Far til zohra dati

Rachida Dati ønsker å leve med Zohras far

Skrevet fredag ​​20. februar 2009 klokka 12:37 av La Rédaction

Under en lunsj organisert orgeakute; i går på Fouquet, gjorde Rachida Dati en merkelig 9-åring;

Rachida Dati er hun dronningen av buzz? Ja! Siden fødselen av Zohra, Bling bling av vaktene i Seal av den femte republikken, vet Blick hvordan han skal holde publikum i sitt publikum rundt sin siste fødsel.

Etter å ha betrodd militante kolleger det Zohra til fars fars øyne, da er pappa Zohra ønsket et andre barn, bare i går, på en lunsj organisert; på Fouquet av Robert Lafont ga hun seg opp igjen. Ifølge våre kolleger fra Figaro, Rachida Datjeg ville ha fremkalt; hans "Venezia fristelse", den drømmen om en eksistens som hun insinuerer seg med; Fordi det hun vil ha mer enn noe, ville det være å leve med tre med Zohra og hennes far, som hun fortsatt var, En umulig drøm, derfor hans installa9shyelse med geni av hans datter øker risikoen for å se hans navn offentlig rev9eacute.

I mellomtiden Rachida Dati spiller til perfeksjon med en av de best bevarte hemmelighetene i øyeblikket. Så snart som det går, må han ikke rundt sin person og "av9shy; Zohra "Mykt, ingenting som en liten selvtillit feig på rett sted og til rett tid for å se buzz starte igjen.

For rettferdighet er Dominique Desseigne far til Zohra Dati

7. oktober 2014 - 8:11 pm - Verden

Dominique Desseigne er far til Zohra, frukt av sitt forhold til den tidligere franske justisminister Rachida Dati.

Zohra Dati er datter av Dominique Desseigne

Dette bekreftet Tribunal de Grande Instance of Versailles i en beslutning denne uken, som hadde tilgang til nyhetskanalen Itélé.

Den juridiske prosessen ble startet i desember 2012 av den fransk-marokkanske, men Dominique Desseigne, sjef for luksusgruppen Barrière, hadde hittil nektet å gjøre en DNA-test og gå til retten.

Rachida Dati - Dominique Desseigne

Denne beslutningen vil derfor tvinge Dominique Desseigne til å påta seg sitt juridiske ansvar og den lille Zohra Dati kan ha navnet Desseigne.

I sin klage, hadde Rachida Dati hevdet støtte på 6000 euro, betales med tilbakevirkende kraft siden desember 2013. Retten dømte i hans favør på tilbakevirkende kraft, men den lille Zohra vil "bare" 2500 euro, eller 55.000 euro.

Mannen sa ikke sitt siste ord siden han, ifølge Itélé, har til hensikt å appellere beslutningen.

Rachida Dati og far til Zohra: Point snakker om Dominique Desseigne.

Rachida Dati hadde så langt nektet å avsløre identiteten til far datteren Zohra, født i januar 2009. Men ifølge opplysninger Point.fr, ville tidligere Keeper of the Seals Nicolas Sarkozy har tildelt Dominique Desseigne, CEO Lucien Barrière-gruppen, for "faderskapsgjenkjenningTil slutt, slutten av mysteriet?

Giulia Sarkozys fødsel var ikke den eneste glade begivenheten for å riste Nicolas Sarkozys femårsperiode. Faktisk, den 2. januar 2009, forårsaket Rachida Dati mange rykter ved å føde sin lille Zohra, men uten å indikere identiteten til sin fars far. En hemmelighet velholdt i mer enn tre år, men at nåværende borgmester i VII-distriktet nå vil avsløre.

Dominique Desseigne: far til datteren til Rachida Dati etter rettferdighet

Rachida Dati hadde tildelt Dominique Desseigne til "faderskapsgjenkjenning9. Justis har nettopp bevist ham riktig.

Det var en av de best bevarte hemmelighetene de siste årene. Mens hun var Keeper of the Seals, under Nicolas Sarkozy, hadde Rachida Dati født en babypike, Zohra, 2. januar 2009. Kvinnenes politiker hørte på den tiden beskytte sitt privatliv og hadde skjult farenes identitet av dette barnet. I 2012, Le Point Reverend, melk som Rachida Dati hadde bestemt seg for; å tildele Dominique Desseigne til det sivile for "anerkjennelse av faderskap". Faderen til barnet er derfor ingen andre enn konsernsjef i Lucien Barrière, som forvalter kasinoer og hoteller. Aged 68, Dominique Desseigne er blant de 100 beste formue i Frankrike. Nærheten til Nicolas Sarkozy var forretningsmannen til stede ved den berømte Fouquet kveld om kvelden i andre runde av 2007-presidentvalget. Hodet av selskapet går allerede gjennom; far til to barn - Alexandre, 25 og Joy, 19 - han hadde med Diane Barrière-Desseigne, død, nektet å gjenkjenne barnet. Kontaktet av bladet Le Point, hadde ikke forretningsmannen ønsket å kommentere informasjonen i dette mediet: "Jeg har ingen kommentarer å gjøre, ellers ville rettferdighet klandre meg". Ifølge en slektning av Dominique Desseigne intervjuet av bladet, ville sistnevnte alltid ha nektet å være jentefaren.

