Avslappende spill

Det er 15 synonymer av reposant

Synonym for hvile presentert av Synonymo.fr © 2018 - Disse synonymer av ordet reposing er gitt som en indikasjon. Bruken av avslappende tesaurus-tjenesten er gratis og reservert for personlig bruk. Synonymer av ordet hvile presentert på dette nettstedet er rapportert av epistemological team av synonymo.fr

Finn orddefinisjonen avslappende med Larousse

For å lese også definisjonen av begrepet avslappende på ptidico.com

Alfabetisk klassifisering av synonymer

en synonymt er sagt om et ord som har samme betydning som et annet ord, eller en mening nesten like. den synonymer er forskjellige ord som mener det samme. Når du bruker synonymer, setningen endrer ikke retning.

 • Definer et ord. Det er derfor vi finner dem i artiklene i ordbok.
 • For å unngå gjentakelser i en tekst.
 • Berik en tekst.

frykt og © inquiГ studie er to synonymer som finnes i denne ordlisten av synonymer på nettet.

Bruk av en tesaurus

den synonym tillater vilkår som er mer konteksspesifikke enn de som brukes spontant. Det gir også mulighet til å finne mer passende vilkår for å gjenopprette en karakteristisk funksjon, formål, funksjon, etc. av saken, av vesen, av handlingen i spørsmålet. Til slutt, synonym lar deg unngå gjentakelse av ord i samme tekst for å forbedre stilen til skrivingen.

Online språkordbøker

bøyninger av 'avslappende'(adj): f: avslappende, mpl: avslappende, fpl: avslappende

WordReference engelsk-fransk ordbok © 2018:

WordReference engelsk-fransk ordbok © 2018:

 • grensesnitt:
  • engelsk
  • fransk
  • español
  • Deutsch
  • Italiano
  • Português
 • Reverso Context Mobile app
 • Betingelser for bruk
 • Copyright

[tid, sted, atmosfære] avslappet

Resultater funnet i: Engelsk-Fransk

 • hviler pres. hvilende del
 • hviler på pres. hvilende del
 • tar en pause i nærheten hånd hvile
 • lazing pres. hånd hvile
 • basert på adj. basert på; hviler på; basert på
 • hviler i nærheten delgivende hvile (vt.); hviler (vi.); resterende (vi.)

Eksempler og oversettelser i kontekst

Velkommen til fransk-engelsk Collins ordbok. Skriv inn ordet du ser etter i søkefeltet ovenfor. Resultatene vil inkludere ord og uttrykk fra den generelle ordlisten, så vel som oppføringer fra samarbeidspartneren.

Tilgjengelig med en Network Analyst-lisens.

De skjematiske diagrammene basert på nettverksdatasettgeneratoren inneholder skjematiske enheter forespurt fra skjematiske dataspilltabeller der De ble lagret da diagrammet ble generert. Når diagrammer gГ © nГ © tor spill donnГ © es © rГ bøtte er åpne, deres entitГ © s schГ © matic er interrogГ © es direkte fra Г tabeller donnГ databaser spill © es schГ © Matic. Dermed, hvis endringer gjøres i nettverksdatasettet (for eksempel hvis tilstanden til enheten endres eller hvis enheter slettes) eller hvis analysen nettverket returnerer ikke det samme resultatet nøyaktig, disse endringene gjenspeiles ikke automatisk i skjematiske diagrammer når de åpnes.

Oppdateringen av et skjematisk diagram over nettverksdatasettgeneratoren er å synkronisere innholdet i den skjematiske databasen med resultatet av den nye analysen av nettverket. Hvis diagraminnholdet er formatert før oppdateringen, beholdes dette oppsettet etter oppdatering.

Oppdatering av skjematisk diagram gjøres vanligvis via ArcMap. I neste avsnitt beskrives prosedyren for oppdatering av et skjematisk diagram basert på nettverksdatasettgeneratoren.

ArcGIS Schematics georeferencing-verktøyene Oppdaterer diagrammet og oppdateringsdiagrammer lar deg også oppdatere diagrammer basert på nettverksdatasettet.

