Gratis pokerspill

Everest Poker er en programvare som lar deg spille poker gratis eller for penger * mot andre spillere online.

Folk fra hele verden prøver lykken hos Multiplayer Poker mot andre spillere.

Etter å ha andre spillere пїЅ bordet lar deg bruke en eiendel som ikke fungerer mot VidпїЅo Poker maskinen: bløffer. Du kan satse stort for å skremme motstandere som kan gi opp sin side hvis det mпїЅme пїЅtait bedre enn din, eller du kan satse det mпїЅme hvis du har en god hånd пїЅtre så dine motstandere spiller og fortsette пїЅ пїЅ legge til potten. Pokerbløffing legger til en spesiell glimmer som du ikke kan komme andre steder.

AprпїЅs har tпїЅlпїЅchargпїЅ vår gratis poker programvare, vil du være i stand til å lede deg hjem så mye du vil, og når endelig vil du føle størrelse, spillere av alle planпїЅte forventer du å måle пїЅ deg! Live Chat er tilgjengelig for deg å chatte med andre Online Poker-spillere.

Møt pokerspillere fra hele verden!

Å være i stand til å spille poker mot spillere fra hele verden er fantastisk, men å kunne møte dem i turneringer er enda bedre!

Turneringene til Everest Poker vil til og med gi deg mulighet til å få et gratis sete for den nye European Poker Tour!

Poker: en givende opplevelse!

Ingen andre kortspill enn poker kan gi deg en slik dose fysiske og psykologiske opplevelser! Online Poker åpner nye horisonter.

Last ned vår gratis online poker programvare. Det vil tillate deg å spille gratis eller for penger mot spillere fra alle land. Mange turneringer foreslås jevnlig! Lerom tilgjengelig for nybegynnere. Poker Spillet er din port!

MпїЅme hvis du blir med Everest Poker og spille пїЅ en av våre spill gratis, spille penger rпїЅel lпїЅgal er bare i visse områder. Kun spillere av responsabilitпїЅ vпїЅrifier lover i deres jurisdiksjon og de bør gjøre før han kom til tabellene oпїЅ lпїЅon spiller rпїЅel penger eller før du legger paris sølv rпїЅel.

Mindreårige under 18 år er strengt forbudt å leke.

Gratis pokerspill uten lading: Spill for moro!

Pokergratuit.net har etablert et partnerskap med Pokerenligne.com for å tilby deg et av de beste 100% gratis pokerspill. Denne programvaren lar deg spille poker online uten å måtte betale penger: Bare registrer deg på nettstedet for å få tilgang til gratis Texas Hold'em-bord eller delta i en turnering. Merk at ingen nedlasting er nødvendig.

Klikk på bildet for å spille Texas Hold'em gratis

Spill poker gratis i 3 trinn:

1. Registrer deg på programvaren om noen sekunder

Bli bare medlem av Pokergratuit.net for å spille poker. KLIKK HER for å få tilgang til registreringssiden og opprett din medlemskonto (gratis og rask registrering).

Når du er koblet til lobbyen, er det flere gratis bord (Hold'em, SitNgo, Turneringer). Filtre og informasjon vil hjelpe deg med å finne bordet ditt raskt.

Når bordet ditt er valgt, klikk på "Spill" i høyre kolonne i lobbyen. Spillvinduet åpnes. Klikk på "Sit" for å sitte på setet ditt.

5 grunner til å spille på gratis pokersoftware:

1 - Bli bare medlem av pokergratuit.net for å få tilgang til gratisbordene. I tillegg er spillet gratis: du kan spille når som helst, hvor som helst.

Presentasjon av online poker programvare

Her er noen indikasjoner som gjør det mulig for deg å bli kjent raskt med lobbyen:

 • "Tilkobling" -fanen: Dette er lobbyens tilgangsknapp. Se etter dine Texas Holdem, SitNgo og Turnerings pokerbord ved å bla gjennom listen i lobbyen. Du kan avgrense søket ditt, avhengig av hvilken type spill du vil ha.
 • "Min konto" -fanen: Endre dine personlige opplysninger (e-post, navn, etternavn, passord etc.)
 • "Hjelp" -fanen: For spørsmål eller andre problemer, gå til "Hjelp" -fanen i lobbyen.

