Ballspill

Serveren oppstod en intern feil eller feilkonfigurasjon og kunne ikke fullføre forespørselen din.

Ta kontakt med serveradministratoren på [email protected] for å informere dem om denne gangen og handlingene du har utført like før denne feilen.

Mer informasjon om denne feilen kan være tilgjengelig i serverfeilloggen.

En ball er veldig enkel. Liten eller stor, det er akkurat det samme: det ruller. Men miljøet der denne ballen er plassert, kan forandre alt og gjøre oppdraget ditt svært komplisert eller veldig morsomt. Det er opp til deg å velge. mer om våre 101 Ball Games

På en bowlinghall klar til å velte alle pinnene i en vanvittig flipperspill eller på en mobil brett fylt med små hindringer og hull, må du bruke ball med dyktighet og konsentrasjon for å vinne. Du vil komme i tillegg noen fine puslespill og svært originale eventyrspill, siden du skal dra deg i en dråpe eller ball for å fullføre ulike oppdrag. Og alle med garanti for aldri å ha svimmel! "Redusere

På denne siden av nettstedet GAME info, oppdage 101 beste gratis ballspill og nye 2018 ballspill. Disse spillene i ballen har en gjennomsnittlig vurdering på 18/20 tildelt av 33213 spillere.

den bowling spill er et spill som nærmer seg tre- eller metallbolter så nært som mulig til et gitt mål, vanligvis kastes en liten ball noen meter unna spillerne.

Ballspillene er forskjellige fra bowlingspillene som for tiden er utbredt i den internasjonale formen for bowling.

Blant bollspillene, er den vanligste formen i verden petanque av provençalsk opprinnelse. Men det er andre bowlingspill som praktiseres hovedsakelig i Europa, spesielt i Frankrike.

Ball spill i verden

 • Lyonnaise ballen (eller sportsballene), dukket opp siden det 18. århundre.
 • Den bretonske ballen, som ligner på Lyonnaise ballen.
 • Den provençalske spillet, tilpasning av Lyon-ballen og forfedre av petanque.
 • Petanque er det mest populære bowling spillet i Frankrike.
 • Fortets ball, praktisert hovedsakelig i Anjou.
 • Den Angevin sandball, spilte bare mellom Angers og Cholet.
 • Nantes ballen, spilte i Nantes [1].
 • Borgen, praktisert i Nord-Frankrike
 • Belgia: trekulen i Chimay-Couvin-regionen
 • England (og i Commonwealth-landene: The plen bowling (Bowling)
 • Italia: boccia
 • Spania: den baskiske ballen
 1. ↑ Se nettsiden til Forbundet av Amicale de la Boule nantaise: [1]

Wikimedia Foundation. 2010.

Se på andre ordbøker:

GAME - Uansett om det er enkelt eller kollektivt, er spillet en aktivitet som synes å rømme, nesten per definisjon, normer for samfunnslivet som vi generelt hører, siden lek er nettopp å være utenfor de begrensninger som ... ... Universal Encyclopedia

Provençalsk spill - Det provençalske spillet (i provençalsk: "Jo de boulo"), også kalt "de tre trinnene" eller "de lange", er et spill med baller hvor spillene holdes på en mobil måte på et felt på femten til tjue meter, ... ... fransk Wikipedia

Provençalsk spill - Provençal Spill provençalsk spillet (i provençalsk "Jo boulo"), også kjent som "tre nei" eller "lang" er en bowling spill der partene holdes bevegelig på et felt av femten til ... ... Wikipedia French

quiz - spill [ʒø] n. m. • XIIth; 1080 Giu; Lat. Jocus "skikkelig, spøk" Jeg ♦ 1 ♦ En ren fri fysisk eller mental aktivitet, som ikke har noe annet formål i bevisstheten til personen som gir den enn den glede det gir. ⇒ morsom, ... ... Universal Encyclopedia

Ball Game - Denne homonymy-siden viser de forskjellige emnene og artiklene som deler samme navn. Ekspresjonens ballspill dekker ulike betydninger. Mens den engelske tilsvarende Ball spillet betyr pellle alle ballspill eller ballong ... Fransk Wikipedia

Lyonnaise baller - Sports baller pinse Tournament, Place Bellecour i Lyon i 2008 Sport Balls (også kalt Lyonnaise ball eller baller spill, National spill, Lyon, Lyon spill, omdøpt i 1981 Sport Balls) er en sport av team som består av ... ... Wikipedia French

