Gratis parts spill

Før du spiller damene, se på spillets regler. For å fremme bonden din (hvit) klikk på den så på boksen som du vil flytte den.

NYTT på Rene-84.com: portal med 70 flash spill

Dette er det engelske spillet. Det spilles på et sjakkbrett på 64 rutene, og hver spiller har 12 tellere. Reglene er litt annerledes enn det franske spillet.

De kan bevege seg på diagonaler ved å flytte en boks om gangen, unntatt når det er en fangst av flere motsatte biter. Vi kan ikke gå tilbake med en bonde.

For å ha en dame, må en av brikkene dine gå til den siste linjen i motstandernes spill. Den er materialisert av to overlappende stykker.

Damen kan bevege seg i alle retninger på diagonaler, men hun kan bare flytte en boks om gangen (i motsetning til det franske spillet). Hun tar fiendens stykker på samme måte som de enkle brikkene.

Spillet består av å "ta" eller immobilisere alle delene av motstanderen. Spillet er ugyldig dersom konkurrentene har en eller flere impregnerbare deler.

For å "ta" motstanderens stykke må du kunne hoppe. Det vil si at på samme diagonale må bonden din som ligger på torget ved siden av den motsatte spilleren, være i stand til å gå på boksen bakfra, noe som selvfølgelig må være fri. Denne motstanderens bonde blir så fjernet fra spillet.

Det forflyttede stykket kan ta flere motsatte deler, fra det øyeblikket det kan plasseres på brettet mellom to skudd.

Det er en forpliktelse for hver spiller å spille sin tur (vi kan ikke "passere").

Internasjonalt brettspill, det bringer sammen 2 spillere.

Målet å vinne : Blokker motstanderene og ta dem enda bedre.

Spillet slutter når en av spillerne ikke lenger har bøter eller brikker (hvis han hadde noen). En annen måte å fullføre spillet på: Alle stykkene til en spiller som må spille er blokkert. Å være blokkert betyr at du ikke kan flytte eller hoppe.

Lekeplass : Kontrollpanelet, 10 kvadrater X 10 vekslende firkanter av sort og hvit farge. Denne torget må være orientert i henhold til regelen: Boksen nederst til venstre skal være svart.

Brikkene : 10 hvite pioner for en spiller, 10 svarte pioner for de andre spillerne. De er plassert på de svarte firkantene, hvis alle legger på fargen, ville det være umulig for brikkene å møte, fange og blokkere i løpet av spillet.

Gratis spill for 2 spillere, du kan koble når som helst, bare ha internett til port av klikk.

Plattformen samler spillerne på spillene sine og tilbyr kamper, festskaper og til og med noen konkurranser.

Her er ingen kunstig intelligens, fiendens stykker er klokt styrt av en annen spiller. Flere nivåer eksisterer sammen og du kan bestemme deg for å måle deg mot noen på ditt nivå eller høyere. Å spille mot en nybegynner, hvis dette ikke er tilfelle, gir deg svært liten erfaring.

Enkel tilkobling uten nedlasting

Kallenavn og passord registrert du spiller med avataren din på plattformen. Kontrollpanelet lastes ikke ned som programvare, det vil bare vises i nettleseren du bruker.

Husk på påloggingsinformasjonen din, slik at du umiddelbart kan komme tilbake til plattformen så snart du vil spille.

Nettsted optimalisert for mobile enheter av WPSmart Mobile

Serveren oppstod en intern feil eller feilkonfigurasjon og kunne ikke fullføre forespørselen din.

Ta kontakt med serveradministratoren på [email protected] for å informere dem om denne gangen og handlingene du har utført like før denne feilen.

Mer informasjon om denne feilen kan være tilgjengelig i serverfeilloggen.

Gratis online spill å laste ned: Checkers gratis nedlasting.

Webportal

Gratis online spill

Adsl Gratis

Søk god pris

Promo kode søk

Tel9acute gratis nedlasting

Fransk søkemotor

Tjen gaver

Gratis bilder og videoer

France Directory

Gratis meta

Søk på nettstedet

Ref9acute gratis møte

tilkoblinger

Gratis online spill å laste ned: Checkers

Ladies Do:

Den gratis Ladies Checkers Do (og faktisk gratis som det er et freeware spill som vi tilbyr til tel9eacute; kostnadsfritt) er blant de beste gratis spillene.

Du kan spille brikker solo mot datamaskinen eller 2. på Internett! Det er dermed mulig for deg å spille Ladies online og til og med å chatte i løpet av spillet ditt!

For å fjerne ingenting, fullt av innstillinger og 6 vanskelighetsgrader. drømmen til damens amatører.

Spilt 14 341 807 ganger

Spilt 8 062 984 ganger

Spilt 3 478 737 ganger

Spilt 2 367 965 ganger

× Strategispill

× Reflexion Game

× Reflexion Game

× Reflexion Game

Målet med spillet er å rekonstruere gjenstanden hvis form er vist på venstre side av skjermen. For dette må du kaste elementets gjenstander i bunnen av rutenettet ved å justere vertikalt eller horisontalt 3 deler av samme type for å få dem til å forsvinne. Det er også andre bonuser i rutenettet (spilt med musen)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 73 = 74

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map