Gratis spill Beste

Spill de beste gratis online spillene for øyeblikket.

Nyt et utvalg av de beste War, Strategy, Management, Action og RPG spill.

Multiplayer venter på deg!

Verden av tanker er en massivt multiplayer gratis online samarbeidspill, dedikert til pansrede enheter i første halvdel av det 20. århundre, som bringer sammen mer 110 millioner spillere rundt om i verden. Bygg ditt eget arsenal på mer enn 400 pansrede, endre og forbedre dem, og ri med teamet ditt for å dominere mer enn 40 krigs soner i episke deler i 15 mot 15.

 • Lagspill i 15 mot 15.
 • Mer enn 400 kjøretøy med oppgraderinger, kamuflasje, flagg og mer.
 • 5 typer kjøretøy med ren spillestil: lys, mellomliggende, tung, destroyers og SPG.
 • Tanker av 8 nasjoner: Tyskland, Frankrike, Sovjetunionen, USA, Storbritannia, Japan, Kina, Tsjekkoslovakia.
 • Mer enn 40 slagmarker med imponerende prestasjoner.

Verden av krigsskip er en massivt multiplayer gratis online spill som nedsetter spillerne i intensiteten av marinebatteriene i første halvdel av det 20. århundre. Ta kontroll over et historisk krigsskip blant mer enn 100 skip og kjempe for seier i 12 til 12 kamper. Velg mellom 4 forskjellige klasser, alle fleksible for å tilpasse seg hver kamp.

Serveren oppstod en intern feil eller feilkonfigurasjon og kunne ikke fullføre forespørselen din.

Ta kontakt med serveradministratoren på [email protected] for å informere dem om denne gangen og handlingene du har utført like før denne feilen.

Mer informasjon om denne feilen kan være tilgjengelig i serverfeilloggen.

Mahjong Classic er et veldig populært morsomt spill i Chi.

 • Kortspill for to eller flere spillere. Å vinne deg.

 • Spill spilt med to spillere. Biljard på h.

 • Kortspill spilt av 4 personer i et lag.

 • Målet med spillet er å kvitte seg med alle.

 • Et strategispill som lar deg e.

 • Strategispill for en spiller. Det er mer.

  Spiele & tester verschiedene Spiele

  Registrar Dich über unserer Seite bei Free2Play Onlinespill, tests die Spiele und schreibe einen Bericht über Sie

  Wir Stellen Dir einfache Ingame-Aufgaben - für das dieser Erledigen schreiben und eines Berichts über das Spiel jeweilige erhältst Fra virtuell unsere wahrung - Bananen!

  Tausche Bananen gegen coole Preise aus: Spiele und Gutscheine, CS: GO Skins, Steam Lommebok, Amazon, Paysafecard und vieles mehr!

  Es wurden bis jetzt Gewinne ausgeteilt im Wert von:

  Slike du nach einem Portal om neue Freunde zu treffen om mit Ihnen die Leidenschaft für Online-Spiele zu teilen? Dann bist fra i går genau richtig!

  Für die verdienten Bananen bekommt man wervolle Preise .. også, spielen und gewinnen!

  Unser Portal er en av de mest prestisjefylte. Erledige Aufgaben und kostenlos erhalte Spielschlüssel, prepaids, Spielwährungen, Maskinvare, CS: GO-Skins und vieles mehr! Følg Facebook og vær sikker på at du er glad for å gi opp! Brauchst nicht mehr suchen - Bananatic Jeg er den beste online-spielportalen.

  Erledige Aufgaben und erhalte Preise wie: Spielschlüssel und Geschenkkarten

  Game Hardware

  CSGO-Skins und mehr

  Spill, vitser og mer

  GoodGame har en annen strålende multiplayer-strategi for oss. Denne gangen er det oppfølgeren til spillet Zynga Empires & Allierte. Din oppgave er å bygge ditt eget slott, skape en kraftig hær og kjempe mot andre spillere i verden. Bruk musen til å spille dette spillet. Følg spill instruksjonene for å lære alt.

