Hvordan spille Keno for 2 euro

Hvordan spille Keno for 2 euro

Keno er et spill av de franske spillene. Dens prinsipp er enkelt. Du krysser et rutenett med tall som kan tillate deg å vinne 1.000.000 €.

2- Velg din innsats fra 1 til 5 € per rutenett og uavgjort. Hvis du satser på € 2, blir gevinsten doblet, hvis du satser på € 3, blir gevinstene tredoblet.

3- Velg antall tegninger du ønsker å delta i (opptil 14 påfølgende tegninger, et 7-dagers abonnement for begge tegninger).

4- Bekreft stemmesedlen din før kl. 13.00 for klokka 13.45 og før klokka 20.00 for klokka 21.00.

Med Keno kan du også multiplisere dine gevinster!

Du kan delta i multiplikator ved å merke den tilhørende boksen. Din innsats per grid blir deretter multiplisert med to.

Ved hver Keno-tegning tegnes en multiplikator. Denne multiplikatoren er gyldig for alle gridene der multipliseringsboksen er merket. Den lar deg multiplisere inntektene dine med 2, 3, 4, 5 eller 10 i henhold til følgende sannsynligheter:

I tilfelle av x1 er gevinstene uendret.

Du krysser et rutenett på 10 tall og satse på € 5 på dette rutenettet, og merk av i feltet Multiplier; du dobler innsatsen din.

Du multipliserer dine gevinster med 10, og du vinner 10 000 000 €.

Hvordan spiller du Jackpot nummer?

En sjanse til å vinne i hver tegning!

For hvert Keno-nett som er validert til 1 €, tilbys et Jackpot-nummer bestående av 7 siffer. Dette nummeret skrives ut automatisk på spillkvitteringen din: for eksempel: 2.37.10.44

For det første nettet validert til 3 €, tilbys 3 Numbers Jackpot. For det andre 2-talls nettverket tilbys 2 Jackpot Numbers. Du får dermed 5 Jackpot Numbers gyldige for alle tegningene du deltar i.

Minimumsbeløpet på jackpotten er € 10.000. Den øker med € 10.000 per uavgjort, til den er vunnet.

Å vinne på Keno, det er enkelt!

Ved hver uavgjort trekkes 20 vinnende tall ut fra de foreslåtte 70 tallene. Keno er et matchende spill, gevinsten er bestemt på forhånd og er angitt på baksiden av stemmeseddelen. De avhenger av hvor mange tall du krysser og antall riktige tall du finner blant de 20 vinnende tallene.

For en innsats på 1 til 5 €, kan du vinne opp til 1 000 000 €.

Kapping av inntekter i henhold til Lottery Gaming Order, gir Keno-loven at mange skyldte vinnerne i en Keno-tegning er gjenstand for en cap. Disse takene er vanlige med Polynesia.

Dermed, hvis det er uavgjort, er det mer enn 100 gitter på 1 € vinnere med 10 riktige tall for 10 nummer som er sjekket, vil vinnerne dele summen av 20 000 000 € i forhold til deres innsats.

På samme måte, hvis det er uavgjort, er det mer enn 100 1 € vinnende nett med 9 riktige tall for 9 nummer som er sjekket, vil vinnerne dele summen av 5 000 000 € i forhold til deres innsats.

Endelig kan summen av de andre premiene, inkludert jackpotten, vunnet, ikke overstige € 25.000.000 per tegning: Vinnerne vil dele dette beløpet i forhold til deres teoretiske gevinster som er angitt i prisen.

Hvordan spille Keno Winner for livet

Keno er en lignende tegning spill lotteriet organisert av de franske Games siden 1993, selv om dens opprinnelse dateres tilbake til det gamle Kinas Han-dynastiet mellom 205 og 187 BC. Det er et veldig populært spill i kasinoer fordi det gir en mye høyere fordel enn i de fleste andre spill. Det er to måter å berøre sin gevinst: på en gang, eller et år og livet, derav navnet Keno vinner for livet. Du vil prøve lykken, men vet ikke hvordan du gjør det, fortsett å lese denne artikkelen på hvordan å spille keno vinn for livet

Regler for spillet å spille Keno Winner for livet

For å spille må du først velge hvor mange tall du vil krysse. Du kan krysse fra 2 til 10 tall per rutenett (hvert rutenett består av 70 tall), men du må sjekke minst 9 eller 10 tall for levetidsvinster. Deretter bestemmer du på innsatsen, fra 1 til 10 euro per rutenett. Jo flere tall du velger og jo mer du satser, desto høyere gevinster vil være hvis disse tallene er tegnet. Kenos potensielle gevinster blir derfor bestemt på forhånd basert på hva du merket på nettet. De kan stige til 100 000 € per år for livet eller 2 millioner 9 euro; kontanter.

