Hvor mange poker kort

Hver runde av spill, får spillere to skjulte kort. Det er fra disse to kortene som avhenger av stabelen av chips. Faktisk bestemmer de alt for deg ved åpningen av auksjonen, og de er også den viktigste hemmeligheten for å bevare hele hånden. Selvfølgelig kan du vinne med omtrent hvilken som helst hånd i starten, men ikke alle kombinasjoner av disse to kortene kan spilles. Dette er hva vi vil se i vår andre leksjon.

Du må mestre dine pokerhender før du leser denne leksjonen.

Du kjenner sannsynligvis teorien om sannsynligheter. Denne matematiske modellen beskriver en prosess der det finnes et tilfeldig element. Bunnlinjen er at enhver tegning, basert på antall mulige utgangsverdier, er tilfeldig, underlagt visse lover. For eksempel, ved å kaste en mynt, kan vi ikke forutsi nøyaktig hva som skal falle, mynt eller ansikt. Men i det lange løp kan vi si at mynten vil falle like mange ganger på stakk og ansikt.

En god starthånd

Den samme situasjonen observeres med forskjellige kortdragninger. Du kan beregne på forhånd hvilke typer hender som vinner, og mot hvem du skal spille den. I tillegg kan du beregne hvor mange ganger du vil vinne med en starthånd, interessen er å vite sannsynligheten for å finne en vinnende hånd. Denne verdien er uttrykt som en prosentandel og representerer et omtrentlig antall gevinster for hundre hender. Vel, noen har allerede tatt en kalkulator, og nå en god nyhet fordi "Alt har allerede blitt regnet for deg." Analytiker David Sklansky berømte pokerspiller som gjorde en god jobb med å beregne sannsynligheter på alle mulig kort-ut og rapportert dem til pokerbordet ved å indikere en verdi av en kombinasjon av to kort. I diagrammet deler han alle kombinasjoner i åtte grupper. Den første gruppen inneholder de kraftigste kortene, den åttende svakeste gruppen.

1) Den første gruppen består av fem starthender, som er AA, KK, QQ, JJ, AKs (Bokstavet s etter kombinasjonen betyr at kortene har samme farge).

Disse hendene betraktes som "monsterhender". Med disse kortene prøver spillerne vanligvis å satse så mye som mulig før floppen for å øke potten og aggressivt angripe kampen mot alle spillere med svakere kort som de kan bygge en vinnerkombinasjon i tilfelle av et godt trekk på floppen.

Den andre gruppen inneholder også fem hender: TT, AQs, AJs, KQs, AK (bokstaven "T" er betegnet 10). Disse hendene er også ganske sterke, og med det anbefales auksjonen, men vær forsiktig hvis manøvreringen øker, blir farlig.

Neste er den tredje gruppen, som inneholder kortene med gjennomsnittlig styrke: 99, JTs, QJs, KJs, ATs, AQ. Å spille disse kortene bør være ganske lønnsomme. Hvis noen reiser deg, bør du vurdere å sove, spesielt hvis du ikke er i rushet.

Den fjerde gruppen inkluderer T9s, KQ, 88, QTs, 98s, J9s, AJ, KTs

Den femte - 77, 87s, Q9s, T8s, KJ, QJ, JT, 76s, 97s, Aks, 65s (bokstaven "x" betyr et kort).

Disse gruppene tilhører de såkalte grensehendene.

Er ved siden av tre grupper som inneholder de svakeste kortene:

6) 66, AT, 55, 86s, KT, QT, 54s, K9s, J8s, 75s

7) 44, J9, 64s, T9, 53s, 33, 98, 43s, 22, Kxs, 17s, Q8s

8) 87, A9, Q9, 76.42s, 32s, 96s, 85s, J8, J7s, 65, 54, 74s, K9, T8

Alle startkombinasjoner som ikke er beskrevet ovenfor betraktes som svakere enn hendene til den åttende gruppen.

For å finne ut hvor heldig hendene er i prosent, kan du dra nytte av pokerkalkulatorer eller spesielle bord. Merk at for å beregne sannsynligheten for å vinne en hånd, er det nødvendig å ta hensyn til antall motstandere, jo mer du har, jo mindre har du sjanse til å vinne. Omvendt, når det er færre spillere, øker sannsynligheten for å vinne.

