Gratis uno spill

Alle gratis spill å laste ned er til stede her fordi de er beste spill gratis tilgjengelig.

Vi streber etter å tilby deg de beste gratis spillene, hvis noen gratis spill av høy kvalitet skal tilbys på nettstedet vårt, og de er ikke der, takk gjerne for oss tilbud.

Velkommen til spillet Gratis spill på Tel9acute; last. Her kan du laste ned gratis spill (freeware type, så ingenting å betale når det gratis spillet er installert!).

På denne siden tilbyr vi deg gratis Uno Card Game å laste ned (klikk på bildet for tel9eacute; last dette spillet).

UNO-kort er et kortspill originally created9acute; av Matel og hvem det er devellop9eacute; rundt om i verden (spesielt i skoler, videregående skoler.). Det endelige målet er å ikke lenger ha kort å vinne.

Unmissable and mythical game, Uno lover deg timevis med moro med vennene dine eller solo. Uno-spill selvfølgelig, hold de klassiske reglene og la deg prøve taktikk for å vinne spill hver gang. Uno! mer om våre 14 Uno Games

Hvis du elsker Uno og du spiller spill med vennene dine, vil du elske å kunne fortsette dette på nettet og gratis med våre Uno-spill. Spillene her spenner fra klassikeren til de forskjellige variasjonene i dette mytiske spillet. Match farger og / eller tall for å bruke alle kortene dine før andre. Ikke glem å sette en talte i dine motstanders hjul for øyeblikket for å ha enda flere sjanser til å vinne! "Redusere

På denne siden av nettstedet GAME info, oppdage 14 beste gratis uno spill og nye 2018 uno spill. Disse spillene fra uno rubric har en gjennomsnittlig rating på 18/20 tildelt av 127406 spillere.

Utvalg av de beste gratis spillene 2016

Great! På denne siden vil spillerne kunne ha det gøy med gratis uno kortspill, en av de beste gratis brettspillene.

  • Det mest kjente kortspillet for hele familien.
  • Målet med spillet er å kvitte seg med kortene du har på hånden så raskt som mulig.

To vinduer av spill instruksjoner åpne. Du kan sende dem og få tilgang til spillet ved å klikke på vinduet.

Et spill på 3 spillere starter. Et kort blir utdelt til hver spiller, spilleren som har det sterkeste kortet starter spillet.

7 kort distribueres til deg.

I sin tur kan du bare spille hvis du har et kort som er enten samme farge eller samme nummer som toppkortet til stubben eller hvis du har et spesielt kort: 4-fargekort eller kort +4.

Hvis du ikke har noen kort å spille, må du tegne en i trekkhunken. Du kan da spille det umiddelbart hvis det matcher spillet.

De forskjellige spesielle kortene:

  • - Kort +2 : Den neste spilleren må tegne 2 ekstra kort og passere hans tur.
  • - Kort +4 Følgende spiller trekker 4 ekstra kort og passerer hans tur. Spilleren som deponerte dette kortet må velge en farge for å fortsette spillet.
  • - Inversion kort : Ved å sette inn dette kortet er meningen med spillet omvendt umiddelbart
  • - Forbudt kort : Den neste spilleren må passere sin tur
  • - Farge joker kort : Spilleren som slipper den må velge en farge på spill. Ideell for å endre fargen på spillkort.

På slutten av spillet, klikk på resultatvinduet for å starte et nytt spill.

Domenet ditt for å spille gratis spill online

Finn Flash-versjonen av Uno! Målet er å ikke lenger ha et kort å vinne. For dette plasseres i henhold til haugen i midten, et av kortene du har i hånden. For eksempel, hvis det midtre kortet er gul, legg det i en gul. Hvis midtkortet er en 8, legg en 8 av hvilken som helst farge. Når du bare har ett kort igjen, klikk på UNO, ellers får du noen kort og det tar deg bort fra seieren. Bruk musen til å spille dette spillet.

yanis52 skrev på 19-07-2017 klokka 15:02

olivia76120 skrev på 04-06-2017 klokka 16:44

guss88 skrev på 2016-02-22 kl. 23:14

Darsalox skrev på 07-01-2016 klokka 18:01

Darsalox skrev på 07-01-2016 klokka 18:01

syrin skrev på 12-06-2014 kl 19:05

jeje2005 skrev på 05-12-2013 kl 19:27

jeje2005 skrev på 05-12-2013 kl 19:25

aslansanoev2001 skrev på 13-11-2013 klokka 12:59

nadine skrev på 09-11-2013 kl 21:43

Gratis online spill å laste ned: UNO kortspill for å laste ned gratis.

Webportal

Gratis online spill

Adsl Gratis

Søk god pris

Promo kode søk

Tel9acute gratis nedlasting

Fransk søkemotor

Tjen gaver

Gratis bilder og videoer

France Directory

Gratis meta

Søk på nettstedet

Ref9acute gratis møte

tilkoblinger

Gratis spill å laste ned: UNO Card Game (mattel)

uno:

Gratis UNO kortspillet (og faktisk gratis som det er et freeware spill som vi tilbyr å laste ned gratis) er blant de beste gratis spillene.

Kortspillet solgt av mattel siden 1971 kalt UNO er ​​et ekstremt kjent spill. Prinsippet er enkelt siden spilleren som blir kvitt alle disse kortene vil vinne. Det er uten å vite fellekortene som gjør FN et uerstattelig spill. Hvis du er en av de få som ikke vet om UNO-spillet, vil du kunne dra nytte av dette og laste ned gratis UNO-kortspillet på vår side. men ingenting slår kortversjonen som selges overalt, og det seriøst animerer familiemøter eller venner!

De beste gratis spillene (freeware spill) å laste ned på Her er testet av teamet vårt: Den virkelige effektiviteten av freeware, kompatibilitet med Windows XP & Windows Vista minst, brukervennlighet, tilstedeværelse av en fransk oversettelse blant andre. Den totale gratis er selvfølgelig verifisert, noe som gjør at vi kan tilby deg de beste gratis spillene å laste ned gratis.

Spill på Tel9eacute gratis nedlasting her: Game UNO (kortspill).

Velkommen til Search-delen av "Gratis spill til tel9acute; " som lar deg laste ned gratis og ubegrenset de beste gratis spillene (freewares) Fransktalende Windows XP eller Vista i henhold til våre kriterier og våre tester. Vi har testet disse Freewares gratis spillene for å tilby deg bare de beste (og de virkelig gratis) i nedlasting: her er det beste UNO kortspill Gratis å laste ned på Søk her.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

36 − 28 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map