Diagrammer kan ikke oppdateres riktig under en modifikasjonssession når de tilhørende Schematics-tabellene og de modifiserte geometrifunksjonene er i samme fysiske arbeidsområde (database). data), unntatt når du bruker en fil geodatabase eller versjonen ArcSDE. Når du håndterer en personlig eller unversioned geodatabase, må du stoppe redigeringsøkten på geo-dataene før du oppdaterer et diagram.

 1. Start ArcMap og last .mxd-filen som inneholder nettverksanalyselaget som du vil starte opp fra.
 2. Klikk Søk på nettverksanalyser-verktøylinjen for å utføre nettverksskanningen.
 3. Klikk på Åpne skjematiske diagrammer fra skjematisk verktøylinje og naviger til skjematisk diagrammet du vil oppdatere.
 4. Klikk på Schematics-pilen på skjematisk verktøylinje, og klikk deretter Oppdater diagram eller høyreklikk på skjema laget av innholdsfortegnelsen ArcMap, og klikk deretter Oppdater Diagram .

Dialogboksen Oppdater diagram åpner:

Bare de endelige nettverksanalyselagene er tilgjengelige i denne listen.

Denne avkrysningsruten velges bare hvis skjemafeltene manuelt er slettet / redusert i det aktive skjematiske diagrammet ved hjelp av alternativet Fjern skjemeverifikasjoner. eller alternativet Reduser nodene. Det er også tilgjengelig hvis tilkoblingene til visse skjematiske koblinger har blitt modifisert via verktøyet Tilbakestill skjematisk koblinger siden første generasjon av dette diagrammet.

Oppdateringsprosessen utføres som følger:

 1. Skjemaelementene i diagrammet som ikke kommer fra tilpassede søk, lastes inn i minnet.
 2. Enheter i minnet som utgjør det angitte nettverksanalyselaget, analyseres, og generatoren opererer på følgende måte:
  • Skjema-enhetene som alltid er tilknyttet enhetene i minnet i nettverksanalyselaget, oppdateres. Deres attributter og deres første geometri er oppdatert og deres nåværende geometri tilbakestilles hvis diagrammet ikke er lagret.
  • Nye schema-enheter knyttet til nye enheter i minnet blir opprettet i minnet. Deres attributter blir evaluert, og deres topologi og geometri initialisert.
  • De skjematiske enhetene som innledningsvis finnes i diagrammet som ikke lenger er knyttet til enhetene i minnet i nettverksanalyselaget, fjernes fra minnet.
 3. Deretter, hvis skjematiske regler er spesifisert for modellen av tilhørende diagram, blir de utført på alle de skjematiske enhetene i minnet.
 4. Hvis boksen Г sjekke Vedvarer entitГ © s manuelt supprimГ © es, rГ © plukker eller reconnectГ © ES er sГ © lectionnГ © e, den opГ © rasjoner rГ © sjon, er fjerning og gjeninnkobling rГ © exГ © cutГ © es.
 5. Hvis en standard skjematisk layoutalgoritme er konfigurert for diagrammodellen, og diagrammet ikke er tilknyttet noen lagret layout, blir algoritmen gjengitt. В; Geometrien til alle schemaenheter i minnet oppdateres tilsvarende.
 6. Alle skjematiske enheter i minnet er registrert i de schematiske enhetsklassene i skjema datasettet.
 7. Deretter oppdateres det aktive skjematiske diagrammet med det nye innholdet i den skjematiske databasen.

Hvis diagrammalen er konfigurert til å blande skjema-enhetene som er tilknyttet nettverksenhetene med skjema-enheter fra egendefinerte forespørsler, deretter flere trinn Er tilgjengelig i oppdateringsprosessen:

 • Skjematiske funksjonsklasser med tilpassede spørringer konfigurert til å bli startet under diagramopprettelse (det vil si spørringer knyttet til modusen for drift). evaluering med spørring under generering eller oppdatering) behandles før de utfører regler.
 • Skjematiske funksjonsklasser med tilpassede spørringer konfigurert til å bli startet under diagramopprettelse (det vil si spørringer knyttet til modusen for drift). evaluering med forhør ved begynnelsen av modifikasjonen) behandles etter at reglene er gjennomført.