Så nå som du vet alle de gode og dårlige startkombinasjonene, og med flertallet av dem, er det bedre å brette før floppen. Dette kan imidlertid føre til noen problemer. Tenk deg at du styres av sunn fornuft og kaster 2 og 7 før floppen. Neste på bordet på floppen ser du 7 7 2. Selvfølgelig vil du bli sint for å kaste en "lønnsom" hånd. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du spiller hver søppelhånd som syv og to, vil du uunngåelig ha en 99% sjanse for å miste. Denne hånden er ikke lønnsom, og gevinsten med en slik hånd er en sjelden hendelse, som man ikke må telle.

Nå som du har lært at ikke alle startkort er verdt å spille, la oss diskutere hva vi bør være forsiktige med når du allerede er i potten, og floppen vises på skjermen. Faktum er at når du begynner å spille med sterke hender, kan du ikke vinne hver gang. Selv med et par esser er det en sannsynlighet for tap, og som du vet, jo flere motstandere er der, desto større sannsynlighet er det. Kortene dine er stengt, uansett hvor sterke de er, de er verdiløse hvis spillet er mot deg.

Så når de første tre kortene på brettet vises på bordet, er jobben din å forstå om du er foran eller bak motstanderne dine og ta passende tiltak. For å analysere situasjonen trenger du det til å evaluere hånden din, og kombinasjonene som kan bygges med floppen, dine motstandere.

For eksempel : Merk kortene i samme farge på floppen. Hvis det er to, er det ganske mulig at en av partnene dine trekker fargen. Når tre kort av samme farge kler floppen, er sannsynligheten mye høyere. Se også i starten før floppen det ikke er forventet at du har en straight flush. For eksempel mangler du et kort med farge for å gjøre spillet ditt, denne situasjonen kalles "draw" Dette er ikke så dårlig posisjon, da sjansen for å tegne et kort av denne fargen er stort nok. outs vil hjelpe deg med å vinne en kombinasjon, men beregningen av sannsynligheter vil bli diskutert i den fjerde leksjonen.

Du må sjekke hvert kort på floppen for deg selv, men også dine motstandere. De fleste spillere gjenkjenner det på floppen, det er veldig vanskelig å se faren som kommer. Når det gjelder kortene dine, må du alltid kontrollere alle muligheter.

Ufullstendige femtedeler to typer:

1) To tegne muligheter - du har fire kort i rekkefølge. For å gjøre hånden din må du tegne enten et kart øverst eller et kart nederst. For eksempel, hvis du har x 9 10 J Q x, du må få en konge eller en åtte. Og det er et annet kort som utfyller hånden din.

2) Bare en uavgjort mulighet, du savner et "internt" kort inne i en kombinasjon, trekk dette kortet er mye vanskeligere fordi sannsynlighetene er redusert. Tenk deg at du 9 10 x Q K. For å fullføre denne kombinasjonen trenger du en betjent, og i et kortspill er det bare fire. Dermed er "hullet i denne oppfølgeren usannsynlig å bli fylt.

Det er også verdt å ta hensyn til dette faktum, har du et par med floppen. For eksempel, med det høyeste kortet på floppen, det såkalte "toppparet", det mest populære eller et gjennomsnittlig par, henholdsvis mindre tungvint, som du kanskje vet, er tilfeldighetene for å bli konfrontert med denne saken veldig sterk.

Forresten, hvis du holder et par i hånd, og det er høyere enn floppens tre kort, er det det perfekte paret.

Hvis du har en god kombinasjon for hånden, bør du ikke glemme at en av dine motstandere kan være i samme hånd. I dette tilfellet vil analysen av din hånd løse eventuelle problemer med kicker. Så må du først vurdere styrken til kickeren din, for ikke å bli fanget.

Så diskutert vi hovedpoengene i spillet på kortene. Analysér alltid styrken på din hånd og prøv å gjette kombinasjonen av motstandere. Hvis du tror at det å være en vinner på dine motstandere er usannsynlig, er det best å ikke fortsette kampen og kaste seg. Omvendt, hvis du føler strøm, øker innsatsene for å heve potten, som sannsynligvis kommer tilbake til deg på slutten av hånden.

