Gratis spill av vår tid

Papa Louie, kongen av fastmat, fortsetter å diversifisere ved å åpne denne gangen.

Timm hadde en drøm: jobber i det veldig elegante og moderne Whiskview kjøpesenteret.

Med varmebølgen i sommer har Emily, Patrick og deres barnebarn Paige valgt å gå videre.

Emily, Patrick og deres datter Paige har nettopp flyttet til et nytt hjem i hjertet av en.

Store nyheter, Papa Louie har nettopp åpnet en ny restaurant, og Toastwood, spesialisert seg på.

Det er en ny avgang for Emily og Patrick som, etter deres ekteskap og fødselen av.

Administrer et futuristisk byggeplass hvor arbeidsstyrken sikres av.

En voldsom storm har nesten fullstendig ødelagt landsbyen din, men med din hjelp og det gode.

Anna er en noe utakknemlig og innpakket jente som bestemte seg for å ta ansvar for å.

Det nye restaurantspillet fra den berømte Papa-serien tar oss til en park denne gangen.

Etter bortførelsen av sin datter av en ond mage, reiste kongen en hær til å forlate.

Emily og Patrick har nettopp blitt gift og har valgt å ha en drømmekryss på en.

Du er en kjøpmann i en liten middelalderby og har nettopp åpnet en butikk, som du.

En smart kombinasjon av tomgang og gårdsstyring, du må dyrke feltene dine.

Time management spill hvor du spiller som server pingvin i en restaurant på.

Cindy frisøren er et tidsstyringsspill for jenter der du må hjelpe Cindy.

Romens veier er et fritidshåndteringsspill hvor du må handle.

Beauty Resort 3 er et tidsspillet jente spill hvor du finner deg selv på hodet.

Min Parfyme Salon 2 er et tidsprosessjente spill hvor du vil eie en.

Dress Up Rush er et online jentespill som du er direktør for.

Kindergarten er et fritidsspill for jenter der du skal spille rollen.

Freddy's Fazbear Pizza er en pizzeria som barna elsker for sitt marionett show.

Denne nye versjonen av Galactic Gems transporterer oss til uutforskede planeter.

I konstant utvikling siden 2010 er SSF2 den forbedrede online versjonen av kampspillet på.

Spill online den berømte kortspillet "The Queen of Spades" foran 3 spillere kontrollert av.

Veldig forventet retur av dette gode kampspillet i en versjon 3.1 som legger til en ny.

Ikke dårlig for helter av Fairy Tail og One Piece som kommer tilbake til oss med versjon 1.1 av.

Hvis ditt hjerte ikke døde etter å ha spilt det første spillet, vet du at FNAF 2 er enda mer.

Finn maksimalt franske ord, fra en tilfeldig tegning av 6 bokstaver, og finn en.

Monopol er ikke lenger til stede, uten tvil det mest kjente brettspillet i verden, inkludert målet.

Time Management Games på GamesLol.net

Online tidsstyringsspill bruker hastigheten din og fingerfylling ved bruk av musen til å realisere forskjellige oppgaver i en gitt tid.

Angela arrangerer kveldsforeningen av folk fra videregående skole, men hun er overveldet. Alle vennene hans bicker, baren er tom og en breakdancer stopper ikke med å prøve å riste festen. Hjelp henne til å unngå at kvelden blir til drama i dette helt galne simulerings- og tidsstyringsspillet.

Velkommen til paradiset for akvatiske dyr! Dette utrolige showet tilbyr 126 fantastiske nivåer over 6 unike verdener. Realiser tallene med galskap og sprut publikum om ditt talent! Dyp inn i dette havet med god humor og utfør ulike minispill for å være sikker på at din delfin er alltid motivert! Det er din tur!

1 til 36 kamper ut av 191

Gjør deg klar for en uforglemmelig reise gjennom&Fjernøsten i dette puslespillet som vil presse grensene for logikken din.

Gjør deg klar til å løse et deilig puslespill i dette utrolige godterihuset!

Liker du Mahjong? Liker du astrologi? Så se ikke lenger: dette spillet er for deg!

Disse to vennene vil komme tilbake til form. Gå til treningsstudioet! Takk til deg, de vil finne en drøm kropp på kort tid!

Oppdag din sanne personlighet i Mahjong Fortuna 2! Dette spillet vil ikke bare gi deg en dyp følelse av ro, men vil også tillate deg å utforske verden av selvkunnskap. Du vil oppdage så mye informasjon som mulig om ditt astrologiske tegn, ditt favorittelement, din stein eller din fødselsblomst, så vel som ditt keltiske tre av livet.