  Dette spillet er helt raskt og vakkert. Din oppgave er å unngå å bli knust ved å flytte vegger. Alt du trenger å gjøre er å veilede kjæresten din med musen til hvor du vil være trygg. Hvor lenge kan du overleve?

  Dette multiplayer pokerspillet kombinerer alle de beste funksjonene i Texas Hold'em poker. Du kan også lage tilpassede avatarer med en frisk og moderne stil. Økningen, meningen, kalles, folder, bløffer - bruk alt du kan for å motta noen penger. Opprett en konto for å kunne fortsette spillet senere og lagre poengsummen din.

  Det er veldig morsomt. En dag setter en dukke en dritt i kaffekoppen. Du er så sint at du har bestemt deg for å trene munnen din for å bli den beste spitteren i verden. Spytt i hagen din. Spill mange minispill og samle sokker på rommet ditt. Bruk musen.

  Det beste alternativet for å markedsføre nettstedet ditt

  Din oppgave er å koble de forskjellige grønne figurene med den grønne plattformen. For å gjøre dette har du flere små, men tunge baller til din disposisjon. Klikk på den for å prøve å flytte andre objekter for å nå målet ditt.

  Far er tilbake. Denne gangen har du alt å forberede på pasta. Ta ordre og gå til bakestasjonen, hvor du må koke pastaen og servere med deilige sausen og mye mer. Glade kunder vil gi gode tips.

  Velg din side og angrep den andre. Din oppgave er å bruke raketter, kanonkuler, sprengstoff, granater og mange flere prosjektiler for å ødelegge alle fiendtlige soldater og artilleri. Bruk musen til å sikte, juster kraften til skudd og brann.

  Live Puzzle 2 Christmas Edition

  Dette er interessant julepuslespill. Din oppgave er å gjenopprette det bevegelige bildet (animasjon) som det var før. Plasser alle boksene i de riktige posisjonene. De riktig kombinerte firkantene kobles automatisk til. Bruk musen.

  Målet ditt med dette mekaniske spillet er å sørge for at alt utstyret spinner. Først vil det være veldig enkelt, men senere vil du se at du ikke kan løse problemet første gang. Bruk musen til å koble til gir av samme farge.

  Dette spillet vil sjekke din kunnskap om land, deres navn, hovedsteder og flagg i verden. Test deg selv i dette flotte spillet. Det er en god test når du forbereder deg på en geografioppgave.

  I denne oppgraderte versjonen av det gode gamle Electricman-spillet, som før, må du kjempe mot andre gutter for å passere nivået. Det er mange kampfunksjoner i dette spillet. Bruk piltastene til å flytte. Bruk A S D for normale angrep. Bruk Q W E for treg angrep.

  Hva kan du gjøre i disse spillene? Selvfølgelig er oppgaven din å score flere mål enn motstanderen din. Dette er et uvanlig hockey spill, fordi du kan bruke hodet til å slå pucken. Bruk pilene til å styre spilleren din. Trykk på plass for å rotere og trykk pucken.

  Utlendingene prøver å erobre byen din. Ditt oppdrag er (for det første) å overleve og stoppe disse grønne bastardene. Mange forskjellige funksjoner og kontroller vil gi deg en god følelse når du spiller dette spillet. Sjekk alle kontrollene på den første skjermen av spillet.

  Det er jul og Jerry har et bestemt ønske - han ønsker å få et kyss fra en vakker jente, hans nabo heter Jasmine. Gjør alt for å oppnå dette målet. Samle forskjellige elementer og bruk dem til å komme nærmere Jasmine. Bruk musen.

  Dette spillet vil minne deg om flere gamle skolespill med vertikal rulling og skyting (som space shooter-spill). Velg dine soldater og gå videre. Drep alle fiender og samle stjerner og mynter. I mellomtiden må du bare bruke musen til å kontrollere teamet ditt.

  En annen versjon av det berømte spillet tjene til å dø. Denne gangen, som vanlig, vil du kunne bruke forskjellige nye, kule forbedringer for å knuse de dumme zombiene enda vanskeligere. Oppgrader kjøretøyet ditt og tjen penger for å drepe zombier. Bruk pilene til å kontrollere bilen din.