Derefter validerer du nettverket ditt for tegninger av ditt valg, den ene av middagstid, den ene av kvelden eller begge deler, og til 9rave; 7 påfølgende dager

Keno alternativer for livet

 • multiplikatorer: du kan velge alternativet Multiplier Single (x1, x2, x3, x4, x5 eller x10) og og mangedoble gevinsten din med antall tegnet av mye, kan du velge multiplikatoren x3 Minimum å mangedoble gevinsten din ved 3 minimum
 • Flash-system Hvis du spiller online, lar dette systemet deg velge bare antall tall du vil spille og innsatsen, og det er ved en tilfeldighet at du velger tallene for deg.

Hvordan spille Keno Winner for livet

-Du kan spille online, på nettsiden til de franske spillene. For dette må du opprette en konto og følge instruksjonene for å spille.

-Du kan også spille Keno i enhver Tobacco Press som fungerer som fransk salgssted for spillene.

Hvor å se resultatene fra Keno-vinneren for livet

Det er to tegninger av Keno om dagen, en rundt 13 timer og den andre rundt 20 timer. Du kan konsultere resultatene:

 • På siden av de franske spillene, i kategorien har "Resultat"
 • I salgsstedet hvor du kjøpte din rack
 • På TF1, klokken 14.00 for middagstid og klokka 8:40 for kvelden tegning, eller spill på video.tf1.fr
 • Ved tél9eacute, telefon 3256 eller SMS ved å sende "k1" for uavgjort i morgen og "K2" for kvelden tegning 61113. (Vær oppmerksom på at disse tallene er pålagt tunge)

Kontakt Keno Kundeservice Winner for Life

Du kan kontakte Keno Service Department enten:

 • Ved post, til kundeservice FDJ® TSA 36 707 95 905 CERGY PONTOISE Cedex 9
 • Enten ved elektronisk skjema på https://www.fdj.fr/infos/faq
 • Eller via telefon på 09 69 36 60 60 (ring ikke pålagt)

Hvis du vil lese flere artikler som ligner på Hvordan spille Keno Winner for livet, Vi anbefaler vår kategori Leker og spill.

100.000 € per år for livet (4) 2 trekker per dag

MIDI (13H) • EVENING (20 timer) (4) € 100.000 per år for livet eller € 2 millioner kontant. For en innsats på 10 € og 10 N ° sjekket (uten muligiveringsalternativet). Tilgjengelig levetid gevinst for gridene på 9 eller 10 N ° kontrolleres.

All informasjon om KENO Winner for life

Med Keno Winner for livet, lager ditt eget spill og prøv å tjene 100.000 euro i året for livet *!

Med Keno Winning for livet, kan du velg dine gevinster og sjansene dine for å vinne i henhold til:

Keno Vinneren for livet er:

€ 1.000.000 i året for livet eller € 20 millioner kontant * med multiplier-alternativet

Hvis du ikke har en konto fdj.fr, inviterer vi deg til å validere spillet ditt for å fylle registreringsskjemaet for å åpne en konto og validere spillet ditt.

Denne spillmodusen lar deg velge dine favorittnumre.

FLASH-systemet er tilgjengelig fra banneret øverst på hvert rutenett ved å klikke på "Flash" -knappen.

Gjenta ditt siste spill

Denne oppføringen gjør at du kan spille på nytt ditt siste Keno Winning-livsspill, inkludert JOKER + ® -alternativene.

Du har til 13h for tegning av middag og til 20h for tegning av kvelden for å delta i Keno Winner for livet.

En belønning vil bli gitt til deg i bytte for utbetaling av innsatsen som svarer til spillet ditt. Hold det uten å legge sammen det vil være nødvendig for betalingen av gevinstene dine.

Med den enkle multiplikatoren, Din gevinst blir automatisk multiplisert med multipliseringsnummeret som er trukket tilfeldig. Din innsats per grid multipliseres med 2.

Hvis du har de 10 vinnende tallene, tjener du 10 000 euro per år for livet (eller 200 000 euro i kontanter).

Hvis tegnet multipliseringsnummer er "x1": gevinstene dine forblir uendrede.

Hvis Multiplikator "x10" er tegnet: Du multipliserer dine gevinster med 10, og du tjener € 100.000 per år for livet (eller 2 millioner euro)!