Angela går gjennom en prøvende uke: det er mye arbeid i butikken der hun jobber. Hjelp henne til å holde fast til helgen. Hun vil trenge deg til å klare hennes tid på riktig måte mens hun handler med hver av sine klienter i dette mobile spillet.

Mellom å administrere sin restaurant og s&Å ta vare på barnet hennes, Emily n&# Ikke et sekund med pusterom!

Denne familien trenger ferie, men moren har mange kunder som fortsatt ønsker å nyte maten sin! Hjelp henne i dette morsomme tidsspillet, Hope and Fears of Emily.

Det er Alisons første dag i denne travle klinikken. Vil du hjelpe henne å lære tauene? Hun må finne ut hvordan man behandler hver pasient mens hun holder øye med hennes kollegas marsvin. Han fortsetter å rømme fra buret og løpe inn i ventetiden!

Rey er en lege på dette travle sykehuset, og han trenger en ferie. Heldigvis er Charice villig til å erstatte ham under hans fravær. Kan du hjelpe henne ta vare på pasientene på sykehuset når Rey ikke er der i dette medisinske simuleringsspillet?

Velkommen til paradiset for akvatiske dyr! Dette utrolige showet tilbyr 126 fantastiske nivåer over 6 unike verdener. Realiser tallene med galskap og sprut publikum om ditt talent! Dyp inn i dette havet med god humor og utfør ulike minispill for å være sikker på at din delfin er alltid motivert! Det er din tur!

Hjelp O'Malley skriv inn deres drømmes hus i Delicious - Emily's Home Sweet Home! Etter en varm velkomst avslører noen naboer sitt sanne ansikt. mye mindre vennlig! Patrick og Jane må gå ut av deres måte å forhindre at deres hus blir beslaglagt! Og hvis du hjalp dem i deres kamp? De regner med deg!

Emily er en berømt kokk om å begynne å sende sitt neste deilige prosjekt. Du kan bli med henne med datteren Paige i kjøkkenet da de deler verden med noen av familiens favorittoppskrifter. De ville virkelig trenge din hjelp til å forberede alt i dette online matlagingsspillet.

Eksepsjonelle ting skjer i denne familiekafeen. Den unge Emily er på ferd med å feire sin bursdag og bestefaren til å gjøre en kunngjøring. Hjelp dem til å betjene sine kunder i dette svært viktige øyeblikket i dette simuleringsspillet!

Form sett med minst 3 identiske relikvier, opprett maksimalt gylne fliser, og uttrykk for en gammel forbannelse i dette fengslende 3-i-rad-spillet!

Ta kontroll over et magisk våpen og ødelegge så mange fortryllede relikvier som mulig.

Cutie har åpnet et hus for små kattunger. Det er så mye å gjøre, og hun trenger litt hjelp. Spille med syke kattunger, mate dem og helbrede dem for å få dem tilbake på føttene på kort tid!

Det skjer noe alvorlig for denne superheltmoren og hennes baby. Du må umiddelbart ta dem til sykehuset! Vil du finne problemet i dette online medisinske spillet?

Disse kjente sangere har hatt mye arbeid med sine turer. De kunne ikke finne tid til å ta vare på tennene i midten av alle disse konsertene. La oss ta dem til tannlegen for å se om de har hulrom å behandle i dette simuleringsspillet.

Det er klesvask dag på slottet! Gi prinsessen en hånd for å sortere klærne før du setter dem på maskinen. Hun trenger også hjelp med stryking i dette online spillet.

Ditt oppdrag er enkelt: Fjern alle fliser fra spillområdet for å overvinne et nivå, og fullfør maksimalt nivå på 6 minutter. Du vinner 10 sekunder på hvert gjennomført nivå, men vil det være nok for deg å ødelegge alle poster? Oppdag det i denne fantastiske flerdimensjonale mah-jongen som vil teste hastigheten, minnet og logikken!

Køen av kunder som er ivrige etter å spise sushi, er lang i denne kafeen. Hjelp sjefen til å holde tritt med puslespillet og tidsstyringsspillet.

Gjør deg klar til å bake gode V-hastighetsborgere i dette sprø tidsstyringsspillet! Kundene dine klager allerede på dørene til fastmatrestauranten din. Sett på forkleet ditt, og bruk det så snart som mulig for å høste fortjenesten!

