Dominique lærer og rachida dati

Contents

Dominique Desseigne overfor Rachida Dati: "Jeg vil ikke slippe"

Dominique Desseigne, eier av Fouquet og venn av Nicolas Sarkozy, er han far til Rachida Datis barn? Tribunal de grande instance av Versailles bør avgjøre den 6. november.

Verden | 02.11.2012 kl 14:39 • Oppdatert 03.11.2012 kl 21h01 | Av Stéphanie Marteau

INSTALLERT I EN SURNYED DECO OFFICE, han venter på spørsmålet om at endelig ingen tør å spørre ham. Dominique Desseigne, eieren av Fouquet, som hadde ønsket velkommen Nicolas Sarkozy natten til seieren sin 6. mai 2007, er han far til Zohra Dati, 3 og en halv? Han selv sværger at han ikke vet det. Men den 6. november vil konsernsjef for Groupe Lucien Barrière (GLB), 68, bli tildelt sivilkammeret til tribunal de grande instance av Versailles av Rachida Dati for anerkjennelse i faderskap. Avviklet, forretningsmannen med legendarisk slim vil ikke fremkalle "Affair" og kaller ex-ministeren "damen", bevis på at slaget er grovt. Forbindelsen han hadde med henne var i hans øyne et eventyr. Dominique Desseigne vil presentere "en legitim interesse for å utfordre etterspørselen etter kompetanse". Klart, å nekte en fedskapstest, som ingen domstol kan tvinge. "Jeg vil ikke la noe gå, fordi jeg har vært rett og jeg har ingenting å tilvenne meg selv", han fortalte venner.

Spesielt hevder han at den gangen, ifølge pressen, "damen" sammenflettet obligasjonene. Hans advokat lister til åtte, inkludert en tv-vert, en minister, en konsernsjef, en spansk statsminister, en av Nicolas Sarkozys brødre, en statsadvokat i Qatar og arven til et luksuriøst imperium. For hennes del, Marie-Christine Guillot-Bouhours, som forsvarer Rachida Dati, nekter å kommentere saken, men ifølge en rettslig kilde, den tidligere keeper av selene "vil påberope holdninger til Dominique Desseigne, som leide ham en leilighet og vil produsere vitnemål fra hans stab som han ofte kom for å se jenta." En utgave av faktaene avslår han. "Han snakket aldri om henne", sier filmprodusent Alain Terzian, en av hans beste venner.

Case Zohra Dati: Dominique Desseigne nekter å gjennomføre en faderskapstest

Présent9eacute; som den antatte far Rachida Datis datter Dominique Desseigne kom tilbake på denne "historien" i et intervju med magasinet M, som ble publisert i helgen i tillegget til avisen Le Monde. Hvis han bekreftet at han hadde et forhold til den tidligere keeper av selene, bekreftet han imidlertid hans nektelse om å underkaste seg en faderskapstest i de kommende dagene ...

Dominique Desseigne, Konsernsjef for Lucien Barrière, bekreftet til bladet M, viste helgen den 3.-4. november, etter å ha hatt en affære med Rachida Dati, men "Sverger han ikke vet" om han er far til lille Zohra, i dag i alderen 3 og en halv.

Ifølge den ukentlige blir han oppfordret til å vises neste tirsdag foran sivilretten i Versailles faderskapsgjenkjenning av Rachida Dati selv. Milliarderen har allerede begynt; déclar9eacute; dethan ville ikke gjøre en fedskapstest, en prosedyre som fransk lov ikke kan pålegge ham.

Nektet å snakke mer om denne "history9", konkluderte denne store sjefen for CAC 40 ved å si at han hadde blitt valgt; "Riktig" og at han ikke gjorde det ingenting å skylde på.

Fakta nektet av en rettslig kilde nær Rachida Dati for hvem borgmesteren i det 7. arrondissement burde påberope "holdninger til Dominique Desseigne" under rettssaken. Ifølge samme kilde hadde forretningsmannen leid en leilighet til den gamle keeper av selene og ville ha kommet jevnlig for å besøke ham for å se jenta.

En bekreftelse som helt avvises av hovedinteressen; hvem unnlot å påpeke at det er agrave; På den tiden tilskrev pressen sammenflettede relasjoner av "damen" (som han liker å nevne Rachida Dati) med andre partnere.

Rachida Dati: listen over sine elskere, våpenet til Dominique Desseigne?

Dominique Desseigne ble født; anerkjent av rettferdighet som far til Zohra, datter av Rachida Dati. Forretningsmannen hadde et eksplosivt våpen mot den tidligere ministeren.

[Sist oppdatert 8. januar 2016 klokka 18:47] Rachida Dati endelig vunnet saken mot Dominique Desseigne. Sistnevnte ble etablert; juridisk anerkjent som far til Zohra Dati ved anke i begynnelsen av 2016, syv år etter jentens fødsel og nesten tre år etter at Rachida Dati ble stiftet. Den multi-millionæren betaler en pensjon på 2500 euro per måned for å støtte datteren til den tidligere justisministeren. En retroaktiv pensjon hvis beløp må betales per desember 2013.