> På spilltabellene

 • Håndhistorie: For å se resultatene fra forrige hender (som vant, hvor mange, med hvilke kort osv.), Klikk på "Hand History" nederst til høyre i spillvinduet.
 • Chat: Du kan chatte med andre spillere ved å skrive meldingene dine i venstre hjørne av spillvinduet.
 • Lyd og spill alternativer: Gå til "Innstillinger" nederst til høyre i spillvinduet for å justere lydeffekter, gjem forhandleren eller katten.
 • Gratis Poker: All info om gratis online poker

  Velkommen til Gratis Poker. Du finner all informasjonen du trenger for å spille poker online gratis, så vel som gratis pokerspill.

  Utvalg av pokerrom hvor du kan spille gratis

  Vi har valgt for deg de gratis pokerrommene som vi synes er mest interessante. Kriteriene vi tar i betraktning er åpenbart © gratuitГ, påliteligheten og kvaliteten pågrensesnitt, denvelstand og © convialitГ så vel som betydningen av bonus octroyГ © s.

  Velkommen til gratis pokerspill

  Gratis pokerspill er et informasjonsside på gratis poker Online. Du finner våre meninger på rommene på online poker gratis og mange andre ting å vite alt om online poker.

  Everest Poker forvaltes av et kanadisk selskap i et godt tiår, og har bygget et solid rykte i verden av online spill.

  Tilgjengelig på femten språk, det enkle og godt strukturerte grensesnittet gir deg mulighet til å få tilgang til alle deler på en gang, fra klokkeslett og to til tre klikk. Når det gjelder funksjonene, er de mange og noen ganger originale: endre størrelsen på bordene, se statistikk, chat, tog gratis ...

  Vi møter mange amatører og nybegynnere med et gjennomsnittlig nivå av lek og lave grenser. Dette er et av spillestedene som tiltrekker seg flest fransktalende spillere. Mye trafikk.

  Optimal på alle nivåer.

  Hold'em og Omaha varianter er løveandelen. Mange veldig rimelige eller gratis turneringer - inkludert satellitter - er organisert for nybegynnere. Ikke gå glipp av: Spanich Poker Tour, en live-begivenhet som du kan kvalifisere, bare for å vinne en del av premiepotten på 150.000 euro.

  Et frankofon-rom som har vist seg å være verdt og ikke slutter å fornye seg, spesielt ved å stadig tilby flere attraktive spesialiteter9hellip; starter med velkomstbonusen som er satt til 200 euro.

  Spill Everest Poker nå!

  Stjerne av rommene, uten tvil. Veldig dynamisk, PokerStars tilbyr en blogg, et lojalitetsprogram, en butikk ...

  Tel9acute, lastbar på Mac og PC. Mange funksjoner: mulighet til å studere spill fra andre spillere, å se statistikken din eller å tilpasse avataren og lobbyen ...

  Stor oppmøte, hele tiden. Alle nivåer.

  Dette rommet er tydelig preget av de mange varianter det tilbyr. Valget er også seriøst; når det gjelder turneringer, med et stort utvalg av periodicit9acute; s, nivåer, buy-ins (også freerolls). Vi liker spesielt Sunday Million, ganske enkelt takket være prispotten som er verdt en million euro hver uke! Søndagsspesialen garanterer i mellomtiden 100.000 euro hver uke, med 20.000 euro bare for vinneren - innkjøpet er 100 euro og satellitter starter på 2 euro! I tillegg kvalifiserer Pokerstars for alle større arrangementer, fra WSOP til 9.; EPT gjennom WPT eller WCOOP.

  Et monster-hellig å teste raskt. enda mer når du vet at den første bonusen ikke kan nå 600 euro.

  Spill poker stjerner nå!

  For en stund har mesteren av sportsspill utvidet sin virksomhet til poker for å danne et enormt nettverk av kunnskap.