Ett siste tips: Ikke spill en svak hånd før floppen, tenk på hva motstanderne dine vil gjøre med søppelhanden, fortsett selektivt for valg av hender, så prosentandelen av seier vil alltid være oppe.

Fordelingen av pokerkort

Hvem distribuerer kortene? I hvilken rekkefølge? Hvis dette øyeblikket er automatisk når du spiller online, her er hvordan du går videre hjemme.

Kortene deles enten av en forhandler (som ikke spiller) eller av en spiller (for et hjemspill, for eksempel). Denne personen heter forhandler.

 • Pass på at du har femtiotre kort. Når pakken er ny, sprer forhandleren spillet neste to eller fire buer for å sjekke og har sjekket av spillernes nåværende at det ikke er mangel på kort.

 • Knappen, hvit eller svart puck som noen ganger er skrevet "donor", eller "forhandler", materialiserer giveren. Det er viktig i spillene med forhandler og valgfritt hvis det er spillerne som distribuerer. For ikke å miste tråden, anbefales det å bruke en. Enhver "stor" gjenstand kan gjøre trikset. Knappen beveger en firkant med klokken etter hvert slag.

I poker, spillet er blandet mellom skudd.

Spillblandingsmetodene er mange. For å garantere en tilstrekkelig blanding, vil forhandleren kombinere flere helt forskjellige. Det begynner med "salat", utført ved å spre kortene med forsiden ned, som på bildet nedenfor. Deretter slår han pakken til den amerikanske, i "riffle-shuffle". Pakken er kuttet i halvparten, og de to halvdelene er strippet, kortene blir viklet inn ved å falle av tyngdekraften. Til slutt slutter forhandleren ved å kutte spillet flere ganger på rad.

Før du distribuerer kortene, plasserer forhandleren a "skjærekort", Objektet vanligvis plast, under pakken, slik at ingen kart er synlig.

I noen kretser eller kasinoer brukes en mikser. Mens et skudd blir spilt, blander han en andre pakke. Blandere av god kvalitet er dyre, men stille og raske.

Forhandleren distribuerer kortene en etter en i en retning med urviseren. Den begynner med spilleren til venstre for knappen, deretter fortsetter med klokken.

Alltid for å garantere størst mulig integritet, brenner han et kort før han avslører floppen, før han avslører svingen og før avdekking av elven. Det brenner ikke før du distribuerer kortene til spillerne.

De forskjellige kombinasjonene av pokerkort

Å kjenne pokerhender er et av de grunnleggende trinnene for å lære å spille poker. Hendene er de forskjellige kombinasjonene av kort som du kan hevde å vinne. En hånd består av maksimalt 5 kort valgt fra kombinasjonen av dine 2 lukkede kort og 5 åpne kort plassert på bordet.

I stigende rekkefølge av verdi, her er de forskjellige mulige kombinasjonene:

Det er den svakeste pokerhånden, bestående av to kort av samme verdi, uansett farge.

To par separate kort.

Det er en hånd som består av tre kort av samme verdi.

5 kort hvis verdier følger hverandre, uavhengig av farge.

5 kort av samme farge (spader, diamanter, klubber eller hjerter, ikke rød eller svart), men hvis verdier ikke følger hverandre.

Den fulle er en pokerhånd bestående av et par og et sett.

4 kort av samme verdi, begynner det å være veldig tungt å vinne skuddet.

5 kort av samme farge og hvis verdier følger hverandre, men hvis høyeste kort er ikke essen.

Dette er en straight flush hvis sterkeste kort er essen. Dette er den ultimate kombinasjonen av kort, den vi ønsker å ha oftere, og at vi ikke må ødelegge ved å skremme motstanderne hans.

For å spille poker er det viktig å kjenne disse kombinasjonene av kort, så vel som deres rekkefølge : Hvis det er vanskelig å huske for øyeblikket, er ideen å holde dem til stede ved datamaskinen (husk å bokmerke denne siden med en liten Ctrl + D), eller skriv dem ut på papir.