Dominique Desseigne, eier av Barrière og Fouquet kasinoer, i spissen for en formue på flere hundre millioner euro, har aldri reagert direkte på Rachida Datis anklager og krav. Men siden begynnelsen av prosedyren har slektninger vært ansvarlig for å levere sin versjon av saken. Med noen ganger en følelse av eleganse veldig relativ. Spurt av VSD, sa en av dem for noen år siden det Desseigne hadde "det ubehagelige inntrykk av å være forvekslet med en due". Forretningsmannen inviterte kjente Fouquet sin etter valget av Nicolas Sarkozy, hadde også forsikret "om at han ikke ville forlate som plukker en rapphøne of the year" i henhold til rév9eacute betroelser l9eacute; 're litt etter media dekning av saken, slutten av 2012.

Rachida Dati "interlaced the links" ifølge Desseigne

I M-magasinet du Monde ble et portrett av Dominique Desseigne utarbeidet tidlig i november 2012, like før hans innkalling til tribunal de grande instance of Versailles. Profesjonell oppstigning, familieprøvelse med tap av sin eks-kona Diane, vennskap til høyre og spesielt med Nicolas Sarkozy. Mange konfidensier ble avslørt i denne tosidige artikkelen, som åpenbart er velinformert. Men hoveddelen av informasjonen var fortsatt knyttet til media-virvelvinden rundt byen; hans affære med Rachida Dati. Dominique Desseigne er det far til Zohra Dati, stilt spørsmålstegn ved Le Monde? Hvis det ikke ga et eksplisitt svar, ga avisen i alle fall to nøkkelelementer, som fortsatt er relevante i dag: Mens han anerkjente en affære med Rachida Dati, nektet Dominique Desseigne kategorisk å være far til datteren sin og han syntes klar til å gjøre alt for å vinne rettferdighet.

Ifølge Dominique Desseigne ville hans affære med den tidligere keeper av selene være et "eventyr". "Han fortalte formelt Rachida Dati at han ikke ville ha barn," skrev Le Monde, med henvisning til "en elsket". Det er av denne grunn at paret ville ha brutt. Først og fremst foreslo Dominique Desseigne at Rachida Dati "sammenflettet obligasjonene". Med andre ord, ministeren ville ha samlet de elskende mellom 2007 og 2008. Hans advokat, Michèle Cahen, har allerede gått over; eksplisitt sitert mengden relasjoner av den tidligere ministeren. Fru Florence Rault, en annen advokat fra forretningsmannen, sa etter en full hørelse at fra 24. til 26. april 2008, i nærheten av den antatte forestillingen om Zohra Dati, var justisministeren i utlandet , i Madrid deretter i Qatar. En måte å si at hun var borte fra Dominique Desseigne, men også å insinuere at hun kunne være med en annen mann under disse turene.

I sin artikkel fra 2012, var Le Monde å liste faktisk ut sitat, "åtte" ment å elske: "tél9eacute en tilrettelegger,", "en minister", "en administrerende direktør", "en av brødrene Nicolas Sarkozy", " arvingen til et luksus imperium ", men også" en spansk statsminister "og" en generell Qatari-advokat ". Blant dem anerkjente vi selvfølgelig Dominique Desseigne, men også François Sarkozy, yngre bror til det tidligere statshode. Han hadde også blitt avgjort; dekket av "hearsay" i media etter fødselen av Zohra Dati i januar 2009. Sjefen for EDF Henri Proglio, verten Arthur og selv tidligere minister Bernard Laporte Sports hadde også ét9eacute; sitert i pressen, uten noe å bli demonstrert.

Den tidligere spanske statsministeren Jose Maria Aznar måtte nekte faderen Zohra Dati, da ryktene var påtrengende. Valget av Dominique Desseignes advokater for å diskutere i offentlig Rachida Datis offisielle turer til Madrid og Qatar virker ikke helt uskyldig i lys av disse ryktene.

Hvis hun fikk en pensjon (om enn billigere enn 6000 euro per måned opprinnelig forespurt), kommer Rachida Dati ikke ut helt uskadd fra denne konfrontasjonen. Det må sies at saken ble avgjort; lang å krølle. Den tidligere ministeren til Nicolas Sarkozy, ble borgmester i det 7. arrondissement i Paris, begynte i oktober 2012 prosedyren for anerkjennelse av faderskap for konsernsjef i Barrière-gruppen. Det sivile domstol i Versailles hadde gjort en første gang på 4 desember 2012. Dommerne bestilte da en generell ekspertrapport som ga upphov til en feil; grunn til den tidligere rettsministeren som hevdet en "faderskapstest", sikker på at Dominique Desseigne var far til datteren Zohra.