Faderen til Rachida Datis barns identitet hadde vært gjenstand for mange spekulasjoner etter levering, på klinikken La Muette, i 16. arrondissement i Paris. Ryktet hadde stadigt pekt den tidligere spanske statsministeren José Maria Aznar, som selv måtte nekte i en offisiell uttalelse. En gang hadde noen kommentatorer selv vurdert et farskap av Nicolas Sarkozy eller stjerner av tel9eacute; I dag, med sin rettssak gjenopplivet av den ukentlige, den nåværende borgmesteren i det 7. arrondissement i Paris, ville forandre kurset. Ikke noe spørsmål om å skjule identiteten til Zohras far, hans beslutning om å tilkalle er en knusende ærbødighet. Som vil definitivt gjøre støy.

Offentlig, Rachida Dati fordømmer "trakassering" av journalister. «Siden klokken 6 i morgen har jeg blitt trakassert av journalister om datteren min og hennes private liv, på utkikk etter sladder eller upassende detaljer,» sa hun i en uttalelse. Point svarte: "I motsetning til påstander Rachida Dati, trakasserer ingen journalist siden 6 am Det er 8 timer Point.fr heter ordføreren i 7. arrondissement Og Artikkel rév9eacute; lant .. det har gitt Dominique Desseigne, administrerende direktør i Groupe Lucien Barrière, sivil domstol for "farskap" av datteren Zohra har ét9eacute, postet på 9 am 5. " I uttalelsen av Rachida Dati, som hun postet på sin Facebook-konto, nektet ikke politikeren Dominique Desseignes juridiske handling.

I VIDEO - Dominique Desseigne kom på tv i 2004 for å snakke om sin bok "Tout pour être heureux" og bedragerne til sin kone Diane Barrière, etter en ulykke.

Rachida Dati svinger Zohras far

Mystisk om identiteten til sin kjære datters far, Rachida Dati ville endelig ha tatt skritt for å få foreldrene til å ta sin rolle. Muligheten for media til å avslutte en uholdbar spenning.

En av de best bevarte hemmelighetene til republikken har nettopp blitt løftet. Den ukentlige Le Point rév9egrave, på sin hjemmeside at den tidligere justisminister har tildelt Dominique Desseigne, administrerende direktør i Groupe Lucien Barriere, i sivil domstol utenfor Paris for "farskap".

"Jeg er ikke far til Rachida Datis barn"

Utnevnt i 2007 som leder for en avdeling som ligger mellom palasser og smykker hus, har Rachida Dati érig9eacute e ikonet Sarkozi, bling perioden. En nidkjær mor til en liten Zohra, Rachida Dati, har hoppet over hennes barselsorlov. Bare fem dager etter hennes keisersnitt, vår diva av Place Vendôme, slank og kortkledd, kom tilbake til arbeid, på hælene perched. En enslig kvinne og en panterkvinne, har hun klart å kombinere autoritet og sjarm, men hennes retur med fanfare og babyflasker har også utløst kontrovers. Og Rachida Dati måtte gi opp den luksusen den hadde blitt projisert. Hun forlot sin marokko i juni 2009 for Europaparlamentet. Glemte stjernegazetter, stjernen av sosiale middager, den republikanske modellen.

På Cluedo av faderskapet til Rachida-babyen forblev mysteriet helt

Rachida Dati: hennes intimitet brøt

Indignert ved åpenbaringen av punktet, Rachida Dati fordømmer trakasseringen som hun er offer for og "usunn praksis" av kvinnelige journalister. Fokus.

Rachida Dati: "Min prioritet er Zohra"

Rachida Dati har nettopp publisert en selvbiografisk bok om barndommen og karrieren hennes. Hennes rolle som mor, hennes familie, hennes faglige oppgang. Hun betrodde seg i Women's Journal.

Folk i massevis for å støtte Sarko!

Johnny Hallyday, Doc Gyneco, Bernard Laporte eller Jean Reno, de var alle der for å feire seieren til den nye presidenten i republikken. Et ekte bad av folk til Nicolas Sarkozy.

Rachida Dati: Dominique Desseigne ville ikke gjenkjenne Zohra

Den tidligere justisministeren hadde ikke uttrykkelig revidert loven; navnet på faren til barnet hans. Hun hevdet saksøke Dominique Desseigne for "anerkjennelse av faderskap". lese

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

67 + = 69

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map