Miguelita er fast bestemt på å bli den beste barmaiden på den tropiske øya. Hjelp henne til å lage enda mer kompliserte cocktailer som det berømte svømmebassenget. Vil du kunne heve Miguelita til rangen av mesteren av cocktailer i dette simuleringsspillet?

Denne populære kaféen er pakket, men eierne er ikke villige til å ansette en annen server. Dessverre er du alene. Hvor lenge vil du kunne holde kaffekunder fornøyd før de virkelig har nok i dette utfordrende simuleringsspillet?

Det er fortsatt en travel dag i denne hotdog-kaféen. Kundene dine er alle veldig sultne og har det travelt. Ta vare på deres bestillinger raskt før de blir opprørt i dette tidsstyringsspillet.

Ting blir komplisert på dette veikrysset. Hvor lenge vil du kunne stoppe disse bilene fra å komme inn i dem? Hjelp dem til å gå på gulvet og unngå ulykken i dette raceringspillet.

Denne byen vil trenge en handlegate full av trendy butikker! Og hvis du tok ansvaret for sin konstruksjon?

Med alle disse fliser som ser ut som to dråper vann, blir det ikke lett å avslutte dette legendariske puslespillet i tide!

Denne frosken er fast bestemt på å nå sjøen. Kan du unngå å bli knust av alle disse bilene?

Hvem vil bli en milliardær igjen? Hvis du tror at du kan gå enda lenger i den nyeste versjonen av denne berømte ferdighetsspillet, kjør du igjen i virksomheten. Bruk ditt entreprenørskapsgeni til å analysere truslene, risikoen og potensialet for lønnsomhet for å få så mye som mulig inn i lommene dine!

Lag deilige, frosne yoghurt-desserter til dine sultne kunder i dette online-tidsstyringsspillet Frozen Yogurt Bar. Hver kunde har sin egen oppskrift i tankene, så vær forsiktig med å følge den!

Reserve et 100% kjedelig opphold i Hotel Mahjong! Kombiner fliser på 20 etasjer i dette prestisjetunge hotellet, som tilbyr fem variasjoner av denne klassikeren av sjangeren. Kom til slutten av hvert rom, og låse opp kasinoet, avslapningsrommet eller terrassen for flere og flere ville fester! Gjør deg klar til å varme opp nevronene dine i dette legendariske puslespillet!

1 til 36 kamper ut av 191

Arbeid er mye mer moro når du gjør det som en del av et spill! I våre tidsstyringsspill kan du prøve aktiviteter og karriere som er helt forskjellige fra de som opptar deg i ditt normale daglige liv. Administrer en restaurant, en ostebutikk eller en pizzeria. Pass på at flyselskapets passasjerer er komfortable og lykkelige. Administrer et hotell, et feriested, et samfunn9; videospill, eller bare ta vare på din egen arbeidsbelastning i et virtuelt kontor. Du kan også kjøre et sykehus, hvor din hurtige beslutningstaking og dine lynrask fingre kan flytte pasientene dine fra liv til døden. Uansett hva du velger, er målet å sikre at alle er glade! Du må kunne multitask, og ta hensyn til mange forskjellige ting samtidig. Prioritering er like viktig fordi det er umulig å gjøre alt som blir bedt om deg samtidig! Du må velge hvem og hva som trenger din oppmerksomhet mest, og noen ganger må du gjøre ofre for å opprettholde et godt nivå av generell tilfredshet (og ofte for å tjene penger). Det er bra at alle disse ledelsesevner, nyttige i det virkelige liv, kan læres her gratis. På den mest morsomme mulige måten, dessuten, takket være våre tidsstyringsspill!

Miguelita er fast bestemt på å bli den beste barmaiden på den tropiske øya. Hjelp henne til å lage enda mer kompliserte cocktailer som det berømte svømmebassenget. Vil du kunne heve Miguelita til rangen av mesteren av cocktailer i dette simuleringsspillet?

Dette er skutt i kjøkkenet på denne fastfooden! Vil du klare å holde tritt?

1 til 36 kamper ut av 193

Gjør deg klar for en uforglemmelig reise gjennom&Fjernøsten i dette puslespillet som vil presse grensene for logikken din.

Oppdag din sanne personlighet i Mahjong Fortuna 2! Dette spillet vil ikke bare gi deg en dyp følelse av ro, men vil også gi deg mulighet til å utforske verden av selvkunnskap. Du vil oppdage så mye informasjon som mulig om ditt astrologiske tegn, ditt favorittelement, din stein eller din fødselsblomst, så vel som ditt keltiske tre av livet.

