Jeg fra spiderman

Hopp raskt inn i Marvel-universet med Spiderman-spill. Fra Peter Parker til Spiderman er det bare ett skritt du vil gå gjennom lett. Bekjemp de gutta, fly til redning av vakre jenter og vev lerretet ditt hvor enn du går! mer om våre 122 Spiderman Games

Lagre en by av de ugudelige som gjemmer seg der. Et oppdrag litt komplisert, bortsett fra når du kan glide bak masken til verdens mest kjente edderkoppespyd: Spiderman. Smidig veve lerretet ditt og slå dine fiender i eventyrspill eller tordende kampspill. Du kan også prøve sykkelen til løp på bunnen av boksen. Og hvis du leter etter roligere Spiderman-spill, ha det gøy med kyss, fargespill og til og med kle opp spill for å ta på seg den legendariske edderkoppenes antrekk. "Redusere

På denne siden av nettstedet GAME info, oppdage 122 beste gratis spiderman spill og nye 2018 spiderman spill. Disse spillene fra spiderman rubric har en gjennomsnittlig rating på 18/20 tildelt av 124118 spillere.

Dich mit dem Thema auskennst und schon einige Seiten bearbeitet ha, einen kannst Adoptionsantrag for dieses Wiki stellen.

Spiderman (Im Original The Amazing Spiderman, Zürich auch gelegentlich Die Spinne) Comic-Figura und eine Comicreihe von Marvel Comics. Spiderman Wurde von Stan Lee og Steve Ditko geschaffen. Sein erster Auftritt-krigen i Amazing Fantasy nr. 15, august 1962.

Spiderman er en av de mest kjente tegneserier av Marvel Verlags, og er ikke en av de mest populære i X-Men-Comics-serien.

På den ene siden er det en Superheld med speziellen Fähigkeiten, andre har hatt med meg og problemer med hele verden. Peter Parker wird als Waisenkind von seinem Unkel Ben und seiner Tante May aufgenommen.

 • Dass Venom mehr als einen Abkömmling hatte?
 • Dass sich der Venomsymbiont auch mit einer Frau (She Venom), Punisher, Galactus og weiteren Superschruken verbunden hat?
 • Dass Willem Dafoe (der Darsteller von Norman Osborn) trotz seines Todes im ersten Film i alle drei Filmen mitspielte? Er spielte das Gewissen von Harry og trieb ihn dazu, Spider-Man töten zu wollen.

Da dieses Wiki er ikke godkjent helft mit! Wir (Bis jetztich) freuen uns über jeden zuwachs.

Dieses Wiki soll alle informasjonen om Spiderman forberedt. Es wird versucht den Informationsstand så aktuell wie möglich zu halten. Das heißt das hier alle möglichen Charaktere aufgelist og werden sollen (tegneserie & Film) og noen få ting og Orten beschäftigen sollten.

10 forskjeller spiderman

Pic Tart - Spiderman

Spiderman Combo Biker

Spiderman Recuse Girl Friend

Spiderman Robot City

Den fantastiske Spiderman

Episk Celeb Brawl - Spiderman

Foto Mess - Ny Spiderman

Spiderman Dead Bike

Fantastisk Spiderman Kiss

Spiderman's Power Strike

Spiderman - morsom puslespill

Spiderman 3: Redning Mary Jane

Spiderman City Raid

Fantastisk Spiderman Blast

Spiderman isbike

Spiderman Snøscooter

Spiderman Hills Racers

Spider Man City Drive

Spiderman Lizard Clone

Spider-Man Hidden Stars

Spiderman Mega Memory

Spider-Man Wall Crawler

Ultimate Spiderman Rescue

Spiderman 2 - Web av ord

Spiderman Strike Racer

Spiderman Redd The Town 2

Spiderman New York Defence

Spider Man Kiss

Spiderman Bike Challenge Game

Den Spektakulære Spiderman

Spider-Man 3 Memory Match

Spiderman VS Villains Fix mine fliser

Spiderman Icon Matching

The Amazing Spiderman - Spot The Difference

1691 app. iphone

Gratulerer nytt år 2015 til alle spillere i Internet Games!

Godt skoleår for alle. Arbeid godt å komme og spille her så mye du vil!

Etter en hendelse under et forsøk fant Dr. Otto Octavius ​​seg sveiset til 4 tentakler. Fra den typen Dr. Otto Octavius ​​blir han den onde Dr. Octopus.

445471 mennesker har spilt dette spillet!

Vi gjenkjenner at dette er et spill laget av fans. Beskytt kasser av de store gutta. Det er 10 nivåer. I de første nivåene har du tilgang til bare ett skudd: W. Flytt med tastaturpilen, og når du har fjernet stjele tyven, få edderkopper til å ha flere poeng.

49949 mennesker har spilt dette spillet!

Spiderman, spindelmannen sier, hopper repetau med Batmans hjelp til å hente opp, rebalanse og starte igjen. Jeg vet ikke om det er noe annet etter hoppene, ikke hatt muligheten til å prøve.

302484 mennesker har spilt dette spillet!