Provençalsk spill - Det provençalske spillet (i provençalsk: "Jo de boulo"), også kalt "de tre trinnene" eller "de lange", er et spill med baller hvor spillene holdes på en mobil måte på et felt på femten til tjue meter, ... ... fransk Wikipedia

Puck Game - Shuffleboard Det finnes mange former for shuffleboard-spill, vanligvis mellom 2 lag med 2 spillere, som må kaste shuffles (shapely disks) for å plassere dem så nært som mulig til en annen mindre shuffle (master eller ... ... Fransk Wikipedia

Shuffleboard - Shuffleboard Det finnes mange former for shuffleboard-spill, vanligvis mellom 2 lag med 2 spillere, som må kaste shuffles (shapely disks) for å plassere dem så nært som mulig til en annen mindre shuffle (master eller ... ... Fransk Wikipedia

De gamle grekerne og romerne spilte allerede et spill i nærheten av petanque, med runde steiner til den første ("sfæriske") eller trebolter med jern for sistnevnte. Grekerne favoriserte kraften ved å sende ballene sine så langt som mulig. Romerne foretrukket adressen. De er på en måte oppfinnerne av "målet" eller "jack".

Med barbariske invasjoner faller spillet med baller i søvn. å våkne bedre i middelalderen. På denne tiden kalles bowlere "bouleurs".

Spillet er så vellykket at det i det fjortende århundre forbyr Charles IV og Charles V det! Suverene foretrekker deres fag å praktisere mer nyttige øvelser som bueskyting.

Men i begynnelsen av sekstende århundre finner bowlere favør i paven Julius II.

Med de fransk-italienske krigene, går ballen tilbake til Frankrike. Rabelais selv sier:

"Det er ingen revmatisme og andre lignende onde som ikke kan forhindres av dette spillet: det passer for alle aldre, fra tidligste barndom til alderdom."

I 1629, et annet slag av stopp: foran konkurransen av ballene, produsenter av palmer (forfader av tennis) plot og få forbud mot spillet med baller.

Endelig løftes forbudet noen få år senere.

I 1792, i Marseille, laget en fest baller. 38 død! Det er ikke en galéjade Marseille, heller ikke et utfordringspunkt!

Faktisk ble spillet omtvistet i et kloster hvor tønner pulver ble lagret og soldater brukte kanonkuler som baller å spille!

André-Marie Ampère, fremtredende fysiker og matematiker, spiller han også, men med normale baller, det vil si studded. Det gnider også sikkert Provence-spillet, som praktiseres i Sør. I følge tilpasset tar spillerne noen skritt for å starte sin ball med fart.

Det var ikke før 1907 at spillet ble født uten fart, den virkelige petanque. Navnet kommer fra provençalsk "pèd tanco", det vil si "felles føtter". Vi spiller på kortere grunn og spilleren kaster ballen uten fart, fra en sirkel trukket på bakken.

Formelen er vellykket, og allerede i 1908 ble den første offisielle konkurransen opprettet i La Ciotat, en liten by øst for Marseille. Noen år tidligere, i 1904, laget en Elsass som heter Felix Rofritsch sine første studded baller i sitt verksted i rue des Fabres, i sentrum av Marseille. Det var begynnelsen på det store eventyret La Boule Bleue.

Men det er mange bowling spill, i Frankrike og i utlandet. Over tid er det flere ferdighetsspill som praktiseres rundt om i verden med baller i stein, leire eller tre eller underlagt andre regler enn petanque, for eksempel spillet lyonnais, boccia, den grønne boller, etc.

Opprinnelse og egenskaper til bowling spillet

Målet med spillet med baller er å plassere ballene så nært som mulig til en liten kule med trebetjeningsformål (også kalt jack, mester eller liten).

Foreløpig importert i romerne av Frankrike, har ballpillet opprinnelsen enda eldre, går tilbake til antikkens greske og egyptiske.

I begynnelsen var ballene i stein eller leire, deretter i tre; i dag er de oftest i metall (petanque, sportsballer, provencalsk spill) eller i syntetisk harpiks (bretonsk ball).

Blant de bowling spillene, den pГ © tanque er den mest kjente og mest utbredte. Petanque er avledet fra «В provençalsk spillВ »spilte tradisjonelt i Sør-Frankrike.

den Sport-baller (eller Lyonnaise ball) og Bretonsk ball er to andre former for ballspill regionalt svært utbredt.

Andre er mer lokale, for eksempel:

 • Nantes ballen,
 • Fortets ball, praktisert i Anjou,
 • trekulen, spilte i Vendée, i visse regioner i Nord-Frankrike (Ardennes, Thièe Rache) og i Belgia.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

83 − = 74

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map