-kompatible poker rom tilgjengelig på smarttelefonen eller nettbrettet fra Apple og Android, men også programvare for å spille poker uten tél9eacute, chargerment (direkte fra nettleseren)

Lær Texas Hold'em Poker

Regler, opplæringsprogrammer, tips, videoer ... - Lær å spille Poker Texas Holdem samt Omaha med våre ulike opplæringsvideoer, men også våre leksikon, våre strategiske produkter og råd til å starte på en best mulig spill.

Har du en Mac og ser etter nettsteder med kompatibel programvare? - Denne mappen er for deg siden det bringer sammen de beste franske Mac-kompatible pokersider. Oppdag også vår installasjonsopplæring av Windows på Mac som lar deg spille på alle rommene.

Android, Apple, Windows Phone eller Tablet? Velg det beste pokerområdet basert på media du vil spille på. Test, kommentarer og meninger om de forskjellige mobile applikasjonene som tilbys av de juridiske pokerrom i Frankrike.

Umulig for deg å laste ned en pokersoftware? - Her finner du en liste over alle pokerrom tilgjengelig uten nedlasting. Nyt de beste tilbudene å spille flash, direkte fra nettleseren din.

I tillegg til vår gratis pokersoftware åpen for alle -

Oppdag de beste gratis poker tilbudene. Begynn å spille poker uten å sette inn penger med bonusene som ikke tilbys av online pokerrom.

Ingen innskudd kreves ved registrering på Pmu Poker, motta 20 € kontant gratis

Bruk bonuskoden "RONALDO" når du registrerer for å dra nytte av dette tilbudet.

Last ned og installer Poker App på Android for å spille ekte penger

Poker på Iphone er her: Review, test og installasjonsopplæring Poker Poker

Liste over pokerrom som er kompatible med din Windows Phone

Har du en Blackberry og ønsker å spille mobilpoker? Det er her

Alt du trenger å vite for å spille poker på nettbrettet: apper, opplæringsprogrammer og bonuser.

Finn de vakreste sirkler i hovedstaden for å spille Poker Live!

Finn alle stadiene av European Poker Tour

Oppdag alle nyheter relatert til World Poker Tour

Oppdag vår pokerspilleroppføring

Komplett fil på Poker Trackers: installasjon, konfigurasjon, tips og triks

Motta de eksklusive bonusene som tilbys av Poker-nettsteder og deres gratis turneringskalender

Vi gir deg uavhengig kompetanse ved å sammenligne alle pokerrom på Internett. Selvfølgelig er alle disse rommene godkjent av Regulatory Authority of online games.

Våre detaljerte ark gir deg informasjon om deltagelse, kvaliteten på programvaren og spilltilbudet på hvert pokerrom.

Hva er et fullt hus eller en farge? Hva er en tre i en slags?

Lær reglene på en enkel måte med våre videoopplæringsprogrammer. Starter med rangeringen av hender fra den sterkeste til den svakeste kombinasjonen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map