Kjøp paysafecard med skrille

Det er så lett å få paysafecard!

paysafecard er tilgjengelig i +600.000 salgssteder rundt om i verden. For eksempel i supermarkeder, kiosker eller bensinstasjoner. Skriv inn postnummer eller adresse i butiksøket, og alle paysafecard-forhandlere i ditt område vises umiddelbart. Som et alternativ gir forhandleroversikten også en oversikt over viktige salgssteder i ditt land.

Vi kunne ikke identifisere lokaliteten din

For å bruke denne funksjonen, gi tilgang til lokaliteten din

Bytt ut PaySafeCard til Skrill USD

Listen nedenfor viser utvekslere sortert etter frekvensen av utveksling av PaySafeCard til Skrill USD. Veksleren med de beste prisene er øverst på listen, vekslere med dårligere priser er oppført nedenfor. Velg veksleren med den prisen du trenger og klikk for å gå til nettstedet og bytte pengene.

Første gangs besøkende til vårt kontor er alltid på utkikk.

Dessverre er det ingen utvekslere som arbeider med PaySafeCard → Skrill USD valutahåndtering for øyeblikket. Det er ganske mulig at vi vil få dem litt tid senere.

Du kan besøke Double Exchange-delen og se de mulige alternativene for å bytte PaySafeCard til Skrill USD gjennom en transittvaluta.

Hvis du kjenner noen pålitelige utvekslere PaySafeCard til Skrill USD bytte retning, vennligst gi oss beskjed om dem. Vi vil gjøre så snart som mulig.

Om utveksling av PaySafeCard EUR til Skrill USD

Alle utvekslere spesifisert i listen utveksling av PaySafeCard EUR til Skrill USD automatisk. Du kan bruke instruksjonene i FAQ-seksjonen hvis du aldri har byttet ut elektroniske penger på vårt nettsted før, og du kommer over eventuelle problemer med utvekslingsprosessen.

Husk at endringspriser PaySafeCard Skrill kan være bedre når du bytter utvekslere på en vanlig måte.

Hvis du ikke finner veien til nettstedet, kan du kontakte operatørens veksler (administrator). Det er ganske mulig at ingen automatisk utveksling PaySafeCard til Skrill USD er tilgjengelig for øyeblikket, og din utveksling vil bli behandlet manuelt.

Hvis du ikke klarer å konvertere Betal Safe Card EURO til Skrill (Moneybookers) i veksleren du ble interessert i, gi oss beskjed om det, kan vi ta de nødvendige tiltakene i tide (diskutere problemet med eieren eller ekskludere veksleren av dette bytte retning). Du kan også besøke oss i vårt forum.

Setter tempoet i en raskt forandret finansiell verden

Paysafe tilbyr end-to-end betalingsløsninger for bedrifter og forbrukere over hele verden

Vår unike portefølje bringer bedrifter og forbrukere sammen

Vår Betalingsvirksomhet gjør det mulig for selgere, plattformer og partnere å godta og behandle kortbetalinger fra hele verden. Vår unike tilnærming kombinerer et bredt spekter av globale løsninger med kompetanse innen næringsliv og forretningsmodell, støttet av dedikert support og verdiøkende tjenester i boutique-stil.

Som rektor medlem av MasterCard og en FCA autorisert e-penger utsteder, Paysafe kort Solutions-konsernets white-label fra fysiske og virtuelle forhåndsbetalte kort, betjener et bredt spekter av bedrifter og forbrukersektoren.

Vi tilbyr selgere med fleksibel og praktisk hvitemerking etter betaling, gjentakende fakturering og finansiering.

Founded in 2002, Income Access er en digital markedsføringsprogramvare, et affiliate-nettverk og et digitalt markedsføringsbyrå. Samarbeidet med over 300 forskjellige merker, spesialiserer selskapet seg på å betjene de globale spill- og finanshandeln.

Tilgjengelig i 200 land og 18 språk og med over 100 betalingsmåter og 40 valutaer, tilbyr Paysafe digitale lommebøker, Skrill og NETELLER, praktiske og enkle betalingsløsninger globalt. Forbrukerne kan laste opp, trekke ut og lagre midler gjennom Paysafe økosystem.

paysafecard, en global markedsleder innen kontantløsninger, gjør det mulig for forbrukerne å betale så godt som sikkert. Den er tilgjengelig i 44 land og mer enn 500.000 salgssteder og kan brukes over et bredt spekter av bransjer.

Våre enkle og raske pengeoverføringsløsninger til våre digitale lommebøker produkter til alle, hvor som helst, med bare en e-postadresse eller et telefonnummer.

Våre mobile løsninger gir brukerne mulighet til å bestille varer og tjenester. GOLO er en gratis iOS- og Android-app som lar noen raskt kjøpe fra lokale nabolagsbutikker. Og FANS-plattformen er en kommende app som gjør at fans kan bestille direkte fra sitt sete.

Paysafe's Kelby Berg kalt en av Electronic Transaction Association's 'Forty Under 40'

Irvine, 21. mars 2018 - Paysafe, en ledende global betalingsleverandør, er.

 • ETA Transact, 17.-19. April 2018
 • Penger 20/20 Europa, 4-6 juni, 2018
 • Internettforhandler Konferanse & Utstilling (IRCE), 6-8 juni, 2018

Les mer

I den dynamiske, stadig skiftende betalingsverden, hører vi på og forstår kundenes behov.

Med tusenvis av ansatte over hele verden er vi i ferd med å bli mer vellykkede og mer fleksible.

Kjøp Bitcoins med Paysafecard

Gavekort

Du vil kjøpe $ 20 bitcoins raskt? Gavekort er akseptert. Kjøp en ved å betale kontanter (hold kvitteringen) i din lokale butikk, og bytt den her for øyeblikkelige bitcoins.