Oppmerksomhet, dette spillet krever kunnskap på engelsk. Målet ditt er å konfrontere Dr. Octopussy hver gang med kunnskap om engelsk og disse ordene. Det første nivået, det er nødvendig å skrive ord for å klatre på en bygning, 2d-nivået, det er nødvendig å fullføre de manglende bokstavene og riktig for å gjøre høsten Dr Octopussy. Spillet er ikke lett hvis du ikke snakker engelsk.

330776 personer har spilt dette spillet!

Det er et minne spill basert på helter, karakterene til Spiderman 3. Målet er enkelt, det er nødvendig å finne lignende kort på et minimum. Det er enkelt nok!

180914 mennesker har spilt dette spillet!

Spiderman er besatt av ondskap, og han blir en mørk Spiderman, uten noen menneskehet. Dette onde gnager på Spidermans styrke, og om kvelden, uten styrke, kan han bare komme hjem med å telle på lerretet. Hjelp Spiderman å gå hjem intakt.

458977 mennesker har spilt dette spillet!

Det er ikke ofte at man finner et dress up spill for Spiderman, og i denne. Du kan innovere og foreslå et nytt antrekk for Spiderman, edderkoppmannen.

17225 mennesker har spilt dette spillet!

eller på fransk: spiderman møter stor kjærlighet. Her er et fint puslespill med Spiderman på den ene siden og Mary-Jane på den andre (Kristen Dunst, hvis jeg husker riktig!).

9941 mennesker har spilt dette spillet!

Her er et minne spill rundt Spiderman. Vend over hvert kort og finn alle parene. Vi kan se på Spiderman kort i forskjellige situasjoner. Spillet er ganske godt gjort, noe som er trist, det er det eneste nivået.

192815 mennesker har spilt dette spillet!

Spiderman er ansvarlig for å rengjøre byen klær som henger på de forskjellige bygningene, det er opp til deg å veilede for den beste Spiderman og å gå så fort som mulig. Vær forsiktig, ikke gå for lavt, biler liker ikke å se Spiderman foran dem.

412362 mennesker har spilt dette spillet!

Med vennlig hilsen er jeg skuffet over dette spillet. Gjennom 7 nivåer, kjører Spiderman en motorsykkel på ganske vanskelige ruter. Spiderman på en motorsykkel, hvilken ide. og hvorfor ikke i en jeep mens vi er der!

21422 mennesker har spilt dette spillet!

Eller på engelsk: Spiderman redde byen. Jeg spilte bare første nivå. Spiderman må skremme den grønne jesteren fra lerretet. Når du går tom for ammunisjon, trykker du på SPACE for å laste på nytt lerret.

47113 mennesker har spilt dette spillet!

Konverteringen til Spiderman er vanskelig. Fra superhelter ble det et leketøy lastet for å lagre andre leker i en barnehage klasserom. På de 12 nivåene bærer Spiderman leker i bøtta på trucken fra et punkt til det andre i rommet, og gjett hva, noen barn setter spesielt hindringer på banen!

5048 personer spilte dette spillet!

eller på engelsk: Spiderman, bykjøring. På motorsykler reiser Spiderman til byen og ser at alt går bra. som ikke er tilfellet siden Spiderman ser ut til å være forstyrret i sin oppførsel av en ukjent person.

35178 personer har spilt dette spillet!

Mary-Jane ble kidnappet av den grønne jesteren (vel, sønnen hennes) og Spiderman måtte redde henne. Det må sies at spillet er vakkert, men dårlig utført på nivå av spillbarhet. Det er innsats for å nå det nivået som forventes av et Marvel-produkt.

306747 mennesker har spilt dette spillet!

Spiderman bestemte seg for å overvåke byen og se om alt var fint, men Spiderman ble sittende fast og han mistet all sin styrke i musklene. Spiderman har bare sitt lerret for å flytte. Hjelp Spiderman å gå hjem!

314401 mennesker har spilt dette spillet!

eller på fransk: spiderman mot sandman For en gang kommer Spiderman og Sandman ikke til å kjempe med sine knyttneve, men ved å gjøre en sykkelrenn. Du styrer Spiderman, og selvfølgelig må du gjøre alt han kan for å vinne sine løp mot Sandman.

65237 personer har spilt dette spillet!

Dette spillet rundt Spiderman er godt gjort. Spiderman, nivå 1, vender mot Venom. Du må gi instruksjoner til Spiderman og for at du har en blyant som du tegner symboler som representerer de handlingene som Spiderman må gi. Flott spillet med Spiderman.

203775 mennesker har spilt dette spillet!

Spider Man Spiele: Eisen-Spinne

 • Spider-Man Spiele: Spiderman Wand Crawler

 • Spider-Man Spiele: Spiderman Monsters Under Midtown

 • Spider-man Monster Journey

 • Spider-Man Spiele: Ultimate Lego Spider-Man

 • Spider Man Save Angry Birds

 • Spider-Man Spiele: Ultimate Spider-Zyklus

 • Spider Man Spiele: Gefahren bei Horizon High

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  40 + = 48

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map