Far av zohra

Dominique Desseigne er far til Zohra

Appelretten i Versailles har bestemt seg: Det bekreftet at Dominique Desseigne egentlig var far til Zohra, datter av den tidligere justitsminister Rachida Dati.

Syv år etter jentens fødsel har rettferdighet avgjort. Appelretten i Versailles bekreftet avgjørelsen fra Tribunal de grande instance at Dominique Desseigne faktisk var far til Zohra, datter av Rachida Dati, født 2. januar 2009, rapporterer RTL. Konsernsjef i konsernet Lucien Barrière hadde nektet å sende inn en faderskapstest som ble bedt om i 2012. Dette valget ble ansett som en opptak, en avgjørelse som ble bekreftet ved klage. Septuagenarieren må derfor betale alimoni på 2.500 euro per måned, og siden barnets fødsel, som dommen allerede ga i første omgang. På den annen side må Zohra beholde sin mors etternavn: Den tidligere justisministeren hadde bedt om at hun kunne bære navnet Dominique Desseigne, som retten nektet.

"For Zohras interesse er det en juridisk og menneskelig ubeskrivelig beslutning," sa Rachida Datis advokat, Christine Guillot-Bouhours, som hevder at "universell rett til å kjenne sin tilknytning".

Rachida Dati spurte, for datteren hennes, slutten av mediehype

Dominique Desseigne har alltid nektet å være far til Zohra, som nettopp har feiret sin syvende bursdag. Han hadde to barn med sin døde kone Diane Barrière, Alexandre og Joy, som nå er voksne.

Ryktet knyttet Rachida Dati og Dominique Desseigne så snart som kunngjøringen om graviditeten til den tidligere forsegleren. Intervjuet av Paris Match i 2009 var forretningslederen stolt av ordføreren i VII-distriktet i Paris, som han fant "vakker, smart og livlig". Han hadde i det samme intervjuet sagt at han ikke visste hvem som var faren til jenta som ble født i januar 2009. På det tidspunkt hadde justisministeren ingen offisiell følgesvenn. I en uttalelse ble Rachida Dati skandalisert av mediehype på tidspunktet for innlevering av hennes farskapsdrag: "I dag er for mye, for en kvinne og som mor, ber jeg om min datter, for hennes balanse, at alt som stopper! "

Dominique Desseigne har to måneder til å klage over rettssaker.

Eventuell reproduksjon forbudt

Rachida Dati snakker om far til Zohra

Legg merke til de som tvilte, Zohra Dati har en far! Den tidligere justisministeren har også fremmet; Denne mannen på et TV-apparat, åpenbart alltid forlater mysteriet på den hun ønsker å bevare.

Siden Zohras fødsel i januar 2009 er et spørsmål på alles lepper: men hvem er hans far? Rachida Dati virker fast bestemt på å holde hemmeligheten, men hun ble enige om å snakke om denne mannen under et intervju hun ga til showet Vi snakker om detLCI.

"Jeg ønsker å bevare sin far. Det er mellom far, Zohra og meg" svarte den tidligere ministeren til en surfer som ba ham om å avsløre navnet Zohras far. "Dette er ikke noe mysterium. Jeg vil ikke utsette det, og jeg vil ikke at det skal være vanskelig9quot; fortsatte Rachida Dati, og la meg forestille seg at denne mannen ikke er anonym. "jeg vil ikke utsette ham, da han også har et liv, det er det. Så jeg vil ikke utsette det, og jeg ønsker ikke å utsette alle våre familier for det" vil konkludere med tidligere justisminister.

Kort sagt, vi vet aldri hvem Zohras far er, men det eneste som betyr noe er at den lille jenta kjenner henne!

Rachida Dati svinger Zohras far

Mystisk om identiteten til sin kjære datters far, Rachida Dati ville endelig ha tatt skritt for å få foreldrene til å ta sin rolle. Muligheten for media til å avslutte en uholdbar spenning.

En av de best bevarte hemmelighetene til republikken har nettopp blitt løftet. Den ukentlige Le Point rev9egrave, den på hans nettside at den tidligere justisministeren har tildelt Dominique Desseigne, konsernsjef for Lucien Barrière, i en sivilrett utenfor Paris for "anerkjennelse av faderskap".

"Jeg er ikke far til Rachida Datis barn"

Utnevnt i 2007 på lederen av det eneste departementet som ligger mellom palasser og smykker, har Rachida Dati oppført seg som et ikon for Sarkozie, bling-bling-perioden. En nidkjær mor til en liten Zohra, Rachida Dati, har hoppet over hennes barselsorlov. Bare fem dager etter hennes keisersnitt, vår diva i Place Vendôme, slank og short-clad, returnerte til jobb, på hælene opptatt. En enslig kvinne og en panterkvinne, har hun klart å kombinere autoritet og sjarm, men hennes retur med fanfare og babyflasker har også utløst kontrovers. Og Rachida Dati måtte gi opp den luksusen den hadde blitt projisert. Hun forlot sin marokko i juni 2009 for Europaparlamentet. Glemte stjernegazetter, stjernen av sosiale middager, den republikanske modellen.