  Det beste alternativet for å markedsføre nettstedet ditt

  Åh, ærlig, jeg er lei av disse aper. Men hva kan vi gjøre hvis de fortsatt trenger hjelpen din? Bruk heiser for å hjelpe dem med å finne tapt leker for sine barn. Bruk musen til å peke og klikk på objekter.

  Som vanlig, i spill med ordet "Zombie9quot; I tittelen må du drepe mange zombier. Du må også vandre gjennom en mystisk planet og søke etter drivstoff til skipet ditt. Bruk W A S D for å flytte og musen til å sikte og skyte. Trykk på E for å handle.

  Home Sheep Home 2 Tapt i rommet

  Denne gangen er din oppgave å hjelpe de tre vakre sauene å navigere gjennom en romstasjon. Kontroller 3 dyr av forskjellige størrelser for å komme gjennom ulike situasjoner og nå utgangspunktet. Bruk pilene til å flytte. Bruk 1-3 tall for å bytte mellom dem.

  Et annet spill med zombier :) Denne er et forsvarsspill, men ikke vanlig. I dette spillet må du beskytte huset ditt i forskjellige etasjer, det betyr at du må bytte etasjer og drepe dem alle. Følg opplæringen for å lære alle kommandoene. Bruk musen til å plassere skytespilleren din. Trykk på S og flytt markøren for å endre gulv.

  Favoritt topper i denne uken

  Bruk skateboardet til å utføre ekstravagante stunts i luften. krysse den U-formede rampen mens du sikkerhetskopierer og føles som en ekte skater. Leve publikum til maksimal lykke og passere nivået. Bruk piltastene i kombinasjon med X- og C-tastene til å utføre stunts.

  I dette vakre spillet må du mate søte små skapninger som står på sidene av lekeplassen. Din oppgave er å koble alle runde former og føre til munnene sine. Noen av dem kan bevege seg langs brettet,

  Bubble Struggle 2 er preget av fargerike bakgrunner som er forskjellige for hvert nivå og en enkel, elskelig spilldesign. Formålet med spillet er å ødelegge farlige luftbobler, dette hopper rundt på skjermen, slår dem i mindre komponenter og ødelegger dem til slutt. Bevegelsen rundt med piltastene og plassen å trekke separatoren.

  Din oppgave er å slå grå figurer mot de fargede for å fullføre nivået. Klikk på de flyttbare blokkene og la tyngdekraften og fysikken gjøre resten. Swing dine venner i tauene og kutte dem. Bruk musen.

  Det beste alternativet for å markedsføre nettstedet ditt

  Dette er en videreføring av et eldre spill, jeg tror det ble kalt Tortur-o-matic eller noe sånt. Din oppgave er å veilede den dumme fyren på veien for utrolig tortur for å oppnå maksimale smertepunkter. Bruk piltastene til å velge banen.

  I dette ekstreme spillet må du klatre gjennom vakre snøspor med snowboard. Nå målstreken så fort du kan så mange runder som mulig. Samle bonusene på vei. Bruk piltastene til å styre, trykk X for å hoppe, Z piler for å utføre triks.

  I dette morsomme, men morsomme gratis online spillet må du lede den lille syrekaninen gjennom forskjellige nivåer. Hopp over skyer, samle forskjellige elementer og mer. Bruk piltastene til å flytte og hoppe. Trykk på hoppeknappen to ganger for et dobbelt hopp.

  Dette spillet har tre disipliner: Svømming, sykling og kjøring. Du må slå dine motstandere og være best i dette Triathlon-mesterskapet. Bruk pilene opp og høyre til å flytte. Trykk Z for å kjøre eller hoppe. X å svømme eller løpe.

  Hovedmålet i dette spillet er å tjene penger for å gjenopprette ødelagt ly. Skyv den lille helten din over skjermen for å hente mynter og drepe fiender. Bruk musen til å veilede ham. Du har et begrenset antall bevegelser per nivå.