  Tél9acute; nedlastbar på PC, Mac og Linux, men også tilgjengelig uten tel9eacute; lasting, programvaren har nylig gjort en stor innsats for å forbedre strukturen. Funksjonalitetene er estoff9acute; Vi setter pris på tastatursnarveier som gir enda mer krydder til fester.

  Mange spesielt på slutten av ettermiddagen, ettermiddag og kveld på Texas Hold'em NL-bord, spesielt de med kontantspill. Hvis du virkelig møter alle nivåer av spill, anbefales nybegynnere å ikke våge ut av de ekstreme grensene som finnes her, fordi det er sterke motstandere.

  Et rom som er en del av et slikt nettverk respekterer åpenbart alle sikkerhetsforanstaltninger; og de styrende lover som styrer dem, for deler og transaksjoner som er helt sikre.

  Mange satellitter til store arrangementer som WSOP eller EPT. Côt9eacute; freerolls, tusenvis av euro står på spill hver dag.

  Et navn å huske: ekteskapet til bookmakeren experiment9eacute; og en hyper-skarp poker programvare holder veien.

  Spill Bwin Poker nå!

  Désign9eacute; "Pokeroperatør" av eGaming, i 2009 tildeler lederen til PartyGaming-lederen en bonus verdt 200% av din første betaling, opp til 200 euro.

  Tilgjengelig på Windows, Mac og Linux, tilbyr den fryktelige programvaren til Party Poker super originale funksjoner. For eksempel muligheten for å organisere "progressive" spill, med problemer som gradvis øker.

  Tung. Veldig, veldig mange spillere med virkelig alle nivåer, fra de fleste null til ni; utmerket. Med andre ord, hvis du velger dine bord og spill intelligent, har du en reell sjanse til å vinne ... tung!

  Under PartyGaming Party er dette rommet åpenbart i forkant av sikkerheten.

  Igjen, tung. Maksimalt antall deler er tilgjengelig her. Turneringen og arrangementene går langt utover hva andre spillesteder tilbyr, uansett hva slags spill du leter etter.

  Vi føler at bak dette rommet gjemmer ekte lidenskapelige mennesker. Og uunngåelig, det de foreslår, vil glede de sanne amatørene av poker.

  Oppdag et kasino uten innskuddsbonus hvis du er lei av poker.

  Spill Party Poker nå!

  Jusqu'9agrave; € 500 som en velkommen bonus og ikke mindre enn € 2000 freeroll: Dette er velkomstgaver som tilbys av Unibet Poker velkommen til nye spillere.

  Hyper-væske, enkel å forstå og bruke, gir Sajoo Pokers allgule og lilla programvare kule funksjoner, for eksempel muligheten til å installere direkte, uten å plage å åpne et bord!

  Flere og flere spillere, spesielt Francophones på fransk "fritid".

  Agré9eacute; av ARJEL tilbyr Sajoo Poker sikkerhet; optimal.

  Mange deler. Tilbyr fristende og varierte turneringer, inkludert satellitter som fører oss til gigantiske hendelser som EPT eller WSOP. Vi elsker "After Work Poker", som tilbyr et avslappende øyeblikk hver kveld, etter dagens arbeid, med ikke mindre enn 2000 euro garantert eller "Bon appétit", som lover deg en spennende middagspause .

  Et sjenerøst rom i alle henseender.

  Spill på Sajoo Poker nå!

  For lanseringen tilbyr dette ypperlige rommet deg tilgang til ti turneringer og en velkomstbonus på opptil 9 dager; 500 euro.

  Tilgjengelig på PC, Mac og Linux, synes denne veldig unge programvaren å ha lært av alle sine konkurrenter ... for et resultat rett og slett perfekt.

  Stadig flere er spillerne logisk i hovedsak fransk. Vi krysser verden på europeiske rushtid, derfor.

  Dette rommet akkreditert av ARJEL, som tilhører et datterselskap av TF1-gruppen, har gjort sikkerhet; dens prioritering.