På Cluedo av faderskapet til Rachida-babyen forblev mysteriet helt

Rachida Dati: hennes intimitet brøt

Indignert ved åpenbaringen av punktet, Rachida Dati fordømmer trakasseringen som hun er offer for og "usunn praksis" av kvinnelige journalister. Fokus.

Rachida Dati: "Min prioritet er Zohra"

Rachida Dati har nettopp publisert en selvbiografisk bok om barndommen og karrieren hennes. Hennes rolle som mor, hennes familie, hennes faglige oppgang. Hun betrodde seg i Women's Journal.

Folk i massevis for å støtte Sarko!

Johnny Hallyday, Doc Gyneco, Bernard Laporte eller Jean Reno, de var alle der for å feire seieren til den nye presidenten i republikken. Et ekte bad av folk til Nicolas Sarkozy.

Rachida Dati: Dominique Desseigne ville ikke gjenkjenne Zohra

Den tidligere justisministeren hadde ikke uttrykkelig revidert loven; navnet på faren til barnet hans. Hun hevdet saksøke Dominique Desseigne for "anerkjennelse av faderskap". lese

Dominique Desseigne far til Zohra Dati? Tilbake på saken.

Det er et utrolig mysterium som omgir fødselen til lille Zohra, datter til Rachida Dati. melty.fr er tilbake på en sak som er verdig til de mest surrealistiske såpoperasene. Hvem er Zohras far? Moren har allerede sin ide om emnet.

Hvis forfatterne av Dallas-serien sliter med å finne en oppfølger til serien siden JR Ewings død, på den andre siden av Atlanterhavet, kan noen gi dem en mesterlig kurskonsert avvikende uvanlige vendinger. Alt startet i januar 2009. Rachida Dati skaper da overraskelse ved å føde til en liten jente døpt Zohra, som en hyllest til sin mor. På farenes identitet vet vi absolutt ingenting. Spesielt siden fem dager etter leveransen, gjenopptas Rachida Dati i løpet av sin virksomhet og igjen, som en aktiv og modig kvinne, tar rollen som minister. For sin del er tabloids ikke dumme og de galeste ryktene løper om babyens mystiske farskap. Henri Proglio, administrerende direktør for EDF, er en gang fremmet. Rachida Dati kategorisk nekter å ta opp emnet som bare gjelder henne og hennes familie.

Men tre og et halvt år etter lille Zohras fødsel, bestemmer borgmesteren i 8. arrondissement i Paris å henvende Dominique Desseigne, president for Lucien Barrière-kasinoer i retten. Hva Rachida Dati krever er faderlig anerkjennelse av kasinagiganten. Bare Dominique Desseigne, 118. formue fra Frankrike hevder sterkt at det ikke er involvert i utformingen av den lille jenta. Prosedyren som ble lansert av tidligere minister i november, har nettopp avsluttet i dag. Det sivile kammer av Versailles tribunal de grande instance har styrt seg på Dominique Desseignes skjebne, som må underkaste seg en faderskapstest. Når eksamen er ferdig, Retten vil fastsette en dato for en fremtidig høring. Tror du Dominique Desseigne er far til Zohra Dati?

For rettferdighet er Dominique Desseigne far til Zohra Dati

7. oktober 2014 - 8:11 pm - Verden

Dominique Desseigne er far til Zohra, frukt av sitt forhold til den tidligere franske justisminister Rachida Dati.

Zohra Dati er datter av Dominique Desseigne

Dette bekreftet Tribunal de Grande Instance of Versailles i en beslutning denne uken, som hadde tilgang til nyhetskanalen Itélé.

Den juridiske prosessen ble startet i desember 2012 av den fransk-marokkanske, men Dominique Desseigne, sjef for luksusgruppen Barrière, hadde hittil nektet å gjøre en DNA-test og gå til retten.

Rachida Dati - Dominique Desseigne

Denne beslutningen vil derfor tvinge Dominique Desseigne til å påta seg sitt juridiske ansvar og den lille Zohra Dati kan ha navnet Desseigne.

I hennes klage hadde Rachida Dati pålagt atferd på 6000 euro, betalt med tilbakevirkende kraft siden desember 2013. Retten fant henne rett på retroaktivitet, men den lille Zohra vil ha "bare" 2500 euro, eller 55.000 euro.

Mannen sa ikke sitt siste ord siden han, ifølge Itélé, har til hensikt å appellere beslutningen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

76 − = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map