De beste rommene for å spille poker online.

 • For Windows, iPhone, iPad eller Android. Skriv inn kampanjekode / fordel MAXBTCL ved registrering og delta i våre private turneringer hver mandag.

 • Rommet vi anbefaler hvis du vil spille på Mac. En sikker verdi.

 • En historisk operatør i Frankrike som har skapt et reelt globalt tilbud parallelt med sitt hestetilbud.

 • Et diskret alternativ, men veldig interessant hvis du allerede har kontoer hos operatørene ovenfor.

  Poker outs: hvorfor teller du for mye

  Å telle sine outs på poker er hvor mange kort som kan vinne skuddet. Overestimere nummeret deres er den vanligste feilen ved å beregne sine sjanser til å vinne. Det er ingen mirakelmetode å telle dem med sikkerhet, men prinsippene og eksemplene nedenfor lar deg raskt komme nær den nøyaktige tellingen.

  Når du teller dine outs, vil du vite det hvor mange kort vil du vinne gitt din hånd og floppen. Selvfølgelig forutsetter dette å vite av hjertet:

  I teorien er beregningen enkel: Ifølge hånden din og floppen ser du raskt om du kan forvente et sett, en flush eller en farge. Derfra, bare telle antall kort som kan få deg til å få den beste hånden.

  eksempel : du har [iAp] [iDc]. Floppen er: [iJc] [i10c] [i4c].

  Du kan da regne med:

  • 4 konger for femte
  • 3 ess for toppparet
  • 9 kjerner [iAc] [iRc] [i9c] [i8c] [i7c] [i6c] [i5c] [i3c] [i2c] for farge

  Advarsel: pass opp for ikke å telle dine outs! Siden du ikke teller 2 ganger [iRc] og [iAc], har du totalt 14 outs, og ikke 16 som du kanskje raskt tror.

  Dette er kort som i teorien kan vinne deg, men i praksis vil favorisere flere spillere enn deg selv. To elementer må tas i betraktning for å oppdage dem:

  • antall motstandere i skuddet: jo mer blir det, desto mindre sannsynlig vil du ha et slikt nøyaktig kart som vil gjøre at du for eksempel berører den beste fargen
  • motstridende spillestil : Vendt mot en stram spiller, teller outs som ess og konger er ikke anbefalt

  Nok til å si at denne delen av refleksjon er fraværende fra å beregne pokersoftware: selv om disse verktøyene kan hjelpe deg, vil det til slutt være dine spillerkompetanser som vil gjøre forskjellen. Og hvis du vil ta en uavgjort hvor du ville ha hatt oddsen, er det ikke en stor feil, følg uten å ha det og risikoen at alle chipsene dine er brutto.

  Case # 1: falske outs for en farge

  Du har [iDca] [i8t] foran 3 motstandere, og floppen er: [i9t] [i7t] [i6t]. Du kan lovlig forvente en straight draw i begge ender (8 outs: hver 10 og 5). Imidlertid er det mulig å tegne motstanderne, så du kan være forsiktig så du ikke teller dine outs som farges (dvs. [i10t] og [i5t]: du har bare 6 outs).

  Dette gjøres best fordi ikke bare vil du kunne miste en stor pott hvis du treffer en rett når motstanderen berører fargen, men du vil også ha det vanskelig å verdsette din rett med åpenbar farge.

  Videre, mot 3 motstandere, er det en sjanse for at en av dem får sin farge med a topp kicker til [i8t]. Mer generelt, hvis du har et lite trekk og det er mye med flere betalere på floppen, må du være oppmerksom på at en motstander kan ha en bedre hånd enn din. I dette tilfellet er du enten forsiktig hvis du berører fargen, eller du bestemmer deg for å gå til sengs hvis svingen ikke er gunstig for deg.

  Sak 2: det villedende paret

  En annen vanlig feil er å regne ut som visse kort som kan gi deg et dobbeltpar.

  For eksempel har du [iAt] [i9ca] på et brett [iRp] [i9p] [i2c], mot en tett motstander som har hevet deg preflop og har fortsatt å flop. Hvis du teller essene i tillegg til 9-årene dine som outs, vil dette forklare det faktum at motstanderen din kan holde [iAc] [iRt] sett sitt bilde og konfigurasjonen av skuddet.