Hvis du har de 9 vinnende tallene, tjener du 4000 euro per år for livet (eller 80.000 euro i kontanter).

Hvis multiplikatoren "x1" er tegnet: Med Multiplikator x3 Minimum, multipliserer du gevinsten med 3, og du tjener 12 000 euro per år for livet (eller 240 000 euro i kontanter)!

Keno vinneren а livet er en samsvarende spill: gevinstene er dйterminйs а forhånd og er indiquйs nyhetsbrevet tilbake.

Ved hver uavgjort trekkes 20 vinnende tall ut fra de foreslåtte 70 tallene.

Inntektene dine (unntatt multipliseralternativer) avhenger av:

- antall tall du har sjekket,

- antall riktige tall du fant blant de 20 vinnende tallene,

- og din innsats (dine gevinster er proporsjonale med din innsats).

Gevinsten i livet er tilgjengelig for gridene med 9 eller 10 numre kontrollert (9 tal funnet blant 9 cochs eller 10 numre funnet blant 10 cochs). Gevinsten i livet er ikke tilgjengelig i tilfelle medvinnere.

A. Hvis du spilte online:

Med unntak av mange tilsvarende а 10 numйros trouvйs 10 numйros cochйs og а numйros trouvйs 9 for 9 numйros cochйs hvis samlede inntekter er а йgal infйrieur eller 2000 euro, er betalingen av crйdit konto FDJ® . Dersom de totale inntekter er а supйrieur 2000 euro, er betalingen av crйdit FDJ® på din konto under rйserve prйsentation identitй på dokumentene.

Når du bekrefter din registrering, må du angi en automatisk overføringsgrense mellom 50 euro og 9,999 euro (terskel angitt som standard til 2.000 euro). Hvis du vinner en seier som overskrider denne grensen, blir det automatisk overført til bankkontoen din.

B. Hvis du spilte på salgsstedet:

Kontakt en autorisert Keno Life Winner på La Française des Jeux.

Gevinster skal betales til bærer ved presentasjon av inntekt og er unntatt fra inntektsskatt.

Du har 60 dager til å samle dine gevinster etter siste tegning der omskrivningen din deltar.

C. Spesielle bestemmelser om betaling av en vinner som er berettiget til levetidsinntekt:

Vinneren йligible а а gevinst livet er vinneren av en tilsvarende gevinst а 10 numйros trouvйs 10 numйros cochйs eller 9 numйros trouvйs for 9 numйros cochйs som har, for betaling av sine gevinster, valget mellom å betale en а livrente eller betaling når mengden av sin egen vinning, som appelй cash gevinst. Alternativet for den årlige а livrente er ikke tilgjengelig når pluralitй vinnere eller totalt batch grunn for uavgjort Keno Winner а liv nådde 74,5 millioner euro (se "caps") .

For hver trekning, en mulig kombinasjon mкme а 8, 9 eller 10 numйros kan ikke кtre jouйe mer enn 35 ganger (ved beregning av en innsats euro) for alle områder.

I samsvar med lotteri-dekretet er det totale beløpet av gevinster som skyldes vinnerne av Keno Winner for Life-tegningen, inkludert multiplikatoren, avkortet (denne hetten deles med Fransk Polynesia).

WIN LOTO og EURO MILLIONS

LOTO-systemet. Hvordan vinne på Lotto eller Euromillions? Systemet endrer sannsynlighetene for å finne de vinnende tallene!

Hvordan spille LOTO, svarene på dine spørsmål.

Her er all informasjonen til å spille LOTO.

LOTO har endret seg siden mandag 6. mars 2017

Den store forskjellen i forhold til den gamle er tilføyelsen av et lotteri med 10 vinnere av en premie på € 20.000 hver. (se nedenfor)

1 / Du kan spille enten hos distributørene som tobaksforhandler, bar tobakk, presse og andre steder generelt godt signalering

2 / Med Internett på hjemmesiden til franske spill (FDJ), eller du vil registrere og angi dine bankdetaljer i andre applikasjoner og foreta et depositum på minst € 5. De få minuttene du vil miste til disse formaliteter vil i stor grad motvirkes av brukervennligheten av nettet: 24 timer i døgnet og 7 dager i uken! På nettet kan du også satse på nettsteder som inkluderer mange lotterier fra hele verden. Spesielt Mega Millions lotteriet eller Power ball med Jackpots Faramineux når + 650 millioner $! (Derfor nytten av systemet vårt!)

Når holdes lotteriet?