I begge tilfeller utføres oppdateringsprosessen som følger:

 • Alle skjema-enheter lagret i skjemafunksjonsklasser med tilpassede spørringer lastes inn i minnet.
 • Det tilpassede spørsmålet som er spesifisert på hver klasse av skjemanheter, utføres, og de skjematiske enhetene i minnet oppdateres på følgende måte:
  1. Skjema-enhetene i minnet som alltid er knyttet til de forhørte postene, oppdateres. Deres attributter og deres innledende geometri er oppdatert, og deres nåværende geometri tilbakestilles hvis diagrammet ikke er lagret.
  2. Nye skjema-enheter tilknyttet de nye forhørte postene blir opprettet i minnet. Deres attributter blir evaluert, og deres topologi og geometri initialisert.
  3. Skjema-enhetene i minnet som ikke lenger er knyttet til de forhørte postene, fjernes fra minnet.

Hvis et bestemt oppsett er lagret for det aktive diagrammet før det oppdateres, beholder skjemaelementene som allerede er i diagrammet før oppdatering, deres siste registrerte posisjon. , mens de nye skjematiske enhetene introdusert i skjematisk diagram under oppdateringen er plassert som følger:

 • på nivået med deres geografiske koordinater hvis de kommer fra enheter i minnet i et nettverksanalyselag som brukes til oppdateringen В;
 • ved deres opprinnelige koordinater dersom de ble opprettet via egendefinerte søk og de opprinnelige koordinatene er satt til B;
 • på stedet (0,0) hvis de er generert av egendefinerte søk, og ingen innledende koordinater er angitt.

Block'Hood: resirkulering i midten av spillet

Et avslappende spill? Det er denne følelsen som inspirerte oss Block'Hood Plethora Project, en tittel som bringer litt friskhet på siden av ledelsespill med sin spesielle aura. Hva er konseptet bak disse blokkene? Vi forteller deg alt!

Med sin minimalistiske design, Block'Hood puts resirkulering i sentrum av sin spilling. I dette spillet er det ingen tvil om å samle ressurser for å bygge mer og mer ambisiøse bygninger; Tvert imot er det nødvendig å balansere "produksjonen" for å kunne å bygge et distrikt i total autonomi. Ja, et nabolag; Block'Hood er omhyggelig, og vi må innrømme at den har sin sjarm!

Konkret er byggingen av vårt nabolag gjort trinnvis. Vi starter et spill med en viss sum penger som vil bli brukt til å sette sine første blokker, men vær forsiktig, dette gjøres ikke ved kjøp. Faktisk har hver blokk to typer data: "Input" (ressursforbruket) & "Output" (produserte ressurser). Intuitivt antar vi at en leilighet vil forbruke penger, vann og elektrisitet mens det vil produsere beboere (i stand til å jobbe), organisk avfall, potensielle kunder og avløpsvann . Ideen vil være å lykkes i reinvestere disse mer eller mindre ønskelige ressurser i andre konstruksjoner. Mekanikkendringsvaner av sjangeren, og vi personlig elsket det.

For øyeblikket, Block'Hood inneholder bare en sandkassemodus og noen utfordringer (noen veldig solid!) i tillegg til hans opplæring. Hans forventede tilgang til damp går bra; det er solgt $ 9,99PC og Mac. Ikke nødvendigvis rik på innholdet, det forblir ikke mindre lovende takket være sin veldoljede spillmekanikk og sin meget vellykkede kunstneriske retning. Denne opplevelsen "zen" er verdt omveien, og det har fortjeneste av desorientering for hvem som vil søke et rolig spill å sette i tannen. Fra vår side vil vi følge fremdriften av prosjektet med forsiktighet til øyeblikket for den endelige dommen når utgivelsen av sin fullversjon.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

68 + = 75

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map