  For nå stopper de foreslåtte varianter ved det uunngåelige Texas Hold'em og Omaha. Men det er overraskende å se hvor mye tilbudet blir gjort, til tross for den siste lanseringen av denne salen, spesielt på turneringsnivå. For eksempel tilbyr "Super 9" hver kveld en premiepott på 10 000 euro! Vi kan delta ved å betale en innkjøp på 50 euro eller ved å kvalifisere via satellitter til 2 euro. Og hver mandag bringer den velkalte "Super Monday" til spill ikke mindre enn 50.000 euro - det kvalifiserer ved å betale bare 10 euro.

  Et veldig ungt rom som kommer inn på markedet ved å foreslå den tunge, generative, seriøse. Veldig lovende.

  Hvis du trenger å konvertere valuta, kan valutaomregner hjelpe deg!

  Gratis online poker: Tren på dette spillet

  Vil du prøve online poker nå gratis? Det er på spillet nedenfor at det skjer, og det tar bare noen sekunder før du begynner å gjøre deg glad.

  Denne applikasjonen lar deg oppdage poker, lære uten penger og uten risiko, eller bare ha det gøy med venner.

  For å motta våre tips for ikke å miste chipsene dine og til slutt vinne, registrer deg nedenfor.

  For å gå videre, kan du abonnere på nyhetsbrevet på hjemmesiden til nettstedet for å motta passordene til turneringer som vi regelmessig organiserer på mer sofistikert programvare, og som er en god måte å kombinere kvalitetslæring.

  Husk å gå gjennom alle kursene våre til fremgang og ikke gå tom for sjetonger for regelmessig, spesielt:

  • Reglene for Texas Hold'em, et viktig første skritt,
  • Kombinasjoner av kort, å kjenne ved hjerte eller å åpne i et annet vindu,
  • Begrepet "posisjon", fordi vi ikke spiller det samme i avansert eller sen posisjon,
  • Vår sannsynlighet side, med sin svært nyttige odds kalkulator,
  • Leksikonet som inneholder alle definisjonene av tekniske termer som brukes av pokerspillere.

  For å spille dette gratis online poker spillet, bare registrer deg ved å skrive inn en gyldig e-postadresse. Du vil automatisk motta en e-post med passordet ditt for å logge inn.

  Dette er en nedlastingsprogramvare som lar deg spille online på vår nettside direkte i nettleseren din. Et vindu åpnes for å gi deg tilgang og delene er helt gratis. Det er på ingen måte mulig å satse penger her eller noe annet sted på vårt nettsted.

  Hva slags poker spilles her?

  For øyeblikket gir 5 bord mulighet til å øve poker i form av Texas Hold'em, vanligste varianten, med tabeller av forskjellige nivåer. Tidligere fikk en annen deg til å introdusere deg til Omaha, men den ble nylig fjernet, og vi anbefaler dette nettstedet til å spille Omaha.

  Spilltypen ligner kontantspillet, bortsett fra at du ikke spiller penger, så du kan sitte ved et bord og gå ut når du vil.

  Ingen turneringer mulig her. For å spille turneringene, tilbyr vi deg PlayPokerFree-freerollene på nettstedene til våre partnere, og ikke registrerer deg på de juridiske nettstedene som er valgt for deg, og spesielt på Winamax som tilbyr 12 freerolls per dag uten å måtte gjøre innskudd. penger, så vel som bord i spille penger "Free.

  Andre gratis flashpokerspill: Vårt utvalg

  Som vi fortalte deg på hjemmesiden, gir nesten alle rom gratis spill og forskjellige varianter. Hvis du imidlertid vil starte med gratis spill for å få hendene på og oppdage poker online, her er vårt utvalg av spill blitz å spille uten nedlasting og uten moderering.

  Her er vårt utvalg av gratis pokerspill, for å spille direkte i nettleseren din fra vår side. For å oppdage ekte programvare, sjekk vår sammenligning av pokerrom, og ikke glem å sjekke våre kurs for å lære å spille.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  3 + 6 =

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map