  Du spiller rollen som en super spesialist som må unnslippe hovedkvarteret til en kriminell organisasjon ved hjelp av bare et snowboard. Bruk piltastene til å kontrollere agenten. Trykk X for å hoppe. C for å gi slag. Du kan også bruke gadgets ved å trykke Z.

  Som tidligere er din oppgave å hjelpe Joe reise rundt i verden og løse ulike situasjoner for å flytte til neste nivå. Bruk musen til å søke etter brukbare elementer for å hjelpe Joe å komme gjennom nivået.

  I denne andre delen av Incursion er oppgaven din alltid den samme - beskytte din eiendom mot fiendtlige angripere. Klikk på tårnene og trene soldater, bueskytter og mer. Ikke la disse skadedyrene nå din base.

  Din oppgave er å hjelpe Monty nå jordens satellitt. Jeg vet ingenting om planene hans, men hjelpe ham i alle fall. Det er 35 oppgraderinger, 4 power-ups etc. Samle bananene på vei til himmelen.

  I dette pikselstilspillet ditt er oppgaven å hjelpe den lille gutten til å finne svar om gode og dårlige. Reise rundt huset ditt for å finne svarene. Bruk piltastene til å flytte, X er ditt primære trekk, C - sekundære trekk. Trykk Esc for å åpne menyen, jeg for å åpne beholdningen, R for å starte igjen, M for å kutte.

  Din oppgave i dette spillet er å lede dine krigere i kamp mot onde og mystiske skapninger og ødelegge deres base, Tjen penger og bruke den til å kjøpe oppgraderinger og nye krigere eller gull bærere,

  Din oppgave er å kombinere alle blokkene av samme farge for å passere nivået. Bruk musen til å dra dem over skjermen. Spillet blir utfordrende etter hvert nivå, noen nivåer vil være svært vanskelig.

  Det beste alternativet for å markedsføre nettstedet ditt

  Dette er et flott bassengspill. Du kan spille mot andre spillere fra verden inn eller invitere dine venner. Du kan også spille i turneringer og tjene penger. Bruk kun musen til å sikte og skyte ballen. Bruk piltastene til å styre ballen.

  Din oppgave er å skape liv på denne planeten, er målet med dette spillet er å gjøre ting i riktig rekkefølge for å forårsake visse hendelser Bruk musen til å peke og klikke, er det første du kan gjøre er å løse gåten i steinen, før du flytter skyen over.

  Dette er en velfungerende versjon av det klassiske bobleskytespillet. Ha det gøy ved å fullføre praktikplassen etter fase i denne gode boble shooteren. For de som ikke vet det - må du koble minst 3 bobler av samme farge for å fjerne dem. Målet er å slette hele feltet.

  En annen mystisk historie for deg. Denne gangen må du finne svarene på Vortex Lake Hotel, gå rundt i byen, se etter ledetråder og gjenbrukbare elementer med musen, ta hensyn til talen til andre tegn,

  Favoritt topper i denne uken.

  På 2jeux.fr finner du tusenvis av gratis spill som gjør at du og dine barn underholdt og fremfor alt å appellere til hjernen til å løse gåter, våre flash spill er gratis og krever ikke spesiell installasjon, bare nettleseren lar deg nyte og spille hele hele dagen.

  Du vil kunne spille puslespill, eventyrspill, com spill, kjører, arkade og også jente spill, starter med kle seg spill og slutter med Dora Explorer Spillene og disse eventyrene. Kort sagt, tusenvis av gratis spill i flere kategorier, som ikke gir deg rett til kjedsomhet, siden du kan endre spill med ett klikk.

  vår flash spill det lastes ned raskt og krever ingen spesiell installasjon, er slags gratis spill som vanligvis kalles nettleser eller nettleser spill, fordi det er alt som trengs for å spille .. den eneste betingelsen er å ha Flash Adobe Player installert på datamaskinen, og hvis du får se videoene på youtube, betyr det at du har det.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  + 44 = 50

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map