Tegningene av Loto holdes hele året hver mandag, onsdag og lørdag kl 20:40 live på TV. Noen trekker er SUPER LOTO med en spesiell jackpot for et arrangement, for eksempel Super Lotto på Morsdag med en jackpot på € 10 millioner.

Alle, men å spille og spesielt for å få pengene dine, må du være stor. Ingen premie og jackpot kan bli vunnet av en mindreårig.

Hvor mye koster et rutenett (minimum for å spille)?

Minimumsprisen på en billett (et rutenett) er satt til € 2,20

Slik fyller du ut LOTO nyhetsbrevet ditt

Lotteriet, har du sannsynligvis allerede sett trekningen på TV France 2, er en tilfeldig lotteri eller du må finne de fem vinnertallene og bonusnummer for å vinne jackpotten.

Et lotto rutenett består av en serie på 49 tall fra 1 til 49 og et komplementært tall å velge mellom 1 og 10. Her er papireksemplet som du finner hos din distributør.

På dette papirgitteret må du derfor med en penn krysse 5 bokser pluss det heldige nummeret. Du kan spille 5 grid (eller 5 ganger) med denne bulletinen mot. Du kan spille 5 nett per nyhetsbrev.

For folk som ikke liker å velge nummerene deres kan du spille flash lotto. Det er programvare som velger dine tall. Det er øyeblikkelig og koster den samme prisen.

For å krydre spillet kan du legge til JOKER +. En kombinasjon på 7 N ° er tegnet av mye og tilbyr 500 000 € til den heldige!

Lotto resultater og gevinster

Lotto har en minimum jackpot på 2 millioner euro for å dele i vinnerne av første rang. Så du må sjekke de 5 vinnende tallene pluss det heldige nummeret.

Jackpotten, hvis ikke vant, legges tilbake til spill pluss 1 million for hver ekstra tegning.

Påminnelse om 3 store forskjeller med tidligere lotto

1 / Prisen gikk fra 2 € til 2,20 €

2 / Innføringen av uavgjort med 10 vinnere per uavgjort tegnet hvem som hver vil vinne € 20.000

3 / Nye rangeringer av gevinster nå med det heldige tallet som teller.

TABELL OF LOTO GAINS (Siden 6/03/2017)

5 N ° + sjanse = jackpot fra 2 millioner euro

10 heldige vinnere vinner hver € 20.000

Merk: bare resultatene som er publisert i EU-Tidende, er autentiske

For innbetalte gevinster må du være av alder, for å kunne presentere et identitetsstykke. Det er innehaveren av billetten som vet at billetten ikke må bli revet og være lesbar.

Hvordan å vinne lotto lettere

Lotto er et sjansespill. Det er viktig å overbevise deg selv om at flaks ikke er kontrollert, så det er umulig å forutsi de vinnende tallene på forhånd. Siden etableringen av det første sjansespillet har mannen alltid ønsket å vite på forhånd de riktige tallene. Det kom mange tips og triks for å "prøve" å vinne.

I dag bruker en veldig mange spillere for eksempel historien til tegningene for å prøve å finne "regler" som vil tillate å spille vinner! Så på denne kvasi mani for historien må vi vite at vi faktisk kan tegne mange regler! Hvorfor? Fordi vi har et imponerende antall resultater og bestemmer samsvarer, er merknader i mengder ganske mulig! Men fordi det er en, men har du noen gang hørt om vinnere gjennom denne metoden.

Vi kommer tilbake til utgangspunktet! Loggene gir regler for fortiden ...! Men for fremtiden tegner er det sjanse for at dikterer sine regler og ingen kjenner dem!

Hvorfor i dette tilfellet gir System 25 tilfredsstillelse til mange spillere! Faktisk setter jeg su i stand til å utvikle en enkel idé. Siden gode tall er umulig å vite da måtte vi se andre steder for en løsning!

Og ideen om systemet er å endre "sannsynlighetene for å finne" de vinnende tallene! Og ikke direkte tallene i spørsmålet! Så systemet 25 gir deg ikke de vinnende tallene, men lar deg ha svært ofte mye bedre sannsynligheter for å teste dem! Enkel idé, rett og slett! Se vårt system

Spesielt verdsatt for sin svært underholdende karakter og størrelsen på sine jackpotter, skinner keno av enkelheten i sine regler og det virtuelle fraværet av strategi for tilnærming. Keno spilles i de fleste kasinoer rundt om i verden hvor han gjør mange avicionados forretninger, kommer til å slappe av etter en lang arbeidsdag. Keno vekket interesse for deg? Hvis det er tilfelle, vil du gjerne høre at CasinoTop10 France har satt sammen en komplett artikkel om reglene som styrer dette populære spillet.