Miguelita er fast bestemt på å bli den beste barmaiden på den tropiske øya. Hjelp henne til å lage enda mer kompliserte cocktailer som det berømte svømmebassenget. Vil du kunne heve Miguelita til rangen av mesteren av cocktailer i dette simuleringsspillet?

Det er Alisons første dag i denne travle klinikken. Vil du hjelpe henne å lære tauene? Hun må finne ut hvordan man behandler hver pasient mens hun holder øye med hennes kollegas marsvin. Han fortsetter å rømme fra buret og løpe inn i ventetiden!

Velkommen til paradiset for akvatiske dyr! Dette utrolige showet tilbyr 126 fantastiske nivåer over 6 unike verdener. Realiser tallene med galskap og sprut publikum om ditt talent! Dyp inn i dette havet med god humor og utfør ulike minispill for å være sikker på at din delfin er alltid motivert! Det er din tur!

Liker du Mahjong? Liker du astrologi? Så se ikke lenger: dette spillet er for deg!

Eksepsjonelle ting skjer i denne familiekafeen. Den unge Emily er på ferd med å feire sin bursdag og bestefaren til å gjøre en kunngjøring. Hjelp dem til å betjene sine kunder i dette svært viktige øyeblikket i dette simuleringsspillet!

Det skjer noe alvorlig for denne superheltmoren og hennes baby. Du må umiddelbart ta dem til sykehuset! Vil du finne problemet i dette online medisinske spillet?

Emily er en berømt kokk om å begynne å sende sitt neste deilige prosjekt. Du kan bli med henne med datteren Paige i kjøkkenet da de deler verden med noen av familiens favorittoppskrifter. De ville virkelig trenge din hjelp til å forberede alt i dette online matlagingsspillet.

Hvem vil tjene milliarder? Tror du at du har nok brede skuldre til å gjøre et navn for deg selv i den nådeløse verden av virksomheten? Deretter analyserer trender, risiko og potensiell fortjeneste for å høste fordelene i dette spillet som vil gjøre din forretningssans til testen!

Mellom å administrere sin restaurant og s&Å ta vare på barnet hennes, Emily n&# Ikke et sekund med pusterom!

Dette er skutt i kjøkkenet på denne fastfooden! Vil du klare å holde tritt?

Alle disse dyrene er så søte! Det er opp til deg å danne par!

Bli en god sushi kokk!

Gjør deg klar til å bake gode V-hastighetsborgere i dette sprø tidsstyringsspillet! Kundene dine klager allerede på dørene til fastmatrestauranten din. Sett på forkleet ditt, og bruk det så snart som mulig for å høste fortjenesten!

Den gode nyheten er at du nettopp har vært engasjert i et sirkus, de dårlige nyhetene? Du må jobbe om natten og ta vare på klovnene helt hit. Hvor lenge vil du overleve i dette sprø onlinespillet?

Det er opp til deg å starte din egen virtuelle gård. Velg den ideelle beliggenheten og start med å bygge en låve. Du vil da trenge et raffinaderi og storfe i dette morsomme gårdsspillet.

Denne lille byen går gjennom en vanskelig periode. Kan du gjenopplive hennes ærefulle dager ved å forvandle henne tilbake til en velstående metropol i dette online simuleringsspillet? Du kan starte med å gjenopprette det historiske rådhuset.

Kan du fange en frosk? Og to? Tre? Et dusin eller mer?

Den beste flyplassen sjefen blir bedt om å dukke opp så snart som mulig på boarding gate! Det er du? Så la oss gå! Fly fly, ta av og unngå ulykker! Tjen fortjeneste for å gå fra nivå til nivå, og pass opp for nødplaner som ikke kan reduseres. Spenne belte og klamre seg under denne avtagelige kjedelig retning!

Det er en travel dag for denne kaféen, og lunsjrykket er i ferd med å begynne! Vil du kunne overleve 10 utfordrende tjenester i denne simuleringen og tidsstyringsspillet? Gjør ditt beste for å forberede deilige burgere for alle dine kunder så fort som mulig.

Kombiner skjell på skjermen mens du leter deg til den avslappende musikk i dette fengslende puslespillet!

Emily og hennes familie feirer ferien i deres deilige utendørs kafé. Kan du hjelpe dem med å betjene alle sine kunder i dette online simuleringsspillet? Ingen tvil om at kaffen deres blir veldig populær og godt fylt siden alle de store rettene på deres festmeny er veldig velsmakende.