Dominique Desseigne ble født; désign9eacute; som den biologiske far til Zohra Dati, datteren til Rachida Dati, ved High Court of Versailles nesten to år senere, i oktober 2014. Retten fastslått at forretningsmannens nektelse til å ta en DNA-test kunne tolkes; som en bekjennelse av faderskap. Dejagrave; Alimony ble satt til 2500 euro. Basert på den franske loven, der ingenting forbyder en mann å nekte en DNA-test, har dominikanske Desseigne, selv om rettferdigheten pålegger det, anket denne beslutningen. Et anrop som endelig har bekreftet den første dommen.

I VIDEO - I 2004 kom Dominique Desseigne tilbake til sin kone Diane Barriers smerte og bedrageri etter en ulykke. Dette paret hadde to barn: Joy og Alexandre, i alderen 18 og 21 i dag.

Dominique Desseigne er far til Zohra

Appelretten i Versailles har bestemt seg: Det bekreftet at Dominique Desseigne egentlig var far til Zohra, datter av den tidligere justitsminister Rachida Dati.

Syv år etter jentens fødsel har rettferdighet avgjort. Appelretten i Versailles bekreftet avgjørelsen fra Tribunal de grande instance at Dominique Desseigne faktisk var far til Zohra, datter av Rachida Dati, født 2. januar 2009, rapporterer RTL. Konsernsjef i Lucien Barrière hadde nektet å sende inn en faderskapstest som ble bedt om i 2012. Dette valget ble ansett som en opptak, hvilken beslutning ble bekreftet ved klage. Septuagenarieren må derfor betale alimoni på 2.500 euro per måned, og siden barnets fødsel, som dommen allerede ga i første omgang. På den annen side må Zohra beholde sin mors etternavn: Den tidligere justisministeren hadde bedt om at hun kunne bære navnet Dominique Desseigne, som retten nektet.

"For Zohras interesse er det en juridisk og menneskelig ubeskrivelig beslutning," sa Rachida Datis advokat, Christine Guillot-Bouhours, som hevder at "universell rett til å kjenne sin tilknytning".

Rachida Dati spurte, for datteren hennes, slutten av mediehype

Dominique Desseigne har alltid nektet å være far til Zohra, som nettopp har feiret sin syvende bursdag. Han hadde to barn med sin døde kone Diane Barrière, Alexandre og Joy, som nå er voksne.

Ryktet knyttet Rachida Dati og Dominique Desseigne så snart som kunngjøringen om graviditeten til den tidligere forsegleren. Intervjuet av Paris Match i 2009 var forretningslederen stolt av ordføreren i VII-distriktet i Paris, som han fant "vakker, smart og livlig". Han hadde i det samme intervjuet sagt at han ikke visste hvem som var faren til jenta som ble født i januar 2009. På det tidspunkt hadde justisministeren ingen offisiell følgesvenn. I en uttalelse ble Rachida Dati skandalisert av mediehype på tidspunktet for innlevering av hennes farskapsdrag: "I dag er for mye, for en kvinne og som mor, ber jeg om min datter, for hennes balanse, at alt som stopper! "

Dominique Desseigne har to måneder til å klage over rettssaker.

Eventuell reproduksjon forbudt

Rachida Dati og far til Zohra: Dominique Desseigne utnevnt av rettferdigheten

I oktober 2012, Rachida Dati tildelt Dominique Desseigne rettferdighet, slik at det er anerkjent som far til hennes datter Zohra, født 02.01.2009. I desember samme år, forretnings - administrerende direktør i kasinoet gruppen Lucien Barriere Hotell - nektet å bøye seg for farskap test bestilt av High Court of Versailles, nekte foreldre og hevder at "Frøken Dati ga ikke nok spesifikk informasjon om designperioden."

En beslutning i dag fulle av konsekvenser. Faktisk, ifølge våre confreresi-TV, dette avslaget tydeligvis veid tungt siden retten har bestemt seg i ettermiddag, tirsdag 7. oktober, at dette avslaget kunne sammenlignes med en faderskapsstatus. Dominique Desseigne har blitt kalt som far til Zohra Dati.

Som et resultat har Dominique Desseigne nettopp blitt dømt til å betale 2500 euro per måned til den tidligere Garde des Sceaux, et retroaktivt beløp fra desember 2013. I oktober måned ble bladet VOD indikerte at Rachida Dati hevdet alimoni på 6000 euro hver måned, samt retroaktiviteten til denne summen fra Zohras fødsel, i 2009.

Ifølge våre confreresi-TV, Forretningsmannen bør appellere denne beslutningen snart, særlig ettersom bevisene som ble fremført av hans forsvar - i løpet av de dager da lille Zohra ble oppfattet, mellom 19. og 23. april 2008, mannen til Forretninger og justisministeren kunne ikke møte på grunnlag av en gjennomgang av deres respektive agendaer - ble ikke beholdt. Vil denne første avgjørelsen bestemme Dominique Desseigne å akseptere faderskapstesten?

På den politiske fronten ble Rachida Dati gjenvalgt borgmester i det 7. arrondissement i Paris i januar. Hun viste også sin støtte til Nicolas Sarkozy i forrige måned i et politisk forum publisert i Le Figaro.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 − 68 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map