Keno i landbaserte kasinoer

Keno kan defineres som et lotterispill. Dette spillet gir stolthet til den mest absolutte sjansen. Det spilles med en papp bestående av 80 tall. Hvis du har bestemt deg for å spille Keno fra et landbasert kasino, har du to alternativer: live keno og video keno. Live Keno spilles med en maskin fra den gamle skolen der video keno spilles på en berøringsskjerm. I begge tilfeller må du sjekke tall ved hjelp av blyant (live keno) eller ved å trykke på skjermen (video keno).

På den annen side spilles online keno ved hjelp av et digitalt rutenett. Uansett hvilken variant du velger, vil reglene være de samme. Du må velge flere numre på rutenettet og sette en innsats. Online keno er et av resultatene av den teknologiske uroen som har påvirket gamblingverdenen de siste 30 årene, og lar operatører ikke annet enn å overføre sine tjenester på nettet. Heldigvis ble spillere som pleide å spille keno i landbaserte kasinoer, ikke påvirket av digitaliseringen av deres favorittspill. Faktisk har reglene generelt vært uendret.

Hvordan spiller du Keno online?

Det er lett å lære reglerne til keno takket være de detaljerte forklaringene til CasinoTop10 France. Fortsett å lese denne artikkelen for å finne ut mer i detalj.

1. Registrer deg for et online kasino som tilbyr en fristende bonus!

Å spille i et online kasino vil gi deg utallige fordeler. I tillegg til at du kan spille favorittspillene dine uten å forlate komforten av ditt hjem, vil online kasinoer tilbyr velkomstbonuser og mange kampanjer for å belønne lojaliteten til sine kunder. Hva å sette smør i spinat! Vær imidlertid oppmerksom på at du kun vil motta en velkomstbonus én gang. Så vær sikker på å velge det kasinoet som best tilfredsstiller dine forventninger før du starter registreringsprosessen. Hvis Keno er et av favorittspillene dine, vil du bli overrasket over at de fleste kasinoer på nettet inkluderer dette spillet i leketøybiblioteket. Ta en titt på vår offisielle liste over de beste kasinoene på markedet som tilbyr online keno og velg den som vil ha deg mest i øyet!

2. Velg en av de mange varianter av keno!

Når registreringsprosessen gjennomført i din online casino, velg variant av keno som best passer din spillestil. Selv om den klassiske versjonen er felles for alle plattformer på nettet, vil du ikke unngå å merke seg at Det er mange andre varianter. Her er en ikke-uttømmende antologi:

 • Keno Balloon Game
 • Sirkus Keno
 • Count Your Chicks
 • Critter Country Keno
 • Crossroads Keno
 • Brannmakt Keno
 • Golden Hits
 • Liberty Stars
 • Redneck Keno
 • Keno Super Spot
 • Thunder Power

3. Velg tallene i rutenettet!

Umiddelbart etter å ha valgt varianten av ditt valg, er det første å gjøre med å sjekke tall på ditt digitale keno-rutenett med musen. Vanligvis varierer antall tall som skal velges mellom 1 og 20 (på et rutenett på 80 tall). Stol på din intuisjon! Faktisk er det ingen måte å forutsi med sikkerhet på tallene som sannsynligvis kommer ut i uavgjort. Alt avhenger av den mest absolutt sjansen.

Etter å ha valgt tallene dine, er det på tide å sette budene dine. Vanligvis må du sette den samme innsatsen på alle tall. Hvis du for eksempel har sjekket 10 tall og lagt inn en innsats på € 10 på hver runde, betyr dette at du må satse € 50 hvis du velger et flere spill ('Spill 5'). Når innsatsen din er plassert og "Play" -knappen er trykket, er det ingen måte å reversere beslutningen din. Du vil ikke kunne endre tallene dine.

Nå som ingenting kan hindre fremdriften av spillet, plassere i uavgjort! Dette gjøres ved hjelp av en tilfeldig talgenerator. Tegn tall og tilhørende utbetalinger vil bli vist på skjermen.

Hvis flaks har smilte på deg og du har klart å tjene penger, er det på tide å gå til kassereren. Husk imidlertid at du må møte kasinoets innsatskrav før du tar uttak. Når denne formaliteten er fullført, vil du få muligheten til å tjene dine gevinster gjennom en uttaksløsning. Ta en titt på våre Ofte stilte spørsmål om kravene til å få mer informasjon om problemet.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

75 + = 78

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map