Hvordan spiller vi ikke med mat? Tvert imot!

Denne kokken bestemte seg for å slå veien og krysse Amerika i sin matbil. Hun ønsker å gå fra en kyst til en annen mens du forbereder deilige burgere i dette online simuleringsspillet. Hjelp henne å nå disse daglige målene og tjene tonn penger!

Denne lille byen er full av gourmand som alltid leter etter gode spisesteder. Vil du være i stand til å forestille seg et kulinarisk distrikt for å tilfredsstille disse matkøppene i dette simuleringsspillet? Bygg pølserestativer, kafeer og andre trendy steder fylt med delikatesser for å glede alle gourmandene i byen!

Ikke lett å holde en magisk butikk i dette store kongedømmet, men heldigvis er du her for å hjelpe Mila! Og ikke glem, kunden er konge!

Og hvis du lager den ideelle kriger som vil møte de mest ekstreme utfordringene?

Med alle disse fliser som ser ut som to dråper vann, blir det ikke lett å avslutte dette legendariske puslespillet i tide!

Hvis du klarer å fullføre flere nivåer i dette intense actionspillet, fortjener du å bli rystet. Ikke skjelve ved å fange en uavbrutt strøm av regninger. Kan du unngå gillotinbladet?

Velkommen til Mixed World, puslespillet og plattformspillet som gir deg et smil! Sprekk hjernen din for å hjelpe elskelige skapninger jage bort alle de greske røde monstrene. Utnyt de spesielle talentene til dine nye morsomme venner for å slå ned alle fiender!

Gratis Online Time Management Games

Time Management Games Online Ny

Historien om Adelantado fortsetter i den andre boken!

Atlantis eventyr av øyas innbyggere!

Skriv inn den deilige verden av Youda Sushi Chef 2

Oppuss landsbyen og gården din!

Administrer og utvikle en fiskehavn!

Populære Free Online Time Management Games

Hjelp Quinn bryllup klokker ring!

Atlantis eventyr av øyas innbyggere!

Historien om Adelantado fortsetter i den andre boken!

Hots rød rød skjerf!

Få noen raske matvarer til å gjøre det gøy!

Kontroller action og mysterium!

Reparere en gammel lada og hjelp Joe til å realisere sin drøm!

Hjelp Flo lagre deilige retter!

Bli en mektig Gud!

Reise til fortiden og en stamme av herskerne!

Reise tilbake i tid for å registrere et bryllup.

Kjør den perfekte, elegante boutiqueen!

Alle veier fører til Roma!

Dyrk den perfekte kulturen i dette skjulte gjenstandsoppdrettspillet!

Timer og tider (2) - tidsenheter, kurs og storprøve - kurs

Å uttrykke et øyeblikk (for et øyeblikk: For eksempel er flyet nettopp på 9h 43mn) eller en varighet (Turen vil vare 2h 45mn), bruker vi tidsmålinger .

For å måle tid eller varighet gjennom årene har vi brukt kalibrerte instrumenter (solbriller, timeglass, clepsydres, klokker, klokker, kronometre etc.)

Avhengig av situasjonen blir tider gitt i år, måneder, dager, timer, minutter eller sekunder:

1 år = 12 måneder = 365 eller 366 dager 1 dag = 24 timer (h) 1 time = 60 minutter = 3600 sekunder For lengre, eldre tider, bruk tusenår og århundre. Så hvis vi gjorde en kronologisk frise fra antikken til i dag, bør vi kalibrere det i årtusener og århundrer.

For tiden er vi i det tredje årtusenet (siden J.C) og det 21. århundre (= 21. århundre. Århundrene er ofte uttrykt i romerske tall)

Ett tusen = 10 århundrer = 1000 år

1 århundre = 100 år

Christopher Columbus oppdaget Amerika i 1492 (femtende århundre).

den 1800-tallet begynner 1. januar 1801 og slutter 31. desember 1900.

For å konvertere timer til minutter eller minutter til sekunder eller omvendt, er det nyttig å bli kjent med multiplene på 60

(sexagenimal tall : Vi teller i pakker med 60)

120 min = 60 x 2 = 2 timer

385 s = 360 + 25 = (60 x 6) + 25 = 6 min 25 s

Å trene deg, vi tilbyr følgende øvelser:

En gratis matteøvelse for å lære matematikk. (koder: barn konvertering problem)

Copyright Laurent Camus - Reproduksjon / forbudte oversettelser på alle medier

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

88 − = 85

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map