Kontantinnskudd

Ingen identitetskort eller bankkonto er nødvendig, du må bare flytte til nærmeste byrå og sette penger til agenten. Legg inn kvitteringen, og du vil få bitcoins på mindre enn en time. En utrolig pris!

Online overføringer

Du vil ikke forlate huset ditt? Hvis du har en online lommebok konto og laster opp ditt ID-kort, har du ikke noe imot, du kan få bitcoins umiddelbart.

Kredittkort / debetkort

Vil du bruke ditt personlige kreditt- / debetkort? Last opp ditt identitetskort og betal litt mer til selgeren, og du vil umiddelbart få bitcoins. Din VISA, MasterCard eller AmEx personlige kreditt- og debetkort.

Hvordan kjøpe Bitcoins med Paysafecard? Vår komplette guide 2017

Du vil kjøpe Bitcoins med Paysafecard?

Som en påminnelse er Paysafecard et forhåndsbetalt kort som gjør at du kan foreta kjøp på nettet (inkludert å skaffe virtuelle valutaer).

Redigert av Paysafe American Company, er denne betalingsmåten veldig enkel å bruke.

Alt du trenger er:

 • Finn et salgssted: tobakksbutikk, kiosk, supermarked.
 • Kjøp et kort på 10,25, 50 eller 100 euro. Du vil da få en unik PIN-kode for å foreta betalinger
 • Betal på en nettbutikk som godtar paysafecard

Men hvilke handelsplattformer kan bytte ut Paysafecard-kode for Bitcoins?

For å hjelpe deg med å finne veien rundt, har vi en liste over pålitelige meglere som du kan bestille med tillit.

De 3 beste nettstedene for å kjøpe Bitcoins med Paysafecard

virtuell valuta megler

Nei (maks 90 € / dag og 270 € / måned)

Bitcoins megler

Kjøp / selg annonser av Bitcoins

Nei med noen selgere

Før du bruker din Paysafecard-PIN for å bestille en bestilling, anbefaler vi at du åpner en Bitcoin-lommebok. Dette er den sikreste måten å lagre cryptocurrency du skal få.

VirWox, Linden Dollars mot Bitcoins

VirWox er ikke en bitcoins megler som de andre. Faktisk var stedet første tanke for spillerne av Second Life. Det lar dem få valutaen som brukes i spillet, "Linden Dollars" (SLL).

Men siden noen få måneder er det mulig å konvertere disse SLL til BTC.

Vil du få Bitcoins med Paysafecard på VirWox? Bare følg disse trinnene:

 • 1. Kjøp et Paysafecard-kort hos sin tobakksekspert
 • 2. Registrer deg på Virwox om noen få minutter
 • 3. Kjøp SLL-er med PIN-koden til Paysafecard forhåndsbetalt kort
 • 4. Konverter SLL til Bitcoins
 • 5. Send Bitcoins oppnådd på en ekstern lommebok, eller lommeboken på din utvekslingsplattform (som for eksempel Coinbase).

Ved å følge en lignende metode kan VirWox også gi deg mulighet til å få Bitcoins med din Paypal-konto.

Vår mening om VirWox er tilgjengelig på denne siden.

Bitbåt, for å enkelt kjøpe Bitcoins med Paysafecard

Bitboat er et britisk nettsted som ønsker å gjøre tilgjengelig for kjøp av Bitcoins. Og for det kan man ty til mange betalingsmåter (Paysafecard, men også Toneo First, Neocode og Neosurf).

Veldig enkelt å bruke, denne plattformen er langt fra å være reservert for erfarne investorer. Det vil tillate deg å ta dine første skritt i verden av virtuell valuta, bestiller sikkert.

LocalBitcoins nettstedet: Kjøp dine Bitcoins til privatpersoner

LocalBitcoins er litt spesiell. Denne plattformen forbinder kjøpere og selgere av Bitcoins. De vil kunne utføre transaksjoner mellom dem.

Fordelen? Mange betalingsmåter er mulige. Du kan enkelt finne en Bitcoins-selger som godtar Paysafecard-betalinger.

Bare registrer deg på LocalBitcoins og velg betalingsmåten paysafecard:

Ok, ok, men er det ikke en risiko for aldri å få Bitcoins?

Du kan først være forsiktig, og les nøye oppføringen av selgeren din. Du vil finne mye informasjon, inkludert notatene han mottok fra andre kjøpere.

Vær imidlertid klar over at LocalBitcoins vil fungere som en pålitelig tredjepart. Siden vil holde Bitcoins av transaksjonen. Det vil betale deg når Paysafecard betaling er innhentet av selgeren.

Andre steder som Exchanger-Bitcoin eller Bitcoin Central kan også nevnes. Vi har imidlertid ikke hatt muligheten til å teste disse plattformene, og vi inviterer deg til å være mer årvåken med disse nettstedene.

Det er det, vi håper denne veiledningen har hjulpet deg med å få virtuell valuta med ditt forhåndsbetalte kort.

Men betale med Paysafecard er ikke den beste måten å kjøpe Bitcoins på. Faktisk involverer forhåndsbetalte kort høye avgifter.

Løsningen? Privilege Bitcoin meglere som tillater deg å betale med kredittkort eller bankoverføring.

Her er andre pålitelige handelsplattformer, hvor du kan få dine Bitcoins til lavere priser:

 • Coinbase, verdens nummer ett BItcoin
 • Coinhouse, plattformen til La Maison du Bitcoin
 • Zebitcoin, et kraftig fransk nettsted

Og du, har du noen gang tenkt på å kjøpe Bitcoins med Paysafecard? Eller har du tenkt å stole på en annen betalingsmetode?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map