  Et annet eksempel: på en flop [i8t] [i9ca] [i10c], har du [i9c] [i7p]. Hvis du forventer at du spiller 9s og 7s for dobbeltparet, 6s og valets for de rette, 12 outs totalt, gjør du en stor feil ved å gi hånden din mye styrke:

  • Hvis du treffer dobbeltparet, åpner det en femtedel for motstanderen som kan ha en [i6p] eller [iJt]
  • Hvis du berører din høye rett med en betjent, åpner den en femte høyere enn den som holder en dame.

  Legg til at en [iDca] [iJp] er en hånd verdsatt av mange spillere, og hvis noen motstander har det, risikerer du å miste stor ved å ha trodd den femte.

 • Det ville være mer forsiktig å telle bare de 6 som gir deg den lille rette og 9 for din tur som potensielle outs (eller 6 outs).

  2 typer outs poker skal elimineres for enhver pris :

  Når det gjelder den andre, er det fordi vi vanligvis målretter mediumkombinasjoner: det høye paret, settet, fargen, resultatet. For de andre (Square, Full, Straight Flush) er det så sjelden å berøre dem som de blir ignorert til vi holder dem (med en tilfredshet som vi prøver å gjemme på alle måter) . Disse topphendene er likevel noen ganger gjenstand for strategier lenger oppstrøms, typisk preflop ved å følge maksimalt slag med middels hender (f.eks. [I4p] [i4c]) uten for store kapitaltegn.

  (antall kort for å slå kombinasjonen 1 + nummerkombinasjonskort 2 + nummerkombinasjonskort 3) - (kort vanlig for disse kombinasjonene + falske outs) / (totalt antall kort som kan falle)

  Du har [iAt] [i8ca] og svingen er [i5p] [i8t] [iDc] [i8p]. Her har du allerede en vakker hånd. Du kan selvfølgelig håpe på å forbedre det, spesielt hvis motstanderen som satser har sannsynligvis selv et par som han håper å konvertere til full. Når det er sagt, ville du nødvendigvis ha en bedre fulle ved å berøre de resterende 3 essene, som gir deg 3 outs. Du kan også bli enda bedre: en firkant ved å berøre [i8c]. Men sjansene for å få det på elva er så lave at det er best å ikke telle det.

  Så er det analysen av situasjonen som vil gripe inn i din beslutning.

  • Hvis den motsatte spilleren er stram, hindrer ingenting ham fra å ha [iAc] [iAca], spesielt hvis han reiser deg. Men da vil det bare ha [iAp] for et fullt hus eller et bedre sett enn deg, siden du allerede har [iAt]. Han kan også vente på en 8, men han vet ikke at du allerede har en i hånden: at han berører den som er igjen, er så usannsynlig for ham som for deg, og likevel ville det være gunstigere for deg enn han. (torget ditt ville være verdt mer enn hans fulle hus).
  • Hvis han har [iRc] [iRt], eller enda noen andre par større enn 8, vil han bare ha 2 outs for en full + den usannsynlige [i8c]

  Analysen av situasjonen viser deg, og du har flere sjanser til å vinne slaget det ved å fjerne dine usannsynlige outs og falske outs: 3-2 mot deg for det. Vet at fra hans synspunkt, kan han tro at han er mer uvitende som din hånd, han vil ikke nøle med å følge deg, satse eller høyne, spesielt med et par i ess eller konger. Du vil kunne få mye chips.

  Hvor mange kort å spille Texas Hold'Em poker?

  Har du spilt eller planlegger du å spille?

  Hvis du mener at din immaterielle rett har blitt krenket og ønsker å sende inn en klage, vennligst se vår Copyright / IP Policy

  Hvis du mener at din immaterielle rett har blitt krenket og ønsker å sende inn en klage, vennligst se vår Copyright / IP Policy

  Hvis du mener at din immaterielle rett har blitt krenket og ønsker å sende inn en klage, vennligst se vår Copyright / IP Policy

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  